2021'de Baba Olan Ünlüler Kimler Oldu? (Tam Liste) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2021’de Baba Olan Ünlüler

2021'de-Baba-Olan-Ünlüler

2021’de Baba Olan Ünlüler Listesini Hazırladık!

Babalık her erkeğin tatmaktan keyif aldığı bir duygudur. Ünlü ünsüz tüm erkekler çocuklarını olmasının gurunu yaşarlar. Ünlülerin baba olması ise, bunun farklı olacağı gibi bir duyguya kapılınsa da aslında değişen bir şey yoktur. Değişen tek şey onların her daim göz önünde olmalarıdır. 2021 yılının sonlarına geldiğimiz bu günlerde 2021’de baba olan ünlüler listesini hazırladık. 2021’de kimler baba oldu? İşte genç ve ileri yaşlarda ilk ve 2. Çocuk babası olan Türk ünlüler listesi.

BURAK YAMANTÜRK

burak-yamantürk-baba-oldu

Oyuncu Özge Özprinçci ile 7 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz aylarda nikah masasına taşıyan Burak Yamantürk baba oldu. İlk bebeklerini kucaklarına alan Burak Yamantürk, kızını ilk gördüğündeki duygularını “Mercan da, Özge de çok iyi. Heyecandan ne yapacağımızı bilemiyoruz doğrusu. Ben doğuma da girdim. Çocuğumu ilk gördüğümüz andan itibaren Özge de, ben de, yanımızda heyecanımızı paylaşan ailemiz de mutluluktan ağladı” ifadeleriyle dile getirdi.

OĞULCAN KIRCA

levent-kırcanın-oğlu-oğulcan-kırca-baba-oldu

Usta sanatçı merhum Levent Kırca’nın oğlu Oğulcan Kırca 2014 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar programında yıldızı parlayan Ayça Erturan ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift anne baba olduklarının haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu. 1 Kasım 2021’de ilk bebeklerini kucağına alan Oğulcan Kırca baba olmanın heyecanını yaşarken, Instagram sayfasından kızı ve eşinin fotoğrafını yayınladığı paylaşıma şu notu düştü: “Gözünden sakınır, üzerine titrersin. Nefesini kontrol eder, uykusunda izlersin. Morali düşsün her şeyden beter, bir gülümsesin ömre bedel. Bir taneydi. Şimdi ‘iki’ oldular.” Ünlü çift kızlarına Nova adını verdiler.

HALİT ERGENÇ

halit-ergenç-üçüncü-kez-baba-oldu

Binbir Gece dizisinde tanışıp 2009 yılında evlenen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti üçüncü çocuklarını kucaklarına aldılar. İlk oğulları Ali’yi 2010 yılında kucaklarına alan çift, ikinci oğulları Han’ı 2020 yılının Mart ayında kucaklarına almışlardı. Kısa bir süre sonra yeniden baba olacağını açıklayan Halit Ergenç, 3 Kasım 2021’de Leyla adında bir kız bebek babası olmanın mutluluğunu yaşıyor. Halit Ergenç konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada mutluğunu şu sözlerle dile getirdi. “Müthiş bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin” ifadelerini kullandı.

ALİ SUNAL

Ali-Sunal-2021-de-baba-olan-ünlüler-arasında

Nazlı Kurbanzade ile dünya evine giren Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal bu yıl ikinci defa baba oldu. Müjdeli haberi İnstagram hesabından paylaşan Ali Sunal, “Maceralarımıza çok güzel bir tanesi daha eklendi Nazlım… Bana hayal edemeyeceğim güzellikler yaşattığın için sana teşekkür ederim canım sevgilim. Evet bildiniz! Nil kızım doğdu… Herkes iyi, selamları var” mesajını yayınlayarak yeniden baba olmanın mutluluğunu dile getirdi.

İBRAHİM BÜYÜKAK

ibrahim-büyükak-baba-oldu

Çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile 2018 yılında evlenen Güldür Güldür Show’da ünlenen İbrahim Büyükak 2021 yılında baba oldu. Baba olma sevincini sosyal medya hesabından paylaşan Büyükak, çocuklarına Aslan Oktay adını verdiklerini söyledi.

TOLGAHAN SAYIŞMAN

2021-yilinda--baba-olan-unluler-tolgahan-sayışman

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman 2021 yılında ikinci defa baba oldu. 2019 yılında Efehan adında bir erkek babası olan Tolgadan Sayışman bu sefer Alina adını verdikleri bir kız çocuğu babası oldu.

