2021'de Kanal 7'de Başlaması Beklenen Yeni Hint Dizileri Güncel Listesi Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Kanal 7’de 2021’de Yeni Hint Dizileri Başlıyor!

Kanal-7'de-Başlaması-Beklenen-Yeni-Hint-Dizileri

2021’de Kanal 7’de Başlaması Beklenen Yeni Hint Dizileri

Hindistan’ın en çok izlenen Hint Dizilerini Türk Televizyon ekranlarında Türk seyircisiyle buluşturan Kanal 7’nin 2021 Yeni sezonunda da en popüler Hint Dizilerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Bir Garip Aşk, Tatlı Bela gibi daha önce yayınlanmış dizileri yeniden yayınlamaya başlayan kanalın yeni sezonda da sevilen dizileri yayınlaması bekleniyor. İşte Kanal 7’de Başlaması Beklenen Yeni Hint Dizileri listesi.

Yeni Sezonda Başlayacak Hint Dizileri

İlk olarak 2015 yılında dünyaca ünlü dizi Bir Garip Aşk (Ipkknd) isimli Hint Dizisi ile seyircinin dikkatini çeken Kanal 7, dizinin çok sevilmesiyle; Yalancı Bahar (Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon), Benimsin (Beintehaa), Sensiz Olmaz (Rangrasia), Deli Divane, Kördüğüm (Uttaran), İki Yabancı Ah Kalbim, İkimizin Yerine (Balika Vahdu), Sev Yeter (Ye Hai Mohabbatein), Tatlı Bela, Bıçak Sırtı, Aşk Bir Rüya, Masum ve Güz Masalı adlı Hint Dizilerini ardı sıra yayınlamaya devam etti.

Kanal 7 2021 Hint Dizileri Güncel Listesini Hazırladık!

İlgiyle izlenen Hint Dizilerini yayınlanmaya devam eden Kanal 7’nin 2021 yeni sezonda da yayınlaması beklenen dizileri listeledik. İşte, 2021 sezonunda Kanal 7’de yayınlanması beklenen Hint Dizileri;

DİYA AUR BAATİ HUM / CAN YOLDAŞIM

can-yoldaşım-kanal-7-de-başlıyor

Kanal 7 2021 sezonunda başlayacak Hint Dizilerinden birisi olan Can Yoldaşım, Polis olmak için çabalayan Sandiya ve şeker ustası Suraj’ın öyküsünü anlatıyor. Orijinal adı Diya Aur Baati Hum olan Can Yoldaşım, Bir yanda hırslı ve eğitimli Sandiya diğer yanda eğitimini tamamlayamamış şeker ustası Suraj’ın hikayesini konu alıyor. Sevgi dolu bir ailede büyüyen Sandiya Kothari, babası Arvind’in polis olma hayalini gerçekleştirmek ister. Ancak babasının bir terör saldırında ölmesiyle tüm hayalleri yıkılır. Ve abisi tarafından şekerci ustası Suraj’la evlenmeye zorlanır. Aşkın ve kurulan hayallerin birbiriyle sınandığı Can Yoldaşım 30 Temmuz 2021’den itibaren hafta içi 15:30, hafta sonu 16:00’da Kanal 7’de olacak.

Can Yoldaşım Final Özeti ve Detalar

Can Yoldaşım Kanal 7 Tanıtım

ZİNDAGİ MEHEK / AŞK YAKAR

Kanal 7 Haziran ayında yepyeni bir Hint dizisi daha ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Baş Tacım dizisiyle aynı gün izleyiciyle buluşacak olan Türkçe dublajlı adı Aşk Yakar (Zindagi Mehek) dizisi güzeller güzeli Mekeh ile yakışıklı Shaurya’nın gelgitlerle dolu aşk hikâyesini anlatıyor. 21 Haziran’dan itibaren saat 20:50’de Kanal 7 ekranlarında olacak olan dizi orijinalinde 2 sezon 505 bölümden oluşuyor. Aşk Yakar / Zindagi Mehek dizisinin başrolünü; Samiksha Jaiswal (Mehek Sharma), Karan Vohra (Shaurya Harish Khanna, Shaurya Singh Ahlawat) paylaşıyor.

