2020'nin En İyi Kore Filmleri Belli Oldu! İşte Dram, Fantastik Film Önerileri Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2020’nin En İyi Kore Filmleri Belli Oldu!

2020'nin-En-İyi-Kore-Filmleri

2020’nin En iyi Kore Filmleri

Kore sinema filmleri tıpkı dizileri gibi popülerliğini artırmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü dijital dizi ve film izleme platformu Netflix’le organik bir işbirliği içerisinde olan Kore Filmleri ve dizileri son dönemlerde ciddi bir izlenme rakamlarına ulaşmış durumda. 2020 yılının başlarında başlayan ve dünyayı saran Covid 19 salgınının film sektörünü de olumsuz etkilemesi nedeniyle yeni film çekimleri sekteye uğradı. Baz da olsa çekilen Kore Filmlerinden Parasite adlı film 2020 yılında dört Akademik Ödüle layık görüldü. En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Yönetmen ve Uluslararası Uzun Metraj Film kategorilerinde ödül alan Parasite 2020’nin En İyi Kore Filmi oldu. İşte 2020’nin En İyi Kore Filmleri listesi.

2019 – 2020 Yapımı Güney Kore Sinemasının En Çok İzlenen Kore Filmleri

Pandemiye bağlı olarak ülke çapında sinemaların süresiz kapanması ve Seobok, Mogadişu, Hero gibi büyük yapımlarının pek çoğunun 2021 yılına ertelenmesi Kore Film Endüstrisi zor günler geçirmesine neden oldu. Bununla birlikte Kim Tae-ri ve Song Joong-ki’nin başrollerini paylaştığı Sweepers filmi 2021’de Netflix’te yapacağı gala ile kendisini sağlama almış oldu. İşte hem yerli hem yabancı seyircilerin beğenisini kazanan 2019 – 2020 yapımı Dram, Fantastik, Romantik Komedi türünde En iyi Kore Filmleri.

2020 Yapımı En İyi Kore Dram Filmleri

Dram türünde Kore Filmi izlemekten keyif alanlar için hazırladığımız listeyi aşağıda bulabilirsiniz.

VOİCE OF SİLENCE / İMDb 6.5

Ünlü Koreli yönetmen Hong Eui-jeong’un ilk uzun metrajlı filmi olan Voice of Silence adlı Kore filmi iki tuhaf karakterin hikayesini anlatan kara mizah mizansenlerini içerir. Suç ve dram türündeki filmde hikaye para karşılığı suç yörelerini temizleyen iki erkeğin bir suç örgütü tarafından kaçırılan sonradan aniden ölen bir kıza bakmak zorunda olmalarıyla gelişen olayları konu alıyor. Venedik Bienali Koleji-Sineması’nda en iyi 12 projeden biri olarak seçilen filmin başrollerini Yoo Ah-in ve Yoo Jae-myung paylaşıyor. Filmin İMDb puanı 6.4.

Voice of Silence Kore Filmi Konusu

Asla konuşmayan genç bir adam olan Tae-in ve dindar yaşlı bir adam olan Chang-bok, bir suç örgütünün temizlik ekibi olarak çalışır . Bir gün, amirlerinden , kaçırılan on bir yaşındaki Cho-hee’ye iki gün boyunca bakmaları için bir emir alırlar. Kıza bakma sorumluluğu, Cho-hee’den daha küçük bir kız kardeşiyle taşrada yaşayan dilsiz Tae-in’e düşer. Kralın arkasındaki faaliyetleri yapan üst , bunun için öldürülür ve ikili, kızla ne yapacağını bilemez.

MOVİNG ON / İMDb 6.8

Yönetmenliğini Yoon Dan-bi’nin üstelendiği Moving On filmi 24. Busan Uluslararası Film Festivali’nde dört ödüle layık görülmüş. İzleyiciyi çocukluk anılarına götüren film, filmdeki karakterlerle de empati kurmanızı sağlıyor. Kafa karıştırmayan düz bir hikayeye sahip olan Moving On Kore filmi, iki kardeşin yaz tatilinde büyük babalarını ziyarete gitmeleriyle yaşadıkları karmaşık aile ilişkisini anlatıyor.