DENİZ TURGUT

deniz-turgut-2021-de-baba-olan-ünlüler-arasında

Kendisi gibi oyuncu Gaye Turgut Evin ile dünya evine giren oyuncu Deniz Turgut baba olmanın heyecanını yaşadı. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan çift, kızlarına Eftelya adını verdiler.

SEMİH KURTULMUŞ BABA OLDU

semih-kurtulmuş-baba-oldu
Kanal D’de yayınlanan Kısmetse Olur programında tanınan Semih Kurtulmuş baba oldu. 2019 yılında Gizem Kıvanç ile evlenen Kurtulmuş, Mayıs 2021’de baba oldu. Bebek haberini takipçilerine İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Semih Kurtuluş babalık sevincini “28.05.2021 👼 alâm hoşgeldin güzel dilekleriniz için çok sağolun her şey yolunda allah isteyen herkese nasip etsin…🙏” Sözleriyle ifade etti.

ESER YENENLER İKİNCİ DEFA BABA OLDU

eser-yenenler-baba-oldu

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ikinci defa baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. 2019 yılında Berfu Yenenler ile evlenen Eser Yenenler ikinci kez erkek babası oldu. Bebeklerine Mete adını veren çiftin Kuzey adında bir erkek çocukları var.

ESER EYÜBOĞLU BABA OLDU

eser-eyüboğlu-baba-oldu

6 yıl önce dünya evine oyuncu Eser Eyüboğlu – Zeynep Eyuboğlu çifti, 1 Şubat 2021 ikiz erkek çocukları Ege ve Can’ı kucaklarına aldılar. İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan 36 yaşındaki Eser Eyüboğlu, geçtiğimiz gün çocuklarıyla birlikte çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Eser Eyüboğlu paylaşımına “Hayata başka bir pencereden bakmamı sağlayan iki koca heyecan… Maşallah diyelim güzel insanlar” notunu düştü. Eser Eyüpoğlu şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Selami karakterine hayat veriyor.

CAN BONOMO BABA OLDU

can-bonomo-baba-oldu

Oyuncu Öykü Karayel ile 2018 yılında yaptığı evlilik sonrasında 2021 Nisan ayında bir erkek bebek babası olan Can Bonomo, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda; “(Pax Romana 2021): Adınla yaşa canım oğlum, Roman. Annen ve baban her zaman yanında. Sağlık, huzur ve barışla…” yazarak eşi Öykü Karayel’i de etiketledi. Can Bonomo İnstagram hesabı profilinde “Müzisyen ve Şair” tanımlarının yanına “Baba” kelimesini de ekledi.

ALİŞAN TEKTAŞ İKİNCİ DEFA BABA OLDU

2021-de-baba-olan-ünlüler-alişan

Oyuncu Buse Varol ile örnek bir evlilik yaşayan ünlü Türkücü Alişan Şubat 2021’de ikinci defa baba oldu. 2019 yılında Burak adında bir erkek babası olan Alişan bu sefer bir kız babası oldu. Alişan, Eliz adını verdikleri kızının doğumuyla ilgili duygularını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Alişan kızı ve eşiyle birlikte çekilmiş fotoğrafa “Her evlat başka bir sayfa, başka bir sevgi, başka bir yolculuk… Allah’ıma şükürler olsun ki bana bu mutluluğu ikinci kez yaşamayı nasip etti… Arayan ve iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederiz. Biz şimdi izninizle kızımla Fenerbahçe-Galatasaray maçını izlemek üzere aranızdan bir müddet ayrılıyoruz. Kızımın ilk derbisi…” notunu düştü.

SİNAN GÜLERYÜZ BABA OLDU

baba-olan-türk-ünlüler-sinan-güleryüz

Oyuncu Özge Özde ile 2018 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren müzisyen Sinan Güleryüz, kız bebek babası oldu. 34 yaşındaki Güleryüz, eşi Özge Özder’in sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımına, “Dünya güzelim… Senin ve benim parçam geldi yanımıza artık. Ay kızım benim… Aramıza hoş geldin” yorumunu yaptı.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021’in Ünlü Bebekleri Geldi!

2020’de Baba Olan Ünlü Oyuncular

2019’da Anne Olan Ünlü Oyuncular

Bir Garip Aşk’ın Arnav’ı Baba Oldu!

Burak Özçivit Baba Oluyor!

Bir Cevap Yazın