Aşk Yakar / Zindagi Mehek Hint Dizisinin Konusu

aşk-yakar--sindagi-mehek-kanal-7-de-başlıyor

Orta sınıftan bir kız olan Mehek’in en büyük tutkusu ölen annesinden miras kalan yemek pişirme hobisi ve becerisidir. Herkes tarafından Mehek’in yaptığı yemekler çok sevilir. Mehek’in bu yeteneğinden haberdar olan ailesi onu ünlü bir yemek yarışmasına katılması için ikna etmeye çalışır. Shaurya ise, zengin ve varlıklı bir lokantacıdır. Aynı zamanda bir gurmedir. Ve ülke genelinde çok izlenen yemek yarışmasının jürisidir. Mehek’in yarışmaya katılmaya ikna olmasıyla Shaurya’la birbirlerinden farklı olan hayatları bu yarışma sayesinde kesişir. Saurya, orta sınıf davranışlardan nefret ederken, Mehek yardımseverliğiyle herkesin gönlünü kazanır. Yarışma başladığında Shaurya, Mehek’in orta sınıftan olmasından dolayı ondan nefret eder. Ve onu acımazsızca yargılar. Zaman Shaurya’nın bu davranışlarını değiştirmesine yardımcı olacak mı?

PAVİTRA RİSTA / BAŞ TACIM

Kanal 7’de yeni bir Hint Dizisi daha başlıyor. Zee TV’de 2009 ve 2014 yılları arasında yayınlanan Pavitra Rista Hint dizisi 21 Haziran 2021 Pazartesi akşamı saat 19.00’de Türkçe dublajlı adı Baş Tacım olarak yayınlanmaya başlayacak. Baş Tacım dizisinin başrollerinde geçtiğimiz 2020 yılında bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybeden ünlü oyuncu Sushant Singh Rajput ile Ankita Lokhande paylaşıyor. Büyük Aşkın Büyük Sınavı sloganıyla yola çıkan, yayınlandığı yıllarda fırtınalar estiren Baş Tacım Hint dizisi heyecan dolu bölümleriyle seyirciyi ekran başına kilitlemeyi hedefliyor.

pavitra-nista-baş-tacım-hint-dizisi-kanal-7-de-başlıyor

Pavitra Rista / Baş Tacım Hint Dizisi Konusu

Kanal 7’nin uzun soluklu Hint Dizilerinden birisi olacak olan Baş Tacım (Ravitra Rista) 5 yıl devam eden toplam 25 dakikalık 1424 bölümden oluşuyor. Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsünü anlatacak olan Baş Tacım dizisinin konusu; Archana ile Manjusha’nın hikayesinin anlatıyor.

Archana Manav İle İstemediği Bir Evlilik Yapar!

Archana’nın evlilik vakti geldiğinde hiç istemediği bir evlilik yapmak zorunda kalır. Çünkü yengesi ona Manjusha Mana’ın iyi bir makine mühendisi olduğunu söyleyerek onların evlenmelerini sağlamıştır. Anchara evlendikten sona Manav’ın aslında bir mühendis değil oto tamircisi olduğunu öğrenir. Öğrendiği bu gerçek onun dünyasını alt üst etse de evliliğine sahip çıkar. Öte yandan Manav’ın erkek kardeşi Sachin’in trafik kazasında ölmesi durumu yeninden çıkmaza sokar. Sachin’in hamile eşinin ortada kalması nedeniyle ailesi Manav’ın Archana’dan boşanıp onunla evlenmesini ister. İstemeden de olsa Manav’dan ayrılmak zorunda kalan Archana şehri terk eder.

Yıllar Sonra Archana Geri Döner

Aradan geçen yıllar sonra geri dönen Archana’yı neler bekliyor olacak? Sonradan aşık oldu Manav’la yeniden kavuşabilecekler mi? İki kadın arasında kalan Manav ne kara verecek? Tüm soruların cevabı Baş Tacım dizisiyle ekranlarda yerini alacak.

Baş Tacım Hint Dizisi Kanal 7’de Başlıyor!