Moving On Filmi Konusu

Filmin ana kahramanı Ok-joo, küçük erkek kardeşi ve babasıyla büyükbabasının evinde yaşamaya başlarlar. Ok-Joo’nun teyzesi de ara ara onları ziyarete gelmektedir. Hikaye Ok-Joo’nun gözünden anlatılır. Çocukluğunun önemli zamanlarından birini burada geçiren Ok-Joo’nun orada yaşadığı aşk, incinme ve ayrılık anıları onun hayatında derin izler bırakır.

THE WOMAN WHO RAN / İMDb 6.8

Güney Kore yapımı en iyi dram filmlerinden birisi olarak gösterilen The Woman Who Ran Kore filmi, 70. Berlin Film Festivalinde En İyi Yönetmen Gümüş Ayı Ödülü kazanmıştır. Yönetmen Hong Sang-soo’nun son filmi The Woman Who Ran, Zaman ve belleğe Mobius-Strip yaklaşımıyla izleyici tarafından büyük beğeni toplamıştır. Filmin başrollerinde; Kim Min-hee, Seo Young-hwa, Şarkı Seon-mi, Kim Sae-byuk rol alıyor. Film Cahiers du Cinéma dergisinin listesi dahil olmak üzere pek çok listede 2020 yılın en iyi 10 filmi arasında yerini almıştır. The Woman Who Ram İMDb’de 6.8’lik puana sahip.

the-woman-who-ran-kore-filmi-önerileri

The Woman Who Ran Filminin Konusu

Gam-hee (Kim Min-hee), kocası iş seyahatindeyken üç gün boyunca üç kişiyle tanışır. Bu kişilere her zaman olduğu gibi dostça sohbet eder. Gam hee, evlendiğinden bu yana geçen beş yılda ilk defa tek başına seyahat ediyordur. Bu esnada dünyanın görmediği yeni yollarını da keşfetmeye başlamıştır.

PARASİTE / İMDB 8.6

Yönetmenliğini ve senaristliğini Bong Joon-ho’nun yaptığı 2019 çıkışlı Güney Kore kara komedi ve gerilim filmi olan Parasite, dünya prömiyerini Altın Palmiye Ödülü’nü kazandığı 21 Mayıs’taki 2019 Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirmiştir. Daum’da 7.8’lik puana sahip olan film, İMDb’de 8.6’lık puana sahip.

en-iyi-kore-filmleri-2020-parasite

Parasite Kore Filmi Konusu

Film fakir bir aileden gelen genç bir adamın zengin bir ailenin (Park Ailesi) kızına özel ders vermesiyle başlar. Bu genç adam zamanla kardeşi ve ebeveynleriyle birbirinden bağımsızlarmış gibi ve çok yönlü yeteneklere sahiplermiş gibi rol yaparak yavaş yavaş Park ailesinin özel hayatına sızmaya başlar.

En Çok İzlenen Netflix Kore Filmleri

ALİVE / İMDB 6.2

Zombi gerilim türündeki #Alive, dünyanın pek çok ülkesinde Netflix’te en çok izlenen ve bu alanda başarıya ulaşan ilk Kore Filmi oldu. Film aynı zamanda 8 Eylül’de gösterime girdikten iki gün sonra FlixPatrol verilerine göre, Netflix’teki En İyi Filmler küresel listesinin zirvesine çıktı. Yoo Ah-in ve Park Shin-hye’nin başrolünü paylaştığı #Alive filmi aralarında; Fransa, ABD, İspanya, Rusya, İsveç ve Avustralya’nın da bulunduğu 35 ülkede 1 numara oldu.

kore-filmi-tavsiyesi-alive

Alive Kore Filminin Konusu

Film,bir zombi kıyameti sırasında Seul’deki dairesinde yalnız kalmak zorunda kalan bir video oyunu yayıncısı ve onun komşusunun hayatta kalma mücadelesi etrafında dönüyor. Film başarısı, izleyicilerin Covid 19 salgının ortasında değişen kısıtlamalarda karakterlerin içerisinde bulunduğu zor duruma empati kurabilmelerine bağlanıyor.

