2020'de Yeni Başlayacak Diziler (Atv, Kanal D, Fox, Star, Show Tv, Trt 1) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2020’de Yepyeni Diziler Geliyor!

2020'de-Yeni-Başlayacak-Diziler

2020’de Yeni Başlayacak Diziler

Yeni yıla girdiğimiz bu günlerde yerli yabancı yeni televizyon dizileri gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz sezon (2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Diziler) başlayan dizilerde olduğu gibi 2020’de yeni başlayacak diziler de oldukça fazla merak ediliyor. Peki, yeni yılda hangi diziler başlayacak? İşte 2020 Yılbaşından sonra başlayacak diziler ile 2020 yılında Atv, Show TV, Star TV, Fox TV, Kanal D ve TRT 1’de yeni başlayacak dizilerin güncel listesi ve tüm detaylar.

Yeni Başlayacak Türk Dizileri (Henüz Kanalı Belli Olmayan)

BEYRUTLU GELİN

Yabancı dizi uyarlamalarından sonra şimdi de bir Türk dizisinin Arap versiyonu çekilecek. Q3 medya yapımcılığında Star TV’de 3 sezon boyunca yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin uyarlaması Beyrutlu Gelin adıyla Arap versiyonu olarak MBC kanalında ekranlara merhaba dedi.

beyrutlu-gelin-dizisi konusu

Beyrutlu Gelin Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Türk ve Lübnan ortaklığında çekimleri İstanbul ve Lübnan’da çekilen Beyrutlu Gelin dizisinin oyuncuları Lübnanlı manken ve güzellerden seçildi.

Beyrutlu Gelin Dizisi Konusu

Annesiz ve babasız büyümüş, genç yaşta sırtına hayatın yükü binmiş olan Süreyya gururlu aynı zamanda çok güzel bir genç kızdır. Aniden karşısına çıkan karizmatik ve zengin iş adamı Faruk’a aşık olur. Ve bir anda kendisini Beyrut’ta bulur. Ancak başkentte işler hiç umduğu gibi gitmez. Dramatik bir aşk hikayesini anlatan Beyrutlu Gelin dizisinin çekimlerine Koronavirüs salgını nedeniyle 2 hafta ara verildi.

ANNELİK SUÇU

yeni-başlayacak-diziler-annelik-suçu

Baş rollerinde Demet Evgar ile Bennu Yıldırımlar’ın rol alacağı Annelik Suçu dizisinin yapımcılığı Limon Yapım tarafından üstlenilecek. Annelik Suçu ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? 2020 Mart ayında ekranlarda olması beklenen Annelik Suçu dizisi oyuncu kadrosu ile yayınlanacağı kanalla ilgili gelişmeler devam ediyor.

ERŞAN KUNERİ

ersan-kuneri-yeni-başlayacak-diziler

Ünlü yapımcı oyuncu Cem Yılmaz’ın filmi Arif v 216 filminde yer alan karakterlerden birisi olan Erşan Kuneri dizi olarak karşımıza çıkacak. Erşan Kuneri dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Cem Yılmaz’ın +18 dalgasına yakalanmamak için televizyon dizisi yerine İnternet platformunu tercih ettiği dizinin hangi platformda yayınlanacağı henüz belli değil. Cem Yılmaz’ın şu sıralar Erşan Kuneri dizisinin senaryosunu yazdığı edinilen bilgiler arasında.

KEF DİZİSİ

Yapımcılığı ES Film tarafından üstlenilecek olan Kef dizisi 2020’de başlayacak yeni diziler arasında yer alıyor. Daha önce İçerde dizisinin de senaryosunu yazan ünlü senarist Toprak Karaoğlu tarafından senaryosu yazılacak olan Kef dizisi aksiyon türünde bir dizi olacak. Kef dizisinin oyuncu kadrosunda kimler olacak? Henüz cast çalışmaları devam dizinin oyuncuları ile ilgili gelişmeler oldukça yazımızda olacak. Kef dizisi ne zaman başlayacak? Çekimlerinin 2019’un sonlarında başlanması planlanan dizinin televizyonda yayınlanma tarihinin 2020 Şubat ayı olacağı tahmine ediliyor.

ATV’de 2020’de Başlayacak Yeni Diziler

AKINCI

ATV’de yeni sezonda başlayacak dizilerden birisi olarak karşımıza çıkan Akıncı dizisinin konusu ile başlama tarihi belli olmasa da Eylül 2020’de ekranlarda olması bekleniyor. Basında çıkan haberlere göre; geçmişten gelen bir halk kahramanının günümüzde yaşadığı aksiyon ve macera dolu hayatını anlatan yaz aylarında çekimleri devam edecek olan Akıncı dizisi güzel bir aşk hikayesini konu alacak.

akıncı-dizisi-oyuncuları

Akıncı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız ve Ayça Erturan’ın yer aldığı Akıncı dizisine her fırsatta oyuncu olmak istediğini söyleyen Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’da dahil oldu. Deren Talu’nun ilk dizisi olacak olan Akıncı dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Tolga Tekin, Yıldıray Şahinler, rol alacak.