GEET HUİ SABSE / YARALI KALBİM

Geçtiğimiz aylarda Kanal 7’nin Hint dizileri izleme sitesi İzle 7’de yayınladığı habere göre, geçtiğimiz sezon başlayan dizilerinin yeni bölümleri devam ederken, 2021 yeni sezonda Yaralı Kalbim Türkçe Dublajlı adıyla yeni bir Hint Dizisi daha seyirciyle buluşacak. Yaralı Kalbim dizisinin orijinal ismi; Geet Hui Sabse Parayi. Geet’in ilk gösterimi Hindistan Star One televizyon kanalında 5 Nisan 2010 tarihinde yayınlandı. Yapımcılığını ise, Iss Pyar Ko Kye Naam Doon (Bir Garip Aşk) dizisinin de yapımcısı olan Gul Khan yaptı.

geet-hui-sabse-parayi-kanal-7-de-yeni-başlayacak-hint-dizisi

Kanal 7’nin 2021 Yeni Sezon İle İlgili Yayınladığı Haber

Hint dizilerinin tüm renkleri Kanal 7’de…

Büyük ilgiyle izlenen Hint dizileri Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Zengin, acımasız Viraj ve evlendikten sonra yaşadığı hayal kırıklığı ile baş etmeye çalışan Janvi’nin zorluklar içindeki hikâyesinin anlatıldığı Güz Masalı’ ve iyilerin her zaman kazanacağına dair inancı arttıran ‘Masum’ yepyeni bölümleriyle ekranları şenlendirecek. Yaralı Kalbim (Geet Hui Sabse Parayi) yeni sezonda Kanal 7’de olacak!

İzle 7

Geet Hui Sabse Parayi Konusu Nedir?

Tüm zorluklara karşın aşkın gücünü anlatan dizi, Hoshiyarpur’da geçiyor. 18 yaşında masum bir genç kız olan Geet, ailesinin ısrarları üzerine hiç istemese de Dev’le evlenmek zorunda kalır. Ancak Dev evlidir ve Geet’in ailesi bunu bilmemektedir. Üstüne üslük bir de borç batağında olan Dev, Geet’le para için evlenmiştir. Dev, evliliklerinin ertesi günü de Geet’i havaalanında terk eder. Köyüne dönen Geet, hamile olduğunu ve Dev’in acı gerçeğini öğrenir. Ailesi ondan çocuğu aldırmasını ister ancak Geet bunu reddeder. Onu öldürmeye çalışır ancak Maan onu kurtarır.

geet-hui-sabse-parayi-ne-zaman-başlayacak

Geet ve Maan Birbirlerine Aşık Olur

Bu olay üzerine ailesini reddeden Geet, Delhi’ye taşınır. Ve bir iş bulur. Geet’in bulduğu sekreterlik işi Mann’ın yanındadır. Mann’ın Dev’in kardeşi olduğundan habersiz Geet ile Dev’le olan evliliğnden habersiz olan Mann birbirlerine aşık olurlar. Dev ve eşi Nayantara’nın geri dönerek Mann’la yaşamaya başlaması olayları iyice karışık bir hale getirir.

GEET Hui Sabse Parayi Hint Dizisi Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylı bilgi için linki tıklayınız.

Geet Hui Sabse Oyuncuları Kimler?

En çok izlenen Hint Dizilerinden birisi olarak kabul edilen Geet Hui Sabse Parayi, oldukça sürükleyici ve heyecan dolu tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor. Başrollerinde; Yalancı Bahar dizisinden Mahdubala olarak tanıdığımız Drashti Dhami (Geet Maan Singh Khuranae), Gurmeet Chaudhary (Maan Singh Khurana) ve Abhinav Shukla (Dev Singh Khurana) rol alıyor.

Geet Hui Sabse Parayi Ne Zaman Başlayacak?

Yeni Hint Dizisi Geet Sabse Parayi’nin (Yaralı Kalbim) başlama tarihi ile ilgili Kanal 7 tarafından açıklandı. Yaralı Kalbim 3 Şubat 2021 Çarşamba günü Saat 21.35 te Kanal 7’de olacak. Gelişmeleri Film Dizi Haber sitemiz ve yazımızdan takip edebilirsiniz.

GEET Hui Sabse Parayi Kaç Bölüm?

Bir sezon olarak çekilen Geet Hui Sabse Parayi Dizisi 25 dakikalık 470 bölümden oluşuyor.

Geet Hui Sabse Parayi Hangi Diziden Sonra Başlayacak?