AVLANMA ZAMANI / İMDb 6.3

Güney Koreli yönetmen ve senarist Yoon Sung-hyun tarafından yazılan ve yönetilen 2020 Güney Kore distopik aksiyon gerilim filmi olan Time to Hunt Kore filmi gösterimi ilk Netflix’te yayınlan ilk Kore Filmidir. 23 Nisan 2020 tarihinde dünya çapında Netflix’te yayınlanan ve Distopik bir Güney Kore’de geçen film, bir soygun planlayan ve görevi tamamladıktan sonra kendilerini gizemli bir suikastçı tarafından avlanırken bulan bir grup arkadaşı anlatıyor.

en-iyi-kore-filmleri-time-to-hunt-konusu

Time to Hunt Filmi Konusu

Kore Sinemasının en iyi filmlerinden birisi olarak gösterilen Time to Hunt filmi, ekonomik bir kriz sonrasında yoksulluktan tüm ülkenin mustarip olduğu yakın gelecekte Time to Hunt hiç umut vermeyen şehirden kaçamak için plan yapmasını konu alır.

AVLANMA ZAMANI / İMDb 6.3

Fantastik, Gerilim, Gizem ve Bilim Kurgu türünde Kore Filmi sevenler için izlemelerini tavsiye ettiğimiz Call Kore Filmi, bir telefon görüşmesi aracılığıyla farklı zamanlarda yaşayan iki kadının bağlantı kurmasını anlatıyor. Senaryosunu Lee Choong-Hyun’un yazdığı yönetmenliğini Lee Choong-Hyun’in yaptığı filmi İMDb’de 7.1, Daum’da 7.3’lük puana sahip. 23 Kasım 2020’de Netflix’te yayınlanan filmi yine Netflix’ten izleyebilmelisiniz.

call-2020nin-en-iyi-kore-filmi

Call Kore Filminin Konusu

2019 senesinde yaşayan Seo-Yeon (Park Shin-Hye) uzun bir zaman sonra döndüğü evine eski bir telefon bağlar. Bir gün bu telefon çalar ve arayan kişi 1999 yılında yaşayan Young-Sook (Jeon Jong-Seo) olduğunu söyler. Seo-Yeon telefon görüşmesinde şu an yaşadığı evde 20 yıl önce Young-Sook’un da yaşadığını öğrenir. İkili yaptıkları bu telefon görüşmesiyle arkadaş olur.

ALONG WİTH THE GODS: THE LAST 49 DAYS / İMDb: 7.3

Netflix en iyi Kore Filmleri listesinde zirveye giden Along With The Gods filmi, aynı zamanda Kore Sinemasında da gişe rekortmeni olmuştur. Söz konusu film 2017 yılında gösterime giren Along with the Gods: The Two Worlds filminin devamı niteliğindedir. Joo Ho-Min tarafından yazılan “Singwa Hamgge” adlı bir webtoona dayanan film İMDb’de 7.3’lük puana sahiptir. Along with the Gods: The Two Worlds konusuysa şöyle;

Along with the Gods: The Two Worlds Kore Filminin Konusu

Budist inancına göre, ölen kişi öbür dünyada 49 gün boyunca hayatının hesabını verdiği 7 mahkemeye girer. Savunma için kendisine 3 melek verilen itfaiyeci Kim Ja Hong, mahkemelerden geçerse reenkarnasyonla dünyaya geri gönderilecektir. O sürede, insan işlerine karışmaması gereken ölüm meleği Gang Rim ister istemez bir insan olan Ja Hong’un işine karışır.

2020 Yapımı En Güzel Fantastik – Bilim Kurgu Kore Filmleri

PENİSULA / İMDB 6.2

Ünlü Güney Koreli Yönetmen Yeon Sang-ho’nun gişe rekoru kıran zombi filmi “Train to Busan”ın devamı niteliğinde olan “Peninsula” zombi kıyametini başka bir seviyeye taşıyor. Peninsula ayrıca 2020 Cannes Film Festivali’nin resmi programına seçilen ve Japonya, Tayvan, Fransa ve İtalya dahil 185 ülkeye satılan bir Kore filmidir.

Peninsula Filminin Konusu

Yıkıcı virüsün Kore’yi vurmasının ardından 4 yıl geçmiştir. Kore yarımadasında sağ kalanlar, hayatta kalmak için mücadele etmeye çalışmaktadır. Baş rollerini; Gang Dong-won ve Lee Jung-hyun’un oynadığı Peninsula filmi, Train to Busan’ daki olaylardan dört yıl sonra zombi dolu yarımadada hayatta kalanların hikayesini anlatıyor. İnsanları zombileştiren bir virüsle olan mücadeleyi konu alan film, Zombi istilasına uğramış yarımadaya geri dönen kahraman Jung-seok’un etrafında dönüyor.