GENÇLİĞİM EYVAH

ATV’de bir yaz dizi olarak karşımıza çıkacak olan Gençliğim Eyvah Dizisi, birbirini tanımayan iki kardeşin aynı kıza aşık olma hikayesini konu alıyor. Gençliğim Eyvah Oyuncu kadrosunda; Levent Ülgen, Cengiz Bozkut, Günay Karacaoğlu, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz ve Bahar Süer’in rol alacak.

gencligim-eyvah-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Gençliğim Eyvah Dizisi Başlama Tarihi ne?

Gençliğim Eyvah Dizisi 15 Haziran 2020 Pazartesi saat 20.00’de izleyici karşısına çıkacak.

GEL DESE AŞK

Ünlü yapımcı Osman Sınav’ın yeni dizilerinden birisi olacak olan ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Gel Dese Aşk dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. Dizi dünyasının ünlü yıldızlarını bir araya geldiği Ge dese Aşk Oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Yiğit Koçak, Selim Gürata ve Ayşe Defne Piriççi yer alacak.

atv-de-yeni-başlayacak-diziler-Gel-Dese-Aşk

Gel Dese Aşk Dizisi Konusu Ne?

20 yıldan bu yana evli olan bir çiftin aşkı yeniden bulma hikayesinin anlatıldığı Gel Dese Aşk’ın yapımcılığını Sinegraf üstlenirken, yönetmen koltuğunda; Murat Onbul ve Aslı Kahraman oturacak.

Gel Dese Aşk İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

KRAL

kral-dizisi-oyuncuları belli oldu atvde yeni başlayacak diziler

ATV 2020 Yeni sezonda Şubat ayında yayınlanması beklenen bir kabadayının hikayesini anlatacak olan Kral dizisinin cast çalışmaları hızla sürüyor. Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde Faruk Boran karakterine hayat veren Özcan Deniz’in başrolünde olacağı Kral dizisinin konusu da; Deniz’in dayısının geçek hikayesinden esinlenerek oluşturulacak. Kral dizisinde Ağrı’dan İstanbul’a göç eden Kadir’in umudun adaletin simgesi olarak Kral lakabını alarak bir kabadaya dönüş hikayesini izleyeceğiz. Kral dizisi oyuncuları kimler olacak? Dizinin oyuncu kadrosunda daha önce Patron dizisinde oynayacağı duyuran Burak Deniz yanı sıra Özcan Deniz, Pınar Deniz, Neslihan Yeldan ve Nilperi Şahinkaya oynayacak.

Güncelleme: Kral dizisinin yayınlanması Özcan Deniz’in başka bir projede yer alması nedeniyle ertelendi.

MARAŞLI

maraşlı dizisi  ne zaman başlayacak atv yeni dizisi

Yapımcılığını Tims&B Yapımın üstleneceği Maraşlı dizisi için Türkiye ve dünyada büyük hayran kitlesine sahip Kenan İmirzalıoğlu ile Tuba Büyüküstüne teklif götürüldüğü iddia ediliyor. Maraşlı dizisi ne zaman başlayacak? 2020 yılında ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkması beklenen Maraşlı dizisinin adı ilk önce Firüze olarak belirtilse de daha sonra Maraşlı olarak değiştirildi. Maraşlı nerede çekilecek? Dizinin hikayesinin Karahramanmaraş’ta çekileceği bu nedenle de adının Maraşlı olduğu belirtiliyor. Maraşlı dizisinde kimler oynayacak? Şu an dizinin oyuncu kadrosunda hangi oyunların olacağı netleşmedi.

MARİA İLE MUSTAFA

Yapımcılığı Ntc Medya tarafından üstlenilecek aşk ve dram türünde olacak olan Maria ve Mustafa dizisi, iki farklı kültürden gelen insanın imkansız aşkını konu alacak. Dizinin yönetmenliğini Faruk Teber yaparken senaryosunu ünlü senarist Mahinur Ergun yazacak.

maria-ve-mustafa-dizisi-2020-de-başlayacak-diziler

Maria ile Mustafa dizisinin oyuncuları kimler olacak?

Dizinin oyuncular ile ilgili gelişme oldukça yazımızda olacak. Maria ve Mustafa ne zaman başlayacak? 2020’nin ilk yarısında izleyici ile buluşacağını tahmin ettiğimiz dizinin başlama tarihiyle ilgili gelişmeler yaşandıkça film dizi haber sitemizde ve yazımızda olacak.

Maria ile Mustafa Dizisinin Oyuncular Belli Oluyor!

maria-ve-mustafa-dizisi-oyuncuları

Çekimlerine Mart ayında Kapadokya’da başlanacak olan Maria ve Mustafa dizisinin başrol oyuncuları Yeni Gelin dizisinden tanıdığımız Jessica May (MariA olurken dizide partneri rolünde Hilmicem İntepe (Mustafa) rol alacak.

atv-dzileri-maria-ve-mustafa

Maria ile Mustafa Dizisinin Konusu Ne?

ATV ekranlarında yayınlanması beklenen Maria ve Mustafa dizisi, bambaşka iki kültürden gelen iki insanın imkansız bir aşka giden hikayesini konu alacak.