Yaralı Kalbim Türkçe dublajlı olarak Kanal 7’de yayınlanacak Geet Hui Sabse Parayi dizinin hangi dizinin final yapmasından sonra yayınlacağı henüz açıklanmadı. Dizinin yayın yayın tarihi ile ilgili bir tahmin yapmak gerekirse, şu an yayınlanmaya devam eden Masum dizisinin final yapmasından sonra olacağı düşünülüyor.

Geet Tanıtım Fragmanı

Kanal 7’de 2021 Yeni Sezonunda Başlaması Muhtemel Hint Dizileri

HUMSAFARS /

Kanal 7’nin 2020 – 2021 sezonunda ekrana getirmesi beklenen yeni Hint Dizilerinden birisi de 2014 – 2015 yapımı Humsafars dizisinin olacağı tahmin ediliyor. Yapımcılığını Bir Garip Aşk (Iss Pyar Ko Kye Naam Doon) dizisinin yapımcısı Gul Khan’ın yaptığı dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Humsafars Hint dizisi, yayınlandığı dönemde çok sevilen Hint Dizilerinden birisi olmuştur.

humsafars-kanal-7-de-başlayacak-hint-dizileri

Humsafars Oyuncu Kadrosu

  • Harshad Chopda; Sahir Azim Chaudhary
  • Shivya Pathania; Arzoo Khan rolünde
  • Vibha Chibber; Alvira Chaudhary rolünd
  • Jenice Sobti / Neha Janpandit; Zeenat Mahajan rolünde
  • Zaki Chaudhary; rolünde Sehban Azim gibi oyuncular yer alıyor.

Humsafars Hint Dizisi Konusu

Yayınlandığı ülkelerde beğeniyle izlenen Humsafar dizisinin konusu; doğru ilişkilere değer veren Arzoo ile Arzoo’ya olan tutkulu aşkı nedeniyle komada olan karısı arasında kalan Sahir’in aşk hikâyesini anlatır. Arzoo (Shivya Pathania) Lucknow’da annesi ve iki kız kardeşi Zara ve Myra ile birlikte yaşayan çalışkan ve erdemli bir genç kızdır. Tek hayali bir gün başarılı bir modacı olmaktır. Ailesine ait fabrikanın yanmasıyla Mumbai’ye gitmeye karar veren Arzoo, Prestijli bir Modaevi olan Saiyaara’da iş bulur.

kanal-7-de-başlaması-beklenen-humsafars-hint-dizisi-konusu

Humsafars’ın Hikayesinde Tam Bir Aşk Üçgeni Yaşanır

Arzıı yanlışlıkla devam eden bir defileyi bozar. Bu defilenin CEO’su ve patronu olduğunu öğrendiği Sahir (Harshad Chopda) adında bir adamla karşılaşır. Gelişen olaylar sonrasında Azroo, Sahir’in annesi Alvira, kardeşleri Zaki ve Siraj’la yaşadığı Chaudhary evine taşınır. Sahir, zamanla Azroo’ya karşı hisler beslese de unutmaması gerekn bir gerçek vardır. Oda yedi yıl önce geçirdiği bir trafik kazası sonrası komada olan karısı Zeenat’tır.

Zaki’de Azroo’ya Aşık Olur

Azroo’da Sahir’e karşı hisler beklerken, Zaki’de Azroo’ya aşık olmuştur. Bu da hikayede tam bir aşk üçgeni yaşanmasına neden olur. En iyi Hint Dizilerinden birisi olarak gösterilen Humsafar şayet yayınlanırsa geniş bir hayran kitlesine sahip olacağı düşünülüyor.

Humsafars Tanıtım Fragmanı

DAHLEEZ /

Kanal 7 2021 Sezonunda yayınlanmasını beklediğimizbir diğer Hİnt Dizisi de Dahleez dizisi. Başrolünde Benimsin (Beintehaa) dizisinden tanıdığımız Harshard Arora (Zeyn Abdullah)yer alıyor. 2016 yapımı bir Hint Hukuk Drama dizisi oaln Dahleez, Hindistan bürokrasisine odaklanıyor. Dahleez diisinide ana karakterleri; Harshad Arora (IAS Görevlisi) ve Tridha Choudhury (Avukat Swadheenta Ramakrishnan)canlandırıyor.