SF8: MANXİN / İMDb 6.3

SF8 Manxin, Kim Hyo-In tarafından kaleme alınan Woojooin Joan hikayeden sinemaya uyarlanan 8 farklı (SF)bilimkurgu türündeki TV filmi serinin bir parçasıdır. SF8 adlı TV filmi; “SF8: The Prayer”, “SF8: Manxin”, “SF8: Blink”, “SF8: Baby It’s Over Outside”, “SF8: White Crow”, “SF8: Love Virtually”, “SF8: Empty Body”SF8: Joan’s Galaxy olmak üzere 8 bölümden oluşmaktadır.

SF8 Manxin Filminin Konusu

SF( Manxin Kore Filminin konusu, yapay zekâların oldukça geliştiği bir gelecekte geçmektedir. ‘Manxin’, falcılık hizmeti veren bir yapay zekâ programıdır. Manxin’in baktığı fallar şaşırtıcı derecede doğru çıkmaktadır. Bu nedenle de bir çok insan Manxin’e körü körüne inanmakta ve onu kutsallaştırmaktadır. Bu arada, kendi sorunları ve sırları olan Sun-Ho (Lee Yeon-Hee) ve Ga-Ram (Lee Dong-Hwi) ‘Manxin’in geliştiricisini bulmaya karar verir.

SF8: White Crow / BEYAZ KARGA /İMDb 6.7

Park Ji-Hye tarafından kaleme alınan ‘Koroniseureul Goohaejwo’ adlı bir hikâyeden televizyona uyarlanan SF8: White Crow filminin konusu, sanal gerçeklik oyunlarının oldukça gelişmiş olduğu bir gelecekte geçmektedir. SF8 serisinin bir parçası olan White Crow, diğre serileri gibi, Gerilim, Korku, Fantastik/Bilim Kurgu türündedir.

SF8: White Crow Filminin Konusu

Juno (Hani), ünlü bir oyun yayıncısıdır. Bir gün, ortaya çıkan eski bir sınıf arkadaşı, Juno’nun geçmişini manipüle etmesi sonucu aralarında bir tartışma yaşanır. Ancak, bu tartışma onun tüm servetini, şöhretini ve hayranlarını kaybetmesine sebep olur. Yeni travma oyunuyla onurunu geri kazanmayı ve yayın yapmaya geri dönmeyi amaçlayan Juno, bir terslik yaşar. Bu terslik sonucunda oyunun içinde karşılaştığı travmasının üstesinden gelemez ve sanal bir dünyada sıkışıp kalır. İnsanların geçmiş travmalarına geri döndüren bu şeytani oyun, yüzleştiği geçmiş ile ona daha da acı vermeye başlar. Oyunun içindeki hiç bitmeyen bu kâbus, kendi bilinçaltının ele almadığı ya da belki de bilmek istemediği bir parçasıdır.

SF8: EMPTYBODY / İMDb 6.7

Iruka tarafından kaleme alınan ‘Dokribui Odangye’ adlı bir hikayeden uyarlama olan SF8 Empty Body filmi, SF serisinin bir parçasıdır. Dram, Fantastik ve Bilim Kurgu türünde TV filmi olan SF8: Empty Body filminin konusu, insan beyni ve yapay zekânın birbirine bağlanabileceği bir gelecekte geçmektedir.

SF8 Empty Body Filminin Konusu

Hye-Ra’nın (Moon So-Ri) oğlu geçirdiği bir kazada hayatını kaybeder. Ancak beyninin bir kısmı yapay zekâ ile birleştirilerek, onu canlandırmayı başarırlar. Ancak ilerleyen zamanlarda, oğlunun davranışlarının değiştiğini fark eder. Zira, yapay zekânın oğlunu taklit ederek, kendisini kandırdığından ve aynı zamanda oğlunun ruhunu sildiğinden şüphelenmeye başlar.