Maria ile Mustafa İlk Tanıtım Yayınlandı!

YÜKSEK TOPUKLAR

Yapımcılığı Felix Medya tarafından üstlenilecek olan Yüksek Topuklar dizisinin yönetmenliğini Ufak Tefek Cinayetlerin de yönetmeni olan Eda Teksöz yapacak. Bir genç kız ile üç arkadaşının başından geçen olayları, şöhretin getirdiklerini, aşkı ve ihaneti konu alacak olan Yüksek Topuklar dizisinin ne zaman başlayacağı ve oyuncu kadrosuyla ilgili gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

Fox TV’de 2020’de Yeni Başlayacak Türk Dizileri

BAY YANLIŞ

Yapımcılığını Gold Film’den Deniz Yorulmazer’in yapacağı, senaryosunu Aslı ve Banu Zengin’in yazacağı baş rollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’in rol alacağı yeni dizisiyle ilgili gelişmeler devam ediyor. 2020 Yaz sezonunda Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Can Yaman’ın yeni dizisi Bay Yanlış dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Feri Baycu, Suat Sungur, Lale Başar, Fatma Toptaş ve Gürgen Öz’ün yer alacağı kesinleşti.

Bay Yanlış dizisi oyuncuları

Bay Yanlış Dizisi Konusu

Adı gibi bir ruha sahip olan Özgür’ün yolu hiç ummadığı bir anda Ezgi ile kesişir. Güzel ve sempatik bir genç kız olan Ezgi’nin yüzü erkeklerden yana hiç gülmemiştir. Erkek ve Kadın ilişkisini etkileyici bir dille anlatan Bay Yanlış zaman zaman unutulmaz Yeşilçam Filmlerine de selam çakacak.

Faruk Turgut diziyle ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Aşk mı? Mantık mı? İkisi arasında kalırsan hangisini seçersin? Biz kadınlar aşkı mı yanlış yaşıyoruz? Yanlış adamlara mı aşık oluyoruz?…” ifadelerini kullanmıştı.

Bay Yanlış dizisinde Can Yaman, Özgür isimli bir restoran bar işletmecisini canlandıracakken Özge Gürel, hem iş hayatında hem de özel hayatında yüzü hiç gülmeyen Ezgi karakterine hayat verecek. İkili daha önce Star TV’de yayınlanan Dolunay dizisinde bir araya gelmişlerdi.

Bay Yanlış’ın Genel Konusu Netleşti

Hikayesi İstanbul’da başlayıp ta Bodrum’a kadar uzanacak olan romantik komedi türündeki Bay Yanlış dizisinde Özgür (Can Yaman), zengin olmasına karşın dağınık bir hayat süren, aşka inanmayan bir adamdır. Hayatını barmenlik yaparak sürdürmektedir. Ezgi (Özge Gürel) ise, yanlış ilişkilerden artık yorulmuş, artık düzgün bir hayat yaşayıp evlenmek istemektedir. Ezgi ve Özgür’ün yolları kesişmesiyle Özgür, Ezgi’ye ilişki konusunda öğretmenlik yapmaya ve ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ve Ezgi zaman içerisinde ilişkileri farklı bir boyuta taşınır.

fox-tv-de-başlayacak-yeni-yaz-dizileri-bay-yanlış

Baş Yanlış Dizisinin Çekimleri Başlıyor!

Fox TV’nin 2020 Yaz dizisi olarak ekranlara gelecek olan Bay Yanlış dizisinin çekimlerine başlanıyor. Çekimleri İstanbul, Bodrum ve Köyceğiz’de gerçekleştirilecek olan Bay Yanlış dizisinin 28 Mayıs 2020 tarihinde çekimleri başlayacak. Dizinin ilk iki bölümü İstanbul’da çekilirken, 3. Bölümü ise, Bodrum’da çekilecek.

Bay Yanlış Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Çekimlerine 28 Mayıs 2020’de başlanan Bay Yanlış dizisinin başlama tarihi belli oldu. Kısa bir süre önce 1. Bölüm fragmanı yayınlanan Bay Yanlış 26 Haziran Cuma saat 20:00’da FOX TV’de başlıyor.

Bay Yanlış ilk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

SEN ÇAL KAPIMI

Ünlü oyuncular Kerem Bursin ve Hande Erçel’den 2020 Yaz sezonu için yeni bir dizi geliyor. FOX TV yaz dizileri arasında ekran gelecek olan yeni dizinin adı herhangi bir değişiklik olmazda “Sen Çal Kapımı olacak.

hande-erçel-kerem-bursin-yeni-dizisi

Sen Çal Kapımı Konusu Ne Olacak?

Romatik komedi türünde bir yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlanan Sen Çal Kapımı dizisinin henüz konusu ve oyuncu kadrosu netleşti. Dizinin konusunun bir çiçekçi kız (Hande Erçel) ile zengin bir iş adamının (Kerem Bursin) imkansızlıklarla dolu aşk hikayesini anlatacak.

