Site icon Film Dizi Haber

Mart Ayında Netflix’te Neler Var?

Netflix-dizileri-Mart-2021

2021 Netflix Dizileri: Mart Ayında Gösterime Girecek Yabancı Diziler

Yazımızdan Başlıklar gizle
1 2021 Netflix Dizileri: Mart Ayında Gösterime Girecek Yabancı Diziler
1.3 Netflix 2021 Mart Ayı Takvimi

Dünyaca ünlü online video izleme platformu Netflix‘te bu ay (Mart 2021) yeni diziler gösterime girmek için sıra bekliyor. Netflix Mart 2021 takvimine göre yine birbirinden etkileyici yabancı diziler, filmler, animeler, programlar ve belgeseller seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Mart Ayında Netflix’te Hangi Diziler Yayınlanacak? Sorusunun cevabı yanında Film Dizi Haber olarak güncel Netflix dizi listelerini yazımızda derledik. İşte 2021 Netflix Dizileri : Mart Ayında yayınlanacak yabancı diziler.

Netflix Yeni Sezon Dizileri (Mart)

Online dizi seyrettirme platformlarının en popüler olanlarından birisi şüphesiz Netflix. Dünya genelinde milyonlarca abonesi olan platformun kütüphanesine bu ay da yeni diziler ve filmler ekleniyor. Mart 2021’de ilk sezonuyla (1. Sezon) seyirci karşısına çıkacak olan Netflix Dizilerini bu başlığımızda sizler için derledik.

Bombay Begums 1. sezon (8 Mart)

Hint dizileri sevenlerin hoşlanacağı Bollywood yapımı Bombay Begums dizisi, toplumun farklı kesimlerinden gelen beş hırslı kadının hikayesini anlatıyor. Bu kadınlar Mumbai’nin arzular, hayaller ve hayal kırıklıklarıyla dolu metropol hayatında kendi yollarını bulma çalışıyorlar.

Bombay Begums Tanıtım

Gerçek Gangester (Dealer) 1. Sezon (10 Mart)

Gerilim aksiyon türünde dizi sevenlerin izlemekten keyif alacağı Gerçek Gangerster (Dealer) dizisinin 1. Sezonu 10 Mart 2021’de seyirci karşısına çıkıyor. Adrenalin yüklü ve konusuyla merak uyandıran bu gerçekçi dizide iki yönetmen bir rapçinin müzik klipini çekmek için çetelerin hakim olduğu bir bölgeye sızıyor.

Gerçek Gangester (Dealar) Tanıtım

The One 1. Sezon (12 Mart)

John Mars’ın bilim kurgu romanı The One’dan uyarlanan 1. Sezon 10 bölümden oluşan dizi Gerçek aşk adıyla yayınlanacak. 12 Mart 2021’de gösterine girecek olan The One dizinin konusu, yakın gelecekte geçiyor. Ve insanların DNA testleri aracılıyla ideal partnerini bulabildiği bir evrende hayat buluyor. The One (Gerçek Aşk) insanların DNA’larının en çok uyuştuğu kişilerle birlikte oldukları gerçeğiyle yola çıkıyor. Ancak bu denli kusursuz gibi görünen ilişkilerde bile bir takım sırların olduğu ve bu sırların doğurduğu ölümsüz sonuçlar seyircinin gözleri önüne seriliyor.

The One Tanıtım Fragmanı

Korsan Krallığı (The Lost Pirate Kingdom) 1. Sezon (15 Mart)

Belgesel tadında dizi sevenlerin hoşuna gidecek dizilerden biri olan Korsan Krallığı 15 Mart 2021‘ de gösterime çıkıyor. Söz konusu belgeselde, dünyanın zenginlerini acımasızca yağmalarken şaşırtıcı bir şekilde eşitlikçi bir Cumhuriyet kuran gerçek Karayip Korsanlarının hikayesi ekrana taşınıyor.

Korsan Krallığı (The Lost Pirate Kingdom) Tanıtım

Buz Gibi (Zero Chill) 1. sezon (15 Mart)

Gençlik dizisi sevenler için bir alternatif olan Buz Gibi dizisi, Buz pateninde oldukça yetenekli olan Kayla’nın ikiz erkek kardeşi Mac’ın prestijli bir hokey akademisine kabul edilmesi nedeniyle farklı bir ülkeye taşınmak zorunda kalmasının hikayesini anlatıyor.

Buz Gibi ( Zero Chill) Tanıtım Fragmanı

Sky Rojo 1. Sezon (19 Mart)

Ünlü yabancı dizi La Casa De Papel’in yapımcılarının en yeni dizisi olarak ifade edilen Sky Rojo, muhabbet tellallarından ve onun adamlarından kaçan üç kadının özgürlüklerinin peşinden koşarken çılgın bir maceraya atılmalarının sıra dışı hikayesini anlatıyor. İlk gösterimi 19 Mart 2021’de yapılacak olan SKy Rojo dizisinin başrollerinde; Verónica Sánchez, Miguel Ángel Silvestre, Asier Etxeandia adlı oyuncular rol alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=xO9dELpmx_0

Country Comfort – 1. Sezon (19 Mart)

Netflix’in yeni dizilerinden birisi olan Country Comfort, geleceğe umutla bakan bir şarkıcının müziğe ilgisi olan bir ailenin yanında dadılığa başlamasını konu alıyor. Aile ve komedi türünde bir sitcom olan Country Comfort’un ilk gösterimi 19 Mart 2021 olacak. Dizinin başrolünde; Eric Balfour, Janet Varney ve Shiloh Verrico rol alıyor.

