2022 Yeni Yaz Dizileri Başlıyor! Star, Fox, Kanal D, Show, TRT Tam Liste Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2022’nin Yeni Yaz Dizileri Başlıyor!

2022-Yeni-Yaz-Dizileri-başlıyor

2022 Yeni Yaz Dizileri Görücüye Çıkmak İçin Hazırlanıyor

2021 – 2022 Türk Dizilerinin bitmesine az kala dizilerden final ve sezon finali haberleri gelmeye başladı bile. Dizilerin final yapmasıyla kış sezona ara verme bu sırada da yeni sezona hazırlıkların hızlandığı yaz döneminde izleyiciye keyifli zamanlar yaşatacak yaz dizileri de gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. Telev,zyon kanalları eski sezonu kapanmasıyla ekrandaki yerini yeni başlayacak diziler alacak. Yeni yaz dizileriyle de kanallar her zaman olduğu gibi kıyasıya bir rekabetin içerisine girecekler. Peki, bu yaz hangi yaz dizileri başlayacak? 2022’nin Yeni başlayacak Yaz Dizilerinin Konuları, oyuncu kadrosu ve tanıtım fragmanları gibi pek çok bilgiyi yazımızda hazırladık. İşte Yeni Yaz Dizileri listesi ve başlama tarihleri.

2022’nin Heyecanla Beklenen Türk Dizleri

Yazın sıcak günlerini hissetmeye başladığımız bu günlerde televizyon ekranları da yeni yaz dizileriyle ekranları renklendirmek için gün sayıyor.

ATV’de Başlayacak Diziler

ATV 2022 Yaz Sezonunda yine iddialı dizilerle seyirci karşısına çıkmayı planlıyor. Sezonun son günlerine yaklaştığımız bu günlerde ATV’de şu diziler başlayacak.

İçimizdeki Ateş

içimizdeki-ateş-dizisi-atv

ATV’nin 2022 yaz dizilerinden en iddialarından birisi olan İçimizdeki Ateş, Hukuk Fakültesinden yeni mezun olan ve iş dünyasına atılan 4 genç Avukatın hikayesini konu alacak. Bu genç avukatlar kendilerini öncelikle Doğan Yener’e kanıtlamak zorundalar. Yapımcılığını Fabrika Yapımın üstlendiği İçimizdeki Ateş oyuncu kadrosunda İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, Gizem Arıkan ve Demirhan Demircioğlu yer alıyor.

Ah Canım Hayat / Sevmek Zamanı
atv-de-başlayacak-yaz-dizileri-2022-sevmek-zamanı


Yapımcılığını Süreç Filmin üstleneceği Sevme Zamanı dizisinin başrolünde “Aşk Mantık İntikam” dizisinde Ozan karakterine hayat veren İlhan Şen yer alıyor. Senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmen Özçınar’ın kaleme aldığı Sevme Zamanı dizisinin oyuncu kadrosunda; Toprak Can Adıgüzel, Baran Soysal, Muttalip Müjdeci ve Nimet İyigün ve Deniz Işın rol alacak. Sevmek Zamanı ne zaman başlayacak? Mayıs ayında hazırlıkları devam eden dizinin Haziran ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Gül Masalı
2022'de-başlayacak-yaz-dizileri-gül-masalı

Haziran ayı içerisinde ATV’de yayınlanması planlanan Gül Masalı dizisi Isparta’da çekilecek. 13 Bölüm sürecek Mayıs ayı içerisinde çekimlerinin başlaması beklenen Gül Masalı dizisi oyuncu kadrosunda; Erdem Kaynarca, Gülper Özdemir, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Serdem Paçal, Suat Sungur, Sarp Can Köroğlu, Zehra Yılmaz, Tuğba Tutuğ, Gülçin Hatıhan, Sait Genay, Yağmur Başkurt, Bülent Düzgünoğlu, Murat Ercanlı ve Mehmet Şeker yer alacak.

Yeni FOX TV Dizileri

Geçtiğimiz sezonda birçok dizisi için final kararı alan FOX TV 2022 yaz sezonunda yeni dizilerle izleyici karşısına çıkmayı planlıyor. İşte dikkatleri üzerine çeken dizileriyle bilinen FOX TV’nin yeni dizileri.

Gülümse Kaderine
2022-de-başlayacak-yeni-dizi-kusursuz-kiracı

Başrollerini; Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu ve Erkan Meriç’in paylaştığı Gülümse Kaderine, yetimhanede büyümüş iki genç kızın hikayesini konu alıyor. Nisan ayında ilk bölümüyle ekranlara gelen dizinin, beklenen izlenme rakamlarına ulaşamaması nedeniyle erken final kararı alındı.