SF8: JOAN’S GALAXY / İMDb 7.0

Kim Hyo-In tarafından kaleme alınan ‘Woojooin Joan’ adlı bir hikâyeden uyarlanan SF8: Joan’s Galaxy filmi, farklı bilim kurgu türündeki hikâyenin yer aldığı “SF8” adlı TV film serisinin bir parçasıdır. Gizem, Aksiyon, Fantastik ve Bilim Kurgu türünü sevenlerin seyretmekten keyif alacağı SF8 Joan’s Galaxy filmin konusu, dünyanın ince bir tozla kapladığı bir gelecekte geçmektedir.

SF8: Joan’s Galaxy Filminin Konusu

Doğumda pahalı antikorlar enjekte edildiği için 100 yıllık bir yaşamın beklentisi ile yaşayan C’ler ile doğumda antikorlar enjekte edilmediği için 30 yıllık bir yaşamın beklentisi ile yaşayan N’ler birbirlerinden tamamen farklı hayatlar yaşamaktadır. Tüm hayatını bir C olduğunu düşünerek yaşamış olan 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Yi Oh (Choi Sung-Eun), hastanedeki bir hata nedeniyle doğumda antikorların enjekte edilmediğini öğrenir. Bu yüzden, daha önce, hiç aklına dahi gelmeyen N’lerin yaşamını düşünmeye başlar. Okulunda, tek N olan Jo An (Kim Bo-Ra) ile arkadaşlık kurar.

SF8: BLİNK / İMDb 7.4

Gerilim, Fantastik ve Bilimkurgu türündeki TV filmi olan Kim Chang-Kyu tarafından kaleme alınan Wooriga Chubangdwen Segye adlı hikayeden uyarlanmıştır. 8 bölümlük SF serisinin bir parçası olan SF8 Blink’ın konusu; yapay zekâların oldukça geliştiği bir gelecekte geçmektedir.

SP8: Blink Kore Filminin Konusu

Kim Chang-Kyu tarafından kaleme alınan ” adlı bir hikayeden uyarlamadır. Dizi, Çocukken sürücüsüz arabaların karıştığı bir kazasında ailesini kaybeden Ji-Woo (Lee Si-Young), belirli komutlarla çalışan yapay zekâlar yerine duyularına ve yeteneklerine güvenen bir dedektiftir. Bir gün, bir şüpheliyi elinden kaçırır ve bu yüzden, Seo-Nang (Ha Joon) olarak adlandırılan bir yapay zekâyı beynine implante ettirmeye mecbur kalır. Bir cinayet vakasını, Seo-Nang’ın yardımıyla çözmek zorundadır ancak bu göründüğü kadar kolay değildir.

Aksiyon – Suç – Gerilim Türünde Kore Filmleri

Aksiyon – Suç – Gerilim Türünde Kore Filmi izlemeyi tercih edenler için hazırladığımız En İyi Aksiyon ve Gerilim filmi listesini aşağıda bulabilirsiniz.

STEEL RAİN 2: SUMMİT / İMDb 6.2

Güney Koreli Film Yönetmeni Yang Woo-suk tarafından yazılan ve yönetilen 2020 Güney Kore aksiyon gerilim filmi olan Steel Rain 2: Summit, 2017 yapımı Steel Rain’in devamıdır. Steel Rain 2: Summit’in konusu; jeopolitik zorluklara rağmen Güney Koreli bir başkanla Kuzey Koreli bir general arasındaki beklenmedik bir arkadaşlığı anlatır. Film 2017’de gösterime giren, Steel Rain filmin devamı olsa da olay örgüsü tamamen farklıdır.

DELİVER US FROM EVİL / İMDb 6.8


Geçtiğimiz yıl Mart ayında gösterime giren, Kore’de 4 milyondan fazla sinema bileti satılmasına neden olmuştur. Pandemi salgının vurduğu Güney Kore sinema sahnesini geçici olarak canlandıran ilk film olan Deliver Us From Evil filmi, son bir suikastten sonra emekli olmayı planlayan tetikçi In-nam’ın (Hwang Jung-min) hikayesini konu alır.

Deliver Us From Evil Kore Filminin Konusu

Acımasız kötü adam Ray (Lee Jung-jae)’in In-nam’ın peşine düşmesiyle beklenmedik olaylara karışır.