Sen Çal Kapımı Nefretle Başlayan Tutkulu Bir Aşkı Anlatacak

Sen Çal Kapımı; Eda Yıldız’ın (Hande Erçel) yurt dışında alacağı bursu keserek lise mezunu olarak kalmasına neden olan Serkan Bolat’la (Kerem Bursin) yollarının kesişmesini konu alır. Serkan; Eda’ya bir telifte bulunur. Bu teklifi kabul etmesi durumunda bursunu geri alacağını söyler. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini ilk etapta kabul etmese de daha sonra onla 2 ay nişanlı taklidi yapmayı kabul eder.

Sen Çal Kapımı konusu ve diğer başlayacak yaz dizilerle ilgili tüm detaylar için linki tıklayınız.

Sen-Çal-Kapımı-dizi-çekimleri-nerede-yapılıyor

Sen Çal Kapımı Ne Zaman Başlayacak?

En son Azize dizisinde karşımızda olan Hande Erçel ile Muhteşem İkili dizisinden tanıdığımız Kerem Bursin’in birlikte kamera karşısına geçeceği Sen Çal Kapımı adlı yeni yaz sezonu dizisinin çekimlerine Nisan 2020’de başlanacağı belirtilirken dizinin başlama tarihi belli oldu. Sen Çal Kapımı 1 Temmuz 2020’de başlayacak.

Sen Çal Kapımı İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

BARAJ

Yapımcılığını Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ile Med Yapımın üstleneceği FOX TV’nin yeni dizisi Baraj, 1977 yılında aynı isimle çekilmiş başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı Türk Filminin dizi uyarlaması olacak.

Baraj Dizisinin Oyuncu Kadrosunda;

baraj dizisi oyuncuları
  • Biran Damla Yılmaz (Aysel)
  • Feyyaz Duman (Nazım)
  • Burak Yörük (Kadir)
  • Sumru Yavrucuk (Zerrin)
  • Tuna Orhan (Ekrem)
  • Sait Genay (Orhan)
  • Mesut Yılmaz (İsmet)
  • İhsan İlhan (Yaşar)
  • İman Casablanca (Ümran)
  • Batuhan Yüzgüleç (İbrahim)
  • Şamil Kafkas (Halil) yer alacak.

Baraj Dizisi Konusu

1977 yılında çekilen baş rollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın rol aldığı aynı adı taşıyan “baraj” filminden esinlenerek televizyona uyarlanan Baraj dizisinin genel hikayesi, Nazım’ın internette yer alan bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le olaan tanışma öyküsünü konu alır.

baraj dizisi ne zamana başlayacak konusu ne

Nazım Nehir’i Kaybetmemek İçin Büyük Bir Risk Alır

İkilinin önceleri birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nazım’ın Nehir’in fotoğrafını görmesiyle başka bir boyuta taşınır. Nehir’in kendinden genç ve çok güzel olduğunu düşünen Nazım yüzünde bulunan yara izi nedeniyle kendi fotoğrafını göndermez. Nehir’i kaybetme korkusuyla baş başa kalan Nazım çareyi baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını göndermekte bulur.

Baraj Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan Baraj isimli Türk filminden televizyon ekranlarına dizi olarak uyarlanacak olan Barak dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Hikayesiyle şimdiden büyük merak uyandıran Baraj dizisi 17 Mart 2020 Salı akşamı saat 20.00’de FOX TV ekranlarında olacak.

Baraj Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

ÖĞRETMEN

yeni-başlayacak-öğretmen-dizisi

Yeni dönemde FOX TV’de başlayacağı iddia edilen dizilerden birisi de Öğretmen dizisi oldu. Usta yapımcı Fatih Aksoy taarafından hayata geçirileceği belirtilen Öğretmen dizisi yine bir Amerikan dizisi olan Mr. Hiiragi’s Homeroom dizisinin Türk uyarlaması olacağı konuşuluyor. Öğretmen dizinde kimler oynayacak? Öğretmen dizisinin oyuncu kadrosunda “Yabancı” dizisinde oynaması beklenen İlker Kaleli, Afra Saraçoğlu ve Ceren Moray yer alacak.

Öğretmen Dizisinin Konusu Ne?

Geçtiğimiz günlerde okuma provaları yapılan Öğretmen dizisini usta yapımcı çekerken, dizi Mr. Hiiragi’s Homeroom adlı Kore dizisinden uyarlanacak.

öğretmen-dizisi-akif-öğretmen

Akif Öğretmen Öğrencilerine İnsanlık Dersi Vermek İster

Dizinin baş kahramanı olan Fizik Öğretmeni Akif Erdem, öğrencilerine bir insanlık dersi vermek istemektedir. Ancak Akif Öğretmen bildiğimiz ve alıştığımız öğretmenlerden biraz farklıdır. Akif Öğretmen bu son dersi için Küçükkapı Lisesindeki 12 A sınıfını rehin alır. Ve bir bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından koparır. Öğrenciler artık dışarı çıkamayacaklardır. Akif Öğretmen öğrenciler bir soru sorar; “12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur?”