İyilik
2022-de-başlayacak-yeni-dizi-kusursuz-kiracı

FOX TV’nin iddialı yaz dizileri arasında yer alan İyilik dizisinin başrollerini; Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey paylaşıyor. 29 Nisan’da ilk bölümüyle yayınlanmaya başlayan İyilik dizisi, Güney Kore Yapımı “The Queen’s House” dizisinden uyarlama olarak karşımıza çıkıyor. Dizi, evli ve iki çocuk annesi Neslihan’ın kocasının metresi tarafından tuzağa düşmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

Senden Daha Güzel
senden-daha-güzel-2022-yaz-dizileri

Yapımcılığını Gold Film’in yapacağı FOX TV’nin yeni yaz dizisi, Senden Daha Güzel, romantik komedi türünde bir gençlik dizisi olarak karşımıza çıkacak. Çekimleri Gaziantep’te başlayacak olan dizinin başrollerini; Cemre Baysel ve Burak Çelik paylaşırken, Senden Daha Güzel diğer oyuncu kadrosunda; Cem Kurtoğlu, Sevinç Erbulak, Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu, Merve Şen, Mehmet Cihan Ercan gibi oyuncular yer alacak.

Senden Daha Güzeli Konusu

Senden Daha Güzel, Antepli bir kadın doktoru ile İstanbullu bir estetik doktorunun tatlı atışmalarını konu alacak.

Kusursuz Kiracı

2022-de-başlayacak-yeni-dizi-kusursuz-kiracı

MF Yapımın yapımcılığını üstlendiği senaryosunu Nermin Yıldırım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yapacağı Kusursuz Kiracı dizisinin başrolünde Dilan Çiçek Deniz rol alacak. Oyuncu kadrosuna Bennu Yıldırımlar’ın dahil olduğu dizi, bir apartmanda yaşayan insanların etkileyici hikayelerini konu alacak. Dizide Bennu Yıldırımlar, Madam Vula karakterine hayat verecek.

Gizli Saklı

gizli-kalsın-dizisi-yaz-dizileri

FOX TV’de yaz sezonunda başlayacak Gizli Saklı dizisinin başrollerinde; Halit Özgür Sarı (Pamir) ve Sinem Ünsal (Naz) yer alıyor. No.9 Productions’un yeni yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Gizli Saklı dizisi, iki gizli polisin hikayesini ekrana taşıyor. Hazırlık çalışmaları devam eden ve henüz adı netleşmeyen Gizli Saklı’ ın Haziran 2022’de ekrana geleceği bekleniyor.

Tozlu Yaka

Fox TV’de bu sezon ekrana gelecek yaz dizilerinden birisi de Tozlu Yaka dizisi olacak. İki faklı dünyaya ait gençlerin aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayesini konu alacak. Tozlu Yaka dizisinin çekimlerine geçtiğimiz aylarda başlandı. Oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Miraç Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu yer alıyor.

Kanal D 2022 Dizileri

Kış sezonunda beğenilen dizileri ekrana getirmeye devam eden Kanal D, 2022 yaz sezonunda da seyircinin seveceği dizileri ekrana getirmeye planlıyor. İşte Kanal D 2022 Yaz Dizileri listesi.

Seversin
2022-yeni-yaz-dizileri-Seversin-Dizisi-Oyuncu-Kadrosu

Başrollerini; Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın paylaşacağı yeni yaz dizi Seversin Dizisinin çekimleri başladı. Oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Kurum, Hazal Benli ve Zeynep Kankonde gibi usta isimlerinde yer alıyor.

Seversin Dizisi Konusu

Oyuncu olmak isteyen bir genç kızın hikayesi ile ünlü bir oyuncunun yollarının kesişmesini konu alacak. Seversin ne zaman başlayacak? Kanal D iç yapımlar imzalı romantik komedi türündeki Seversin dizisi, 1 Haziran 2022 tarihinde Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak.