2021-de-kanal-7-de-başlayacak-yeni-hint-dizileri-dahleez

Dahleez Oyuncu Kadrosu

  • Meghna Malik; Avukat Suhasini Sinha, Adarsh’ın annesi olarak,
  • Amit Behl; IAS Manohar Sinha olarak, Adarsh’ın babası,
  • Mohit Chauhan Haider Jilani; Üniversite profesörü, Swadheenta’nın amcası olarak,
  • Natasha Rastogi; Swadheenta’nın teyzesi Zubeida Jilani olarak,
  • Meer Ali;, IAS Jaidev Sinha, Adarsh’ın ağabeyi rolünde yer alıyor.

Dahleez Tanıtım Fragmanı

ISHQ KA RANG SAFED (AŞKIN RENGİ BEYAZ)

Kanal 7’de bu sezon yayınlanmasını beklediğimiz etkileyici hikayesi olan bir diğer Hint Dizisi de Ishq Ka Rang Safed (Aşkın Rengi Beyaz). Oldukça güzel bir senaryoya sahip olan dizi, aynı zamanda en iyi romantik dizilerden birisi. İmkansız bir aşkın hikayesini konu alan Ishq Ka Rang Safed dizisi 2015 – 2016 yıllarında Hindistan Colors TV’de gösterilmiştir. Dizinin ana karakterinde; Mishal Raheja (Viplav Tripathi), Eisha Singh (Dhaani) rol alıyor.

ishq-ka-rang-safed-kanal-7-de-2021-de-başlayacak-hint-dizisi

Ishq Ka Rang Safed Hint Dizisi Oyuncuları

  • İdya Sinha (Sushma),
  • Arun Bakshi (Mahant Dashrath Tripathi),
  • Vividha Kirti (Raj Lakshmi),

Ishq Ka Rang Safed Hint Dizisi Konusu

Yeni sezonda Kanal 7’de yayınlanması beklenen Ishq Ka Rang Safed dizisi, genç bir dul kadın olan Dhaani ileona aşık olan ve onunla evlenmek için Ortodoks görüşlere karşı çıkan zengin bir o kadar da çocuksu olan Viplav’ın hikayesini konu alır. Viplav Tripathi, Hukuk mezunudur. Kariyerini daha ileriye götürmek için Amerika’ya gitmeyi planlamaktadır. Bir gün kutsal Banaras kentinde Ganj nehri kıyısında genç bir dul olan Dhaani ile tanışır. Kötü bir başlangıç olan bu tanışma bir intikam duygusunu da beraberinde getirir.

Ishq Ka Rang Safed dizisi Youtube kanalında Türkçe Dublajlı olarak Dayan Kalbim adıyla yayınlanmaya başladı. Dayan Kalbim nereden nasıl izlenecek? Sorusunun cevabı ve Youtube’dan izleyebileceğiniz Türkçe dublajlı Hint Dizileri için tıklayın

Ishq Ka Rang Safed Fragman

EK BOOND ISHQ

PHİR BHİ NA MAANE

Kanal 7’de Seyircinin Yayınlanmasını İstediği Hint Dizileri

Bollywood’da her yıl birbirinden güzel yeni Hint Dizileri yayınlanmaya devam ediyor. Hint dizisi gündemini yakından takip eden seyirciler de söz konusu dizilerin Kanal 7’de Türkçe dublajlı olarak yayınlanmasını istiyorlar. İzleyicinin Kanal 7 ekranlarında görmek istedikleri popüler Hint Dizilerini listeledik. Sizler de Kanal 7’de yayınlanmasını istediğiniz Hint Dizisi önerilerini yorum yazarak bizlere iletebilirsiniz.

NAAMKARANN / ADLANDIRMA TÖRENİ

Naamkaran, Diya Aur Baati Hum Hint dizisi yerine Star Plus Televizyon kanalında 12 Eylül 2016 tarihinde yayınlanmıştır. 1998 yapımı Zakhm adlı Bollywood filminden esinlenerek hayata geçirilmiştir.

Kanal 7'de Başlaması Beklenen Yeni Hint Dizileri Naamkaran-dizisi-konusu

Naamkarann Hint Dizisi Konusu

Avni Ayesha, annesi Ayesha Haider ile yaşayan gayri meşru bir çocuktur. Avni’nin babası, annesi yüzünden onlarla gizlice tanışan ünlü film yönetmeni Ashish Mehta’dır. Dayawanti Mehta; Müslüman olan Ayesha ile olan ilişkisini onaylamayan son derece dindar bir Hindu kadındır. Dayawanti, oğlunun “gayri meşru” ailesiyle ilişkilerini kesmesi için kararlıdır ve her adımda Avni’yi reddeder. Ashish, iyi kalpli bir kadın olan Neela Parikh ile evlenmek zorunda kalır. Avni, Avni’nin haklarını Dayawanti’ye karşı korumak için Avni’ye adalet savaşında yardım eden Neela ile arkadaş olur.