Öğretmen Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Yabancı Dizilerden Uyarlanan Efsane Olmuş Türk Dizileri

YETER ALİ

özgürcan-çevik-yater-ali-dizisinde-oynayacak

FOX TV ekranlarında 2020’de başlayacak yeni dizilerden birisi olacak olan Yeter Ali dizisi Limon Yapım tarafından seyirciyle buluşacak. Yeter Ali dizisinde kimler oynayacak? Dizinin başrolünü daha son olarak Şevkat Yerimdar ve İkizler Memo Can dizilerinden tanıdığımız Özgürcan Çevik oynarken, diğer oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yeter Ali ne zaman başlayacak. 2020 yılının Şubat ayında izleyiciyle buluşması beklenen Yeter Ali dizisi, Ali adındaki bir gencin başına gelen trajikomik olayları konu alacak.

Kanal D’de 2020 Yılında Başlayacak Diziler

DOCTOR FOSTER – SADAKATSİZ

Kanal D ekranlarında 2020 -21 yeni sezonunda yeni bir uyarlama dizi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Baş rolünde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un rol alacağı Sadakatsiz dizisi 5 bölümlük dünyaca ünlü Doctor Foster dizisinden uyarlama olacak.

doctor-foster-sadakatsiz-dizisi-oyuncuları

Doktor Foster Konusu

İşinde başarılı bir doktor olan Gemma Foster, aynı zamanda evinde huzurlu bşr annedir. Ta ki eşinin atkısında başka bir kadına ait saç teli bulana kadar. Eşinin kendisine ihanet etmesinden şüphelenen Gemma onu takip etmeye başlar.

ÇATI KATI AŞK

Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan bir Yeşilçam komedisi tadında olacak Çatı Katı Aşk dizisinin çekimleri hızla devam ediyor. Kısa bir süre önce tanıtım fragmanı yayınlanan Çatı Katı aşk oyuncu kadrosunda; Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz, Furkan Andıç ve Ezgi Şenler yer alıyor.

çatı-kat-aşk-2020-yaz-dizisi-konusu

Çatı Katı Aşk Başlama Tarihi ne?

Romantik komedi türünde bir gençlik dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Çatı Katı Aşk dizisi 9 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Çatı Katı Aşk Fragmanı

BABAMLA SOSYAL MESAFE

Senaryosu usta oyuncu ve senarist Yılmaz Erdoğan tarafından yazılacak olan Babamla Sosyal Mesafe dizisi, eşiyle tartışan bir adamın oğlunun evine kalmaya gittiği anda sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle oğlunun evinde kalmak zorunda kalmasıyla başlayan bir baba oğulun hikayesini konu alıyor.

DUDULLU POSTASI

Online dizi izleme platformu BluTV’de 1 sezon boyunca yayınlanan Serkan Yılmaz’ın, Türkiye’nin en çok satan karikatür ve mizah dergisi Penguen çin çizdiği çizgi karikatür serisi olan Dudullu Postası şimdide Kanal D ekranlarında 2 Nisan 2020 Perşembe akşamından itibaren seyirciyle buluşacak.

dudullu-postası-konusu

Dudullu Postası Konusu

Dudullu Postası çizgi serisinden uyarlanan karakterler ve hikaye, sıra dışı semtin sıra dışı insanlarının gözünden anlatılıyor. Mahallenin ele avuca sığmayan gençleri, hayal dünyasında yaşayan genç kızları, umutsuz ev kadınları ve halı saha maçında kaybolan babaları konu alan dizi samimi mizacıyla herkesi güldürmeye geliyor.

AY VE GÜNEŞ

Bir-garip-aşk-konusu

2020’nin en çok merak edilen dizilerinden birisi olan Ay ve Güneş dizisi dünyaca ünlü Hint Dizisi Bir Garip Aşk Hint Dizisi Türk uyarlaması olacak. Senaryosunu Eda Tezcan’ın yazacağı dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmalar hızla devam ederken Ay ve Güneş dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmazken, çekimlerinin Kapadokya’da yapılacağı edinilen bilgiler arasında.

Ay ve Güneş Oyuncu Kadrosu Belli Oluyor!

Yapımcılığı Es Film tarafından üstlenilecek olan Ay ve Güneş dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Baş rolünü daha önce Serkan Çayoğlu’nun oynayacağı duyurulsa da yapılan değişiklikle başarılı oyuncu Tansel Öngel ile anlaşama yapıldığı açıklandı. TRT 1 için yayınlanacak mini dizi Ya İstiklal Ya Ölüm’de rol alacak oyuncu da sonra Ay ve Güneş’in kadrosuna katılarak Murat karakterine hayat verecek.

Ay ve Güneş Dizisi Konusu ve detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

HİZMETÇİLER

Yapımcılığını Fabrika Yapımın yapacağı Hizmetçiler Dizisi, 2019 yılının projelerinden birisi, Amerikan yapımı Devious Maids dizisinin bir uyarlaması olacak. İlk defa Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar” adıyla yayınlanan Hizmetçiler dizisinin konusu ne? Çok ünlü ve bir o kadar da zengin beş ailenin esrarengiz bir cinayetin ardından yaşadıkları olayları anlatıyor. Dizinin başka bir uyarlaması da Meksika’da Polvo de Estrellas olarak yayınlanmıştır.

Dizide, Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir başrolü paylaşıyor. Hizmetçiler Dizisinin Konusu Ne; Proje, İstanbul’da lüks bir sitede çalışan, birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları anlatıyor.