Seversin 1. Bölüm Fragmanı

Star TV’de Başlayacak Diziler

Ah Nerede

Star TV’nin 2022 yaz sezonunda izleyiciyle buluşturacağı yeni dizi Ah Nerede’nin yapımcılığını 10. Ev üstleniyor. Kübra Sülün ve Meryem Demirli’nin yazdığı, başrollerini Nil Keser ve Oktay Çubuk’un paylaştığı romantik komedi türündeki Ah Nerede dizisi, 1975 yapımı Ah Nerede filmin uyarlaması olarak karşımıza çıkacak.

ah-nerede-star-tv-yeni-dizis
Ah Nerede konusu;

Geleneksel bir ailenin üç hayırsız oğlundan biri olan Ferit (Oktay Çubuk), Kazanova’yı kendine şiar edinmiş bir çapkındır. Hayatını babasının parasıyla keyifle yaşar. Zehra (Nil Keser) ise Tıp Fakültesini yarım bırakmak zorunda kalmış, bir pastanede garson olarak çalışan, sıradan bir hayatı olan genç bir kadındır. Ta ki okula dönme fırsatı yakalayana kadar.. Birbirinden tamamen farklı iki yolu olan Zehra ve Ferit, ortak çıkarları için aynı yolu yürümek zorunda kalır. Ama insan kaderiyle, sıklıkla kaçındığı yolda karşılaşır. Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz netleşmedi.

Duy Beni
duy-beni-dizisi-star-tv-2022-yaz-dizisi

Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği, Ali Balcı yönetmenliğini yaptığı Duy Beni dizisi 2022 yaz sezonunda Star TV’de ekrana gelecek. Senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz’ün kaleme aldığı sürpriz oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek olan dizide, zengin bir okulda parlak gençlerin arasında yaşanan ”zorbalık” olgusunu etkileyici bir aile ve gençlik dramasıyla ekrana gelecek. ‘Duy Beni’ güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle yakında Star’da!

Duy Beni oyuncu kadrosunda;

Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Ege Kökenli, Durul Bazan, Murat Daltaban, Berk Hakman ve Burak Can gibi genç oyuncular yer alıyor.

Show TV Diziler

Show TV 2022 yaz sezonuna iddialı dizileriyle girmeye hazırlanıyor. İşte Show TV yeni yaz dizileri listesi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi
gelsin-hayat-bildigi-gibi-dizisi-show-tv-yeni-başlayacak-yaz-dizisi

Show TV’nin 2022 yaz sezonunda seyirci karşısına çıkarmaya planladığı yeni yaz dizisi Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisi, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Gelsin Hayat Bildiği Dibi dizisinin çok konuşulacak sektöre yeni atılanların yer aldığı oyuncu kadrosunda; Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş ve Özgü Delikanlı yer alıyor.

TRT 1’de Dizileri

TRT 1 kış sezonunda bir kaç dizisi için final kararı alırken 2022 yaz sezonunda yeni dizilerini izleyiciye sunacak. İşte TRT 1 yeni yaz dizileri

Mükemmel Eşleme

Yapımcılığını MinT Motion Pictures’in üstlendiği TRT 1 ‘in yeni yaz dizisi Mükemmel Eşleşme dizisinin başrollerinde Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş, Volkan Severcan ve Asuman Dabak yer alacak. Aile baskısı ile bir araya gelen ve görüşen iki genç, başlangıçta bunun görücü usulü olduğunu düşünerek isteksizce yola çıkar. Ancak birbirlerini gördükleri ilk andan itibaren aralarında büyük bir çekim yaşanır. Söz konusu çekim aslında bu ilk görüşmenin son olmayacağının habercisidir. Gelişen olaylar aile baskısı vesilesiyle tanışan ikili, sonunda mutlu bir aile kuracaktır. Haziran sonunda çekimleri başlaması beklenen dizinin Ağustos ayında yayınlanması bekleniyor.

Seni Kalbime Sakladım
seni_kalbime_sakladim-tr1-yaz-dizisi

TRT 1 ekranlarında yaz dizi olarak karşımıza gelecek olan Seni Kalbime Sakladım dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Sev Yapımın üstlendiği senaryosunu Burcu Yılmaz ve Pınar Kaya’nın yazdığı Seni Kalbime Sakladım dizisi, Civanmert ile Zeynep’in kaderindeki aşkı anlatacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz ve Gökçe Özyıldız gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin Haziran 2022’de izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Balkan Ninnisi
2022-yaz-sezonunda-disney-plus-yeni-dizileri

Başrollerin Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün paylaşacağı Balkan Ninnisi dizisinin çekimlerine Haziran ayında başlanacak. Senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Hamit Işık, Esma Koç ve Nurdan Tufai’nin Balkan Ninnisi dizisinin yönetmeni ise, Doğan Ümit Karaca olacak.

Çekimleri Makedonya’nın başkenti Üsküp’te gerçekleşecek Balkan Ninnisi dizisinin yaz sezonunda ekranlara gelecek olan dizi 21 Haziran Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak.