KUNDALİ BHAGYA / YILDIZLARIMIZIN KADERİ

İlk gösterimi 12 Temmuz 2017 yılında Zee Tv ekranlarında yapılan Hintli romantik dram dizisi Kundali Bhagya (Yıldızlarımızın Kaderi) dizisi, yapımcılığını Ekta Kapoor’un Balaji Telefilms tarafından yapılan, Kumkum Bhagya’nın (AH Kalbim) dizisinin farklı bir bezeridir. Kundali Bhagya Hint dizisinin başrolerinde; Shraddha Arya, Dheeraj Dhoopar, Manit Joura ve Anjum Fakih rol alıyor.

kundali-bhagya-hint-dizisi-konusu

Kundali Bhagya Yanlış Anlaşılmaların Gölgesinde Yaşanan Tutkulu Bir Aşk Hikayesini Konu Alır

Preeta, Luthra ailesiyle bir fizyoterapist olduğunda tanışır. Ailenin kküçük torunu Karan, Preeta ile çelişkili bir ilişki paylaşırken, büyük torunu Rishabh onunla samimi bir ilişki paylaşır ve ona karşı yavaş yavaş tek taraflı duygular geliştirmeye başlar. Ancak Preeta ile evlenmeyi düşünmez. Preeta, Rishabh’ı ikna ettiğinde, Sherlyn Khurana ile Preeta olduğunu varsayarak bariz bir yanlış anlaşılmada evlenmeyi kabul eder. Rishabh’ın kız arkadaşı Sherlyn, onun Preeta’ ya olan sevgisinin farkına varır. Preeta’yı hayatından çıkarmaya yemin eder.

Kundali Bhagya Tanıtım Fragmanı

BEPANNAH / SONSUZ

Colors TV’de 19 Mart 2018 tarihinde gösterilen Bepannah Hint Dizisi, romantik gizem türünde bir dram dizisidir. Yapımcılığını Cinevistaas Limited’in yaptığı dizinin başrolünde Hintli oyuncular Harshad Chopda ve Jennifer Winget (Saashwatichandra / İki Yabancı Kumud) rol almaktadır.

bepannah-hint-dizisi-konusu

Bepannah Konusu

Aditya Hooda ve Zoya Siddiqui, eşlerinin ihanetinden sonra kaderin bir araya getirdiği iki kişidir. Aditya ve Zoya’nın eşleri Pooja Mathur ve Yash Arora, bir trafik kazasında birlikte ölü bulunurlar. Yaşadıkları trafik kazası sonrasında a sonrasında ikili eşlerinin bir ilişkisi olduğunu keşfederler ve büyük bir şok yaşarlar. Aditya yaşadığı kederi öfkeye çevirirken, Zoya bu durumu inkar etmeye başlar. Bu zaman zarfında ikilki başka bir şok daha yaşarlar. Zira eşleri Pooja ve Yash’tan kendilerine geç ulaşan boşanma belgelerini alırlar. Bunun üzerine artık gerçeklerden kaçamayan Zoya intihara teşebbüs eder ancak Aditya tarafından kurtarılır.

Bepannah Hint Dizisi Tanıtım Fragmanı

SHAKTİ ASTİTVA KE EHSAAS Kİ

Kanal 7’de Başlaması Beklenen Yeni Hint Dizileri arasında Shakti – Astitva Ke Ehsaas Ki / Güç – varoluş hissi dizisi var. Çok sevilen Hint dizisi 30 Mayıs 2016 tarihinde Colors TV’de yayınlanmaya başlamıştır. Dizisinin başrol oyuncuları ilk bölümlerde Rubina Dilaik ve Vivian Dsena‘dır. Oyuncuların diziden ayrılmalarından sonra Shakti dizisinin başrolünde; Jigyasa Singh ve Simba Nagpal rol almaktadır.

shakti-astitva-ke-esaas-ki-hint-dizisi set fotoğrafları

Shakti Dizisinin Konusu

Bollywood’un ünlü isimleri Rubina Dilaik ile Vivian Dsena’nın oynadığı Shakti dizisi, Hint aile gelenekleri arasında yeşeren bir aşkın, Harman ve Soumya’nın bu gelenekler içerisinde yaşadığı zorlu mücadelesini konu alır.