Hizmetçiler Dizisi Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Yapımcılığını Fabrika yapımın üstlendiği yeni uyarlama dizi, Hizmetçiler dizisinin oyuncu kadrosu belli odu. Hizmetçiler dizisinin başrollerinde; Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir rol alacak.

Hizmetçiler Dizisi Konusu Ne?

Meksika’da ve Amerika’da yayınlandığı dönemlerde izlenme rekoru kıran Hizmetçiler dizisi, dört farklı hizmetçinin hikayesini anlatıyor. Hizmetçiler, İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşadıkları ilişki yanında bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları ekranlara getirecek.

Hizmetçiler Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.

Hizmetçiler Ne Zaman Başlayacak?

Kanal D ekranlarında 2020 yılının ilk yarısında yayınlanması beklen Hizmetçiler dizisinin çekimleri 02 / 02 / 2020 tarihinde başladı.

Hizmetçiler Dizisi 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

ÜÇ KIZ KARDEŞ

iclal-aydının-üç-kız-kardeş-romanı-dizi-oluyor

Kanal D yeni diziler kategorisine bu yıl ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın’ın çok satan Üç Kızkardeş romanından uyarlama bir dizi daha katılacak. Üç Kız Kardeş dizisinde kimler oynayacak? Yapımcılığını Ahmet Kayimtu ve Fırat Parlak’ın (Barakuda Film) üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisinin yayınlanacağı kanal geçtiğimiz aylarda belli olurken, dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlayacak?

Senaryosunu ünlü senarist Mahinur Ergun’un yazacağı dizinin başlama tarihi olarak henüz kesinleşmiş bir tarih bulunmuyor.

YENİ HAYAT DİZİSİ

Yeni yıl sezonunu birbirinden iddialı dizilerle açan Kanal D’den yeni bir dizi daha ekranlara gelmek için gün sayıyor. Yeni Hayat ne zaman başlayacak? Yapımcılığını Karga Seven Pictures’in yaptığı senaryosunu Elif Usman’ın kaleme aldığı dizinin Mart 2020’de ekranlara gelmesi bekleniyor.

yeni-hayat-dizisi-oyuncuları

Yeni Hayat Dizisinin Konusu Ne?

Başrollerinde; Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un rol alacağı Yeni Hayat dizisi, bordo bereliyken görevinden ayrılmak zorunda kalan ve daha sonra bodyguard olarak işe başlayan emekli bir askerin imkansız aşkını konu alıyor.

Yeni Hayat Dizisi Ne Zaman Başlıyor!

yeni-hayat-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Yayınlanan tanıtım fragmanları ve ilgi çekici konusuyla ne zaman, hangi tarihte başlayacağı merak edilem Yeni Hayat Dizisi ile ilgili müjdeli haber yayınlanacağı kanal Kanal D tarafından geldi. Geçtiğimiz günlerde kanalın ve yapımcı şirketin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre. Yeni Hayat Başlama Tarihi 26 Mart 2020 Perşembe olacaktı ancak Covid 19 salgını nedeniyle dizinin yayın tarihi ilerideki bir tarihe ertelendi.

Yeni Hayat Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Farklı konusuyla heyecanla beklenen Yeni Hayat dizisinin ilk tanıtım fragmanı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Show TV’de Yeni Başlayacak Diziler

ALEVLERİN ARDINDAN / ALEV ALEV

alevlerin-ardından-dizisi-oyuncuları

Yapımcılığı Ay Yapım tarafından üstlenilen, yönetmenliğini Ahmet Katıksızın yapacağı yeni dizi Alevlerin Ardından’ın oyuncu kadrosu için çalışmalarına başlandı. İlk görüşülen isimlerin ise, Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Berker Güven oldu. Show TV yeni sezonda seyirci karşısına çıkacak olan Alevlerin Ardından dizisinin adı değişerek Alev Alev oldu.

alev-alev-dizisinin-oyuncuları

Alev Alev Dizisi Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Alev Alev dizisi, değdiği haytaları küle çeviren alevleri, bir yangının küllerinden yeşeren çiçekleri ve kendini bulma savaşının içerisindeki geçek bir aşkın hikayesini konu alan Alev Alev Dizisi oyuncu kadrosunda; Dilan Çiçek Deniz’in partneri Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakterini oynayan Berker Güven olurken, dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan ve Zuhal Olcay yer alacak.

Alev Alev Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı

ARIZA

arıza-dizisinin-konusu-ne

Yapımcılığını O3 Medyanın üstlendiği yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Arıza dizisinin başrol oyuncuları Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan oldu. Temmuz 2020’de set çalışmaları başlayan Arıza dizisi, 13 Eylül 2020’de ekranlarda olmaya başladı.