Yeşil Vadinin Kızı
trt-1-de-başlayacak-yaz-dizileri-yeşil-vadinin-kızı

TRT 1’de ekranlara gelmesi planlanan “Yeşil Vadinin Kızı” dizisi Netflix’in 3 sezon boyunca yayınlanan sevilen dizisi “Anne with An E’ dizisinin uyarlaması olarak karşımıza çıkacak. Başrollerinde; Beren Gökyıldız, Aslı Altıkulaç Saçar, Ece Gürer, Deniz İrem Morkoç ve Dila Uca’nın başrolünde yer alacağı Yeşil Vadinin Kızı 2022 de yayınlanacak dizilerden olacak.

Disney Plus’ta Yayınlanacak Türk Dizileri

2022 yaz sezonunda Türk seyircisiyle buluşmayı planlayan dünyaca ünlü online platform Disney Plus, iddialı Türk Dizilerini seyirciyle buluşturacak. 14 Haziran 2022 itibariyle Türkiye’de yayın hayatına başlayacak Disney Plus, Art arda yaptığı anlaşmalarla dikkatleri üzerine çekmişti. Can Yaman, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Hande Erçel, Pınar Deniz, Eda Ece, Aslı Enver, Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Eda Ece ve Aslı Enver gibi pek çok ismi bünyesinde toplayan platformun ilk Türk dizisi, Engin Akyürek’in başrolünü oynadığı Kaçış dizisi olacak. İşte Disney Plus 2022 yaz sezonunda yayınlanacak Türk Dizileri;

Kaçış

14 Haziran tarihinde Türkiye’de erişime açılacak olan Disney Plus platformunun ilk yerli içeriği Kaçış dizisi olacak. İlk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizinin hikâyesini Engin Akyürek’in kaleme alıyor. Senaryosu Ali Doğançay imzasını taşıyan dizinin oyuncu kadrosunda Engin Akyürek’e İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok isim eşlik ediyor.

2022-yaz-sezonunda-disney-plus-yeni-dizileri
Kaçış dizisi konusu;

Kaçış dizisi; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin, araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri ve sonrasında yaşadıkları dramı, değişimleri ve kaçış hikayeleri konu alıyor.

Dünyayla Benim Aramda
2022-yaz-sezonunda-disney-plus-yeni-dizileri

Romantik komedi türünde karşımıza çıkacak olan Türk mini İnternet dizisi, Dünyayla Benim Aramda dizisi Hülya Gezer tarafından Disney+ için hayata geçirilecek. 2022 Yeni Yaz Dizileri listesinde dijital platformda yerini alması beklenen Dünyayla Benim Aramda dizisinin başrollerinde, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan,
Zerrin Tekindor, İbrahim Selim, Melisa Döngel ve Metin Akdülger yer alıyor.

Numen
numen---2022-disney-plus-yeni-türk-dizileri

Ünlü oyuncu Halit Ergenç’in uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçeceği dizi, Disney +’ın Numen adlı dizisi oldu. Yapımcılığını Fatih Aksoy’un yönetmenliğini Fatih Kızılgök’un yapacağı Numan dizisinin senaryosunu Zafer Külünk yazacak. Başrollerini Halit Ergenç ve Songül Öden’in paylaşacağı Numan dizisi, hastalığından dolayı yaptığı buluşla telepatik yöntemle eşiyle iletişim kuran bir adamın hikayesini anlatacak. Numan dizisinin 2022’de Disney +’da yayınlanması bekleniyor.

Organize İşler
disney-plus-organize-işler-3-sezon

Yapımcılığını Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği 2005 yapımı sinema filmi Organize İşler, 3 Sezonluk bir dizi olarak Disney Plus’ta karşımıza gelecek.

Gri Dizisi
disney-plus-gri-dizisi-ne-zaman

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu uzun zaman sonra dizi dünyasına Disney Plus’un Gri dizisi ile dönüyor. Yapımcılığını OGM Pictures’in yapacağı yeni dizi Gri ‘de Kiremitçi Bozkurt senarist, Taylan Biraderler yönetmenlik yapacak. Gri dizisi ne zaman başlayacak? 14 Haziran’da Türkiey’de start verecek olan platformun ilk Türk dizilerinden birisi olması beklenen Gri dizisinin Haziran 2022’de seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Star