Shakti Tanıtım Fragmanı

Kanal 7 Youtube Kanalından Türkçe Dublajlı Hint Dizileri Yayınlamaya Başlıyor!

Yayınladığı birbirinden özel Hint Dizileri ile Türk seyircisinin gönlüne taht kuran Kanal 7, Türkçe’ye çevrilmiş dublalı Hint Dizilerini Youtube kanalından yayınlama başlıyor. İzleyicilerin Online dizi izleme alışkanlıklarını göz önünde bulunduran Kanal 7, sadece Youtube kanalında olacak en popüler Hint dizilerini seyircilerin beğenisine sunacak. Kanal 7 Youtube kanalından aynı zamanda televizyonda yayınlanan Hint Dizilerinin tüm bölümlerini de izleyebiliyorsunuz. İşte yakında Kanal 7 Youtube kanalında yayınlanmaya başlayacak Hint Dizileri.

ISHQ MEİN MARJAWAN

Hindistan’ın sevilen dizisi Hint Dizisi Ishq Mein Marjawan çok yakında Kanal 7’nin Youtube kanalında sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2017 – 2019 yılları arasında Colours TV’de yayınlanan dizinin başrollerinde Arjun Bijlani, Aalisha Panwar, Nia Sharma, Shoaib Ibrahim, Sonarika Bhadoria rol alıyor. Zeki ve zengin iş adamı Deep Raichand’ın bir partide tanıştığı Aarohi Kashyap’ın öyküsünün anlatıldığı dizi özellikle romantik gerilim türünde Hint Dizisi sevenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Aşkın ihtirasla sınandığı Ishq Mein Marjawan Hint Dizisi heyecan dolu bölümleriyle çok yakında Kanal 7 Youtube’da olacak.

SİLSİLA BADALTE RİSHTON KA

Kanal 7’nin Youtube kanalında Türkçe dublajlı olarak yayınlayacağı Hint Dizilerinden birisi de Silsila Badalte Rishton Ka olacak. Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran dizinin başrol oyuncularından birisi halen Kanal 7’de Yaralı Kalbim adıyla yayınşanan dizide Geet karakterine hayat veren Drashti Dhami Sharma. 2018 yapımı Colors TV’de yayınlanan Silsila Badalte Rishton Ka dizisinde iki farklı çifti ve iki farklı evlilik anlatılıyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizi de Drasti Dhami’ye Shakti Araro eşlik ediyor.

İnternetten Türkçe Dublajlı Hint Dizisi İzlemek İçin Tıklayın

Silsila / Aşk Ağlatır Hint Dizisi Türkçe Dublajlı Olarak Youtube ve Facebook’ta Yayınlanmaya Başladı!

Birbirinden güzel Hint Dizilerini ekranları üzerinden seyirciyle buluşturan Kanal 7 bir ilke imza atarak sevilen Hint dizilerini Youtube ve Facebook uygulaması üzerinden Türkçe dublajlı olarak izleyicileriyle buluşturmaya başladı. Daha önce konuyla ilgili bilgiler veren kanal geçtiğimiz günlerde başrollerini Drashti Dhami Sharma ve Shakti Araro’nın paylaştığı 2018 yapımı Silsila Badalte Rishton Ka, Türkçe dublajlı adı Aşk Ağlatır dizisinin ilk bölümünü yayınlandı. Şu an için sadece online platformda yayınlanan Silsia / Aşk Ağlatır dizisini izlemek için aşağıdaki linklere tıkalmanız yeterli.

Aşk Ağlatır Dizisi Özeti İçin Tıklayınız

Silsila / Aşk Ağlatır Türkçe İzleme Facebook Sayfası için tıklayın

Silsila / Aşk Ağlatır 1. Bölüm Türkçe Youtube İzleme Linki İçin Tıklayın

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kanal 7’de 2022 – 23’de Başlayan Yeni Hint Dizileri

Kanal 7’de Yayınlanan 2020 Hint Dizileri

Bir Cevap Yazın