Country Comfort Dizisi Tanıtım

Who Killed Sara 1. Sezon (24 Mart )

Bol entrika dolu pembe dizi sevenler için tam bir biçilmiş kaftan olan Who Killen Sara dizisi, 1. sezonuyla 24 Mart’ta seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin konusu; 18 yıl hapiste kalan Alex’in kendi itibarını korumak için kız kardeşinin cinayetini onun üzerine atan Lacabo ailesinden intikamını alması konu alıyor.

Who Killed Sara Tanıtım

The Irregulars 1. Sezon (26 Mart)

Dönem dizilerinden hoşlananların mutlaka seyretmesi gereken dizilerden birisi olan The İrregulars, izleyicileri 19. Yüzyılın Londra’sına götürüyor. Dizi, Victoria dönemi Londra’sında yaşayan sıra dışı bir grup gencin, Dr. Watson ve iş ortağı Sherlock Holmes için birtakım doğaüstü suçları çözmeye çalışma hikayesini konu alıyor. Netflix’te 1. Sezonuyla seyirci karşısına çıkacak olan The İrregulars 26 Mart 2021 tarihinde gösterime girecek.

The İrregulars Tanıtım

Netflix Yabancı Dizilerinin Yeni Sezonları Gelecek Olanlar

Netflix’te daha önce yayınlanan ve çok beğenilen yabancı dizilerin yeni sezonları çekilmeye devam ediyor. Söz konusu dizilerin gelecek sezonları dizi tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor. Her ay pek çok eski dizinin yeni sezonu gelmeye devam ederken Netflix de aylık yayınladığı takvimlerle o ay hangi dizilerin yeni sezonlarının geleceğini üyelerine duyuruyor. Bu duyurulara göre, Mart 2021’da Netflix’te yeni sezonları gelecek yabancı diziler şöyle listeleniyor.

Love Alarm 2. Sezon (12 Mart 2021)

Romantik Macera türünde Kore dizisi sevenlerin izlemekten keyif alacağı Güney Kore yapımı Love Alarm dizisinin 2. Sezonu 12 Mart 2021’de yayına giriyor. Başrollerini; Kim So-hyun, Jung Ga-ram, Som Kang’ın paylaştığı dizinin konusu, yakınlardaki birinin birinden hoşlandığında, hoşlanılan kişiye haber veren bir telefon uygulamasını konu alıyor. Bu uygulama sayesinde Kim Jojo adlı karakter kendi sorunlarıyla ilgilenirken farkında olmadan aşkı tadıyor. Love Alarm 2. Sezonda duyguların net ve sesli kanıtlarını isteyen Jojo, bazı kalkanları kaldırıp uygulamanın sadece gerçek aşk için alarm vermesi için çalışmalara başlıyor.

Love Alarm 2. Sezon Tanıtımı

BETTER CALL SAUL / 5. SEZON (15 MART)

İlk gösterimi 8 Şubat 2015’te yapılan Amerikan suç / drama dizisi olan Better Call Saul’un 5. Sezonu 15 Mart 2021’de gösterime girecek. Vince Gilligan ve Peter Gould tarafından hayata geçirilen dizi, daha önce Gilligan tarafından yaratılan Breaking Bad’in devamı niteliğinde. (Breaking Bad’in 6 yıl öncesindeki olayları ekrana taşıyor) Better Call Saul yeni sezonda; Jimmy ismini Saul Goodman olarak değiştirmiş ve yeni müvekkiller edinmeye başlamıştır. Lalo ile Gus arasındaki düşmanlık ise giderek büyümektedir.

Better Call Saul 5. Sezon Tanıtımı

Netflix 2021 Mart Ayı Takvimi

Mart 2021’de Netflix’e Neler Geliyor? Mart ayında gösterime girecek yeni Netflix dizileri hemen herkesin merak konusu olmaya devam ediyor. Bu ay (Mart) Netflix’te The Dark Knight, The Pursuit of Happyness ve Biggie Smalls, Biggie: I Got a Story to Tell gibi birçok yeni belgesel dahil olmak üzere popüler oyun ve yeni orijinali içerikler yayınlanmaya başlıyor. İşte 2021 Mart takvimine göre Netflix’te yayına girecek yabancı dizi, anime, belgesel ve programların listesi;

Netflix’e Gelen Haftalık Bölümler

Netflix Dizileri: 1 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor?

2 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (2 Mart 2021)

3 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (3 Mart 2021)

4 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor?

5 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (5 Mart 2021)

8 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (8 Mart 2021)

9 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (9 Mart 2021)

10 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (10 Mart 2021)

11 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (11 Mart 2021)

12 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (12 Mart 2021)

14 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (14 Mart 2021)

15 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (15 Mart 2021)

16 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (16 Mart 2021)

17 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (17 Mart 2021)

11 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (8 Mart 2021)

19 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (19 Mart 2021)

20 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (20 Mart 2021)

22 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (22 Mart 2021)

23 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (23 Mart 2021)

24 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (24 Mart 2021)

25 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (25 Mart 2021)

26 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (26 Mart 2021)

29 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (29 Mart 2021)

30 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (30 Mart 2021)

31 Mart’ta Netflix’e Neler Geliyor? (31 Mart 2021)

Henüz Yayın Tarihi verilmeyen Yapımlar

Bu Ay Netflix Türkiye’de Neler Var? – Mart 2021

Netfix Nasıl Seyredilir? Üyelik Şartları Neler?

Netflix’te Yayınlanan İddialı Kore Dizileri

Netflix 2019’de En Çok İzlenen Diziler

Netflix’te Yeni Türk Dizileri ve Filmleri Başlıyor!

Exit mobile version