THE MAN STANDİNG NEXT / İMDb 7.0

Eski Başkan Park Chung-hee’nin en iyi yardımcılarından birinin 1979’da öldürülmeden önce 40 günlük güç mücadelesini anlatan bir siyasi gerilim. Uluslararası Uzun Metraj Film kategorisinde 93. Akademi Ödülleri için ulusal yarışmacı olarak seçilen Woo Min-ho’nun yönettiği “The Man Standing Next”, 1970’lerde Kore Merkezi İstihbarat Teşkilatı’nın (KCIA), Park Chung-hee yönetimindeki askeri diktatörlük döneminin gizli bir siyasi manevra hikayesini gözler önüne seriyor. Park, Kore modern tarihinin en tartışmalı figürlerinden biridir ve olağanüstü ekonomik gelişme sağlarken ülkenin sözde demokrasisini bastırır. Başkana suikast düzenleyen KCIA şefi rolünü oynayan aktör Lee Byung-hun, bu yılki Asya Film Ödülleri, Baeksang Sanat Ödülleri, Buil Film Ödülleri, Chunsa Film Sanatları Ödülleri ve Kore Film Eleştirmenleri Derneği Ödülleri’nde en iyi erkek oyuncu ödüllerini kazandı.

ktör Kang Mal-geum, Chan-sil rolüyle, bu yılki Baeksang Sanat Ödülleri, Buil Ödülleri ve Kore Film Eleştirmenleri Derneği Ödülleri’nde en iyi yeni kadın oyuncu ödüllerini kazandı.

2020 Yapımı Tarihi Kore Filmleri

THE SWORDSMAN / İMDb 6.5

Adı: The Swordsman | 검객
Tür: Tarih
Yönetmen: Choi Jae-Hun
Senaryo: Choi Jae-Hun
Yapımcı: –
Görüntü Yönetmeni: –
Müzik: –
Dağıtımcı: Opus Pictures
Yapım Şirketi: –
imdb: –
daum: –
Süresi: 100 Dakika
Yaş Sınırı: 15+
Yapım Yılı: 2017
Gösterim Tarihi: 23 Eylül 2020
Ülke: Güney Kore
Dili: Korece

2020 Yapımı Romantik Drama / Fantazi Türde Kore Filmleri

LUCKY CHAN-SİL / iİMDb 6.6

Lucky Chan-sil 6.6 İMDB
“Lucky Chan-sil”, yönetmen Kim Cho-hee’nin “bir hayalin peşinden giden herkese” adadığı filmi. Aniden işini kaybeden ve hayatının en büyük kriziyle karşı karşıya kalan 40 yaşındaki kadın film yapımcısının hikayesini anlatıyor. Film, Kore’nin ataerkil ve rekabetçi toplumunu 40’lı yaşlarındaki bekar, işsiz bir kadın perspektifinden titiz ve gerçekçi tasviriyle eleştirmenler ve izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Bu film, geçen yıl yerel film festivallerinde 24. Busan Uluslararası Film Festivali’nde üç ödül de dahil olmak üzere birçok ödül kazandı. Ayrıca 45. Seul Bağımsız Film Festivali’nde seyirci ödülünü kazandı. Bu yıl İtalya’da Uzak Doğu Film Festivali’ne ve Japonya’da Osaka Asya Film Festivali’ne davet edilerek yurtdışında da tanındı. Mart ayında gösterime giren ve büyük beğeni toplayan film 26 Kasım’da yeniden gösterime girdi. Ocak 2021’de Japonya’da da gösterime girecek.

SF8: BABY İT’s OVER OUTSİDE / İMDb 7.2

SF8: Baby It’s Over Outside

Adı: SF8: Baby It’s Over Outside | SF8: 일주일 만에 사랑할 순 없다
Tür: Romantik, Fantastik/Bilim Kurgu, TV Film
Yönetmen: Ahn Gook-Jin
Senarist: Kim Dong-Sik (kısa hikâye), Han Boon-Wi
Yapım Şirketi: DGK, SOOFILM
Yayıncı: MBC, wavve
imdb: 7.2
Süresi: 45 Dakika
Yapım Yılı: 2020
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2020 (wavve), 11 Eylül 2020 (MBC)
Yayın Günleri ve Saati: Salı (wavve), Cuma – 22:10 (MBC)
Dili: Korece
Ülke: Güney Korea

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kore Doktor Dizisi Sevenler İçin Öneriler

En Beğenilen Hint Dizileri

2019’da Gösterime Giren Türk Filmleri

Tarihi Kore Dizileri 2021

Bir Cevap Yazın