YABANCI

yabancı-dizisi-oyuncusu-ilker-kaleli

İlker Kaleli’nin Show Tv ekranları için hazırlanan Yabancı isimli dizi de erkek başrol olarak yer alacağı kesinleşti. Yabancı dizisinin kadın başrol oyuncusu ise son olarak Bir Deli Rüzgar dizisinde yer alan Pınar Deniz oldu. Yabancı dizisinin senarist olması için de ünlü senarist Deniz Akçay’ın kapısı çalındı. O3 Medya’nın yapımcılığını üstleneceği Yabancı dizisi oldukça yüksek bütçeli bir dizi olacak. Bilindiği üzere Poyraz Karayel ile yıldızlaşan İlker Kaleli son olarak Dip isimli İnternet dizisinde yer almıştı.

Güncelleme: Ünlü Oyuncu İlker Kaleli Fox TV için çekilecek Öğretmen dizisi ile anlaştığı için Yabancı dizisinin oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı ilerleyen zamanlarda belli olacak.

2020’de Kanal 7’de Başlayacak Diziler

MASUM DİZİSİ

Kanal 7 ekranlarında başlayacak en iyi Hint Dizilerinden birisi olacak olan Masum Dizisi 2010 yılı yapımı olan Saath Nibhaana Saathiya adlı Hint dizisinin Türkçe dublajlı olarak karşımıza çıkıyor.

masum-hint-dizisi-Saath-Nibhaana-Saathiya-kanal-7-de-yeni-başlayacak

Masum Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

kanal 7’de yayınlanan en uzun soluklu dizilerden birisi olarak yayınlanmakta olan İkimizin Yerine dizisinin final yapmasından sonra ekranlarda olmaya hazırlanan Masum Dizisi Hint Dizisi 23 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren saat 16.10’da ekranlarda olacak.

İkimizin Yerine Gibi Uzun Soluklu Olacak

Yerine yayınlanacağı İkimizin Yerine dizisi gibi uzun soluklu bir dizi olacak olan Masum Dizisi, Hindistan’da 3 Mayıs 2010 tarihinde yayınlanmaya başlamış olup tam 7 yıl sürmüş 23 Temmuz 2017 tarihinde final yapmıştır.

Masum Dizisinin Konusu

Masum dizisi, Hindistan’ın Rajkot şehrinde yaşayan bir ailenin başından geçenleri konu alır. iki kız kardeş olan Raşi ve Gapi, Modi ailesinin oğulları Ahem ve Jigar’la evlenirler. Küçük yaşta dayısı Jeetu Shah tarafından evlat edinilen Gopi, okuma yazma bilmeyen utangaç bir kızdır. Üvey kardeşi olan Raşi ise, onun tam tersine okumuş, iyi eğitimli öz güveni yüksek kurnaz birisidir. Annesi Urmile ile birlikte Gopi’yi sürekli aşağılarlar.

Masum Dizisi Kanal 7 Tanıtım Fragmanı

EMANET

Kanal 7’de devam eden Yemin dizisinin yapımcısı Karamel Film tarafında yeni bir dizi projesi daha hayata geçiyor. Nisan 2020’de izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizinin adı Emanet olacak. Hafta içi her gün yayında olacak olan Senaryorsunu Nazmiye Yılmaz’ın yazacağı Emanet dizisinin baş rollerinde; Melih Özkaya, Rüya Coriç, Berat Rüzgar Özkan ve Hilal Yıldız gibi genç yetenekler yer alacak.

emanet-dizisi-kanal-7-de-başlayacak

Emanet Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Nisan 2020’de Kanal ‘de başlayacak Emanet dizisi çok yakında izleyici karşısında olacak.

Emanet Dizisi Konusu

Dramatik hikayesi ve imkansız aşk sahnesiyle izleyiciyi kendine bağlayacak olan Emanet dizisi, kıskançlıkları ve entrikalarıyla ekranlarda olacak.

Emanet Dizisi Tanıtım Fragmanı

Star TV’de 2020’de Başlayacak Yeni Diziler

CALL MY AGENT / MENAJERİMİ ARA

menajerimi-ara-ilk-tanıtım-fotoğrafı

Dünyaca ünlü Fransız dizisi Call My Agent’ın uyarlaması olacak karşımıza çıkacak Menajerimi Ara dizisi AY Yapım tarafından hayata geçirilecek. Ünlülerin ve Menajerlerinin hayatlarının perde arkasını ekrana taşıyacak olan dizi konun konusu ve tüm detaylar için aşağıdaki linke tıklayınız.

Call My Agent Dizisi Konusu için tıklayın!

Menajerimi Ara İlk Fragman

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

Yapımcılığını Q3 Medya tarafından üstlenilen 2021 yeni sezonda Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin 17 Temmuz’da başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

iyi-günde-kötü-günde-dizisi-oyuncuları

İyi Günde Kötü Günde Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili yapılan ilk açıklamalarda; Seda Bakan, Mert Fırat ve Yasemin Allen’in adı geçerken daha sonra yapılan açıklamada Mert Fırat ve Seda Bakan’ın kadrodan ayrıldığı yerlerine Elçin Sangu ve Ozan Dolunay’ın geçtiği belirtildi. Kadroya yenilerde Ali Yağcı ve Sinan Albayrak dahil oldu.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Konusu ve detaylar için tıklayın.