BKM’nin Disney Plus için çekeceği Star dizisi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Disney Plus Star Dizisi Konusu ne? Oyuncuları kimler? Star Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Soruları merak edilirken dizinin başrollerinde; Pınar Deniz ile Uraz Kaygılaroğlu rol alacak. Hakan Bonomo’nun senaristliğini üstlendiği dizinin yönetmeni Soner Caner’ yapacak. Pınar Deniz’in ünlü bir kadını canlandıracağı dizide Uraz Kaygılaroğlu ise, polis rolüyle hayranlarının karşısına çıkacak.

disney-plus-yeni-türk-dizisi-star
Star Dizisi Konusu

Sloganı “Bütün ışıklar üzerindeyken kimse seni göremez” olan dizide gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise, seri katile dönüşen Yasemin’in hikâyesi anlatılıyor. Yasemin’in kurbanlarını özellikle kadına ve çocuğa şiddet uygulayan, topluma zarar veren kişilerden seçmesi dikkat çekiyor.

El Turco
disney-plus-el-turco-dizisi

Yapımcılığını Ay Yapımın yapacağı Disney Plus’un Türk dizisi El Turco’nun başrolünde Can Yaman olacak. Can Yaman’ın partneri olarak Hande Erçel’in adı geçerken diziyi Uluç Bayraktar yönetecek. Yazar Orhan Yeniaras’ın “El Turco” adlı romanından ekrana uyarlanacak olan dizi, Osmanlı’nın Viyana Kuşatması zamanında yaşananları konu alacak.

Netflix 2022 Türk Dizileri

Yayınladığı birbirinden iddialı Türk dizileriyle dikkatleri üzerine toplayan Netflix, 2022 yaz sezonunda yeni Türk dizilerini kütüphanesine katmayı planlıyor. İşte 2022 yaz sezonunda Netflix’te yayınlanacak Türk dizileri.

Kuş Uçuşu

Netflix’in geçtiğimiz sezon yayına girmesi beklenen orijinal yapım dizisi Kuş Uçuşu 2022 yaz sezonunda seyirciyle buluşuyor. Başrollerinde; Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner gibi oyuncuları yer aldığı 8 bölümlük Kuş Uçuşu dizisi 3 Haziran’da yayınlanmaya başlıyor. Ay Yapım imzalı gençlik, gerilim suç ve gizem karışımı olan dizinin hikayesi bir televizyon kanalında geçiyor. Hikayenin ana kahramanı olan Aslı bu sektörde Kuş Uçuşuyla hızla yükselmeyi hedefliyor. En Büyük rakibi ise, bir zamanlar hayranlık duyduğu popüler program sunucusu Lale ve ekibi. Aynı zamanda kuşaklar arası çatışmayı ve iş dünyasında yükselmenin zorluklarını işleyen dizinin, bu yanıyla bir sosyal drama olarak da nitelendirilebilir.

Terzi Dizisi
netflix-terzi-dizisi


Başrollerinde; Şifanur Gül ve Çağatay Ulusoy’un rol aldığı Terzi Dizisinin 2022 yaz sezonunda başlayacak. OGM Picture’sın yapımcılığını üstlendiği, yönetmeni ise Cem Karcı’nın yapacağı Terzi dizisinin oyuncu kadrosunda; Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Ece Sükan gibi oyuncular da yer alacak. Terzi dizisi, kendisine gelinlik diktirmeye gelen bir kıza aşık olan yakışıklı terzinin hikayesini konu alacak. Terzi dizisi ne zaman başlayacak? Dizinin yayın tarihi henüz kesinleşmese de yakında yayınlanması edinilen bilgiler arasında.

Yaratılan Dizisi
netflix-te-başlayacak-yaz-dizileri-yaratılan

Başrollerinde; Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil’in rol aldığı dizi, Netflix için çekiliyor. 2022 Yeni Yaz Dizileri arasında yer alan 8 bölüm olarak ekranlara gelecek olan Yaratılan dizisi bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkıyor. O3 Medya imzalı yönetmenliğini ve senaristliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Engin Benli, Macit Koper, Bülent Şakrak, Durul Bazan yer alacak. Çekimleri Bursa’da yapılan dizi yakında Netflix’te olacak.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaz Dizileri Gümbür Gümbür Geliyor!

Final Yapacak Diziler Belli Oldu

2017’nin İddialı Yaz Dizileri

Yeni Sezonda Başlayacak Diziler

Yeni Diziler Birbiri Ardına Sıralanıyor

İddialı Yaz Sezonu Dizileri

Kanal 7 Yeni Başlayacak Kore Dizileri

2023 Kış Sezonu Yeni Dizileri Başlıyor

Bir Cevap Yazın