SENİ ÇOK BEKLEDİM

Star TV’nin yeni sezonda ekranlara getireceği aşk dizilerinden birisi de Seni Çok Bekledim olacak. Baş rolünde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun rol alacağı dizinin diğer oyuncu kadrosunda Caner Şahin, Aybüke Pusat, Ali İpin, İlhan Şen, Gökhan Mete gibi oyuncuların adı geçiyor.

seni-çok-bekledim-dizisi-oyuncuları

Seni Çok Bekledim Ne Zaman Başlayacak?

Seni Hep Seveceğim dizisinin oyuncu kadrosu çalışmaları devam ederken dizinin başlama tarihi ile ilgili şu an kesin bir bilgi bulunmuyor.

SOL YANIM

BKM Film tarafından Star TV ekranlarında yeni sezonda seyirci karşısına çıkarılması planlanan Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Senaryosunu Melis Civelek’in yazacağı, Serdar Gözelekli’nin yöneteceği Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosu da güçlü isimlerden oluşuyor.

sol-yanım-dizisi-oyuncu-kadrosu

Sol Yanım Dizisi Oyuncu Kadrosu

Star TV’nin 2021 yeni sezonunda izleyici karşısına çıkarmayı planladığı Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Sol Yanım oyuncuları arasında; Cansel Elçin, Özge Yağız, Defne Samyeli, Cemre Baysel, Emre Bey, Esra Bezen Bilgin, Cemre Baysel, Tolga Mendi ve Deniz Barut yer alıyor.

Sol Yanım Dizisinin Konusu Ne?

Henüz hikayesiyle ilgili detayların açıklanmadığı Sol Yanım dizisinin konusu büyük ilgi odağı oldu.

BABİL

babil-dizisi-oyuncuları-ve-konusu

Ocak 2020’de ekranlara gelecek olan Star TV yeni dizisi Babil oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle gündemdeki dizilerden birisi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Babil dizisinde kimler oynuyor? Oğlunun hayatını kurtarmak için her yolu deneyen bir babanın hikayesini konu alan Babil dizisi oyuncu kadrosunda; Halit Ergenç yanında Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay yer alıyor. Babil dizisi ne zaman başlayacak? Çekimleri hızla devam eden Babil Dizisi 17 Ocak 2020’de 1. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı ve çok sevildi.

Babil Dizisi 1. Bölüm Fragmanı

Star TV 2021 Yeni Sezon Dizileri İçin Tıklayın

TRT 1’de 2020’de Başlayacak Yeni Diziler

BARBAROS HAYRETTİN PAŞA

TRT ekranlarının tarihi türdeki yeni dizilerinden birisi olacak olan Barbaros Hayrettin Paşa Dizisi, Osmanlı Donanmasının Kaptan-ı Deryası Barbaros Hayrettin Paşanın zaferlerini ve hayatını konu alacak.

barbaros-dizisi-konusu

Yapımcılığının ES Yapımın üstlendiği, Barbaros Hayrettin Paşa dizisinin başrollerinde; Engin Altan Düzyatan, (Barbaros Hayrettin Paşa) rol alırken dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi.

Barbaros Hayrettin Paşa Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin başlama tarihi ile ilgili henüz bir bilgi bulunmamaktadır.

GÖNÜL DAĞI

TRT ekranlarının yeni sezon dizilerinden bir tanesi de Gönül Dağı dizisi. Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda; Berk Atan ile Gülsüm Ali İlhan rol alıyor. Gönül Dağı; küçük dünyalardan büyük hayaller yeşerten 3 kuzenin hikayesini konu alıyor.

gönül-dağı-dizisi-konusu

Gönül Dağı Ne Zaman Başlayacak?

Çekimleri devam eden Gönül Dağı dizisinin başlama tarihi ile ilgili henüz netleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

Gönül Dağı Tanıtım Fragmanı

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU

TRT 1’in En Büyük bütçeli yapımlarından birisi olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, Selçuklu İmparatorluğu dönemini konu alıyor.

uyanış-büyük-selçuklu-oyuncuları

Uyanış Büyük Selçuklu Oyuncu Kadrosu

TRT’nin gerek oyuncu kadrosu gerek görsel efektleriyle büyük ses getirmeyi planladığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncuları arasında; Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lidya Tuğutlu, Gürkan Uygun, Osman Sonat, Sevda Erinci, Cemal Toktaş ve Mehmet Özgür Gibi oyuncular rol alıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Yeni sezonun başlamasıyla görücüye çıkan diziler arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu 28 Eylül Pazartesi 2020’de TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Uyanış Büyük Selçuklu 1. Bölüm Fragmanı

MASUMLAR APARTMANI

Ünlü Psikiyatrist yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan esinlenerek yazdığı romandan televizyona uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi, TRT 1’in yeni dizilerinden birisi olarak ekranlara gelecek. Madalyonun İçi adlı romandan televizyona uyarlanan Masumlar Apartmanı, aşırı takıntıları olan bir ailenin oğlu Han’ın, genç yaşta hayatın yükünü sırtına alan İnci ile tanışmasıyla değişen hayatlarını konu alıyor.

masumlar-apartmanı-dizisi-ne-zaman-başlıyor

Masumlar Apartmanı Oyuncu Kadrosu

Herkesin kendinden bir şey bulabileceği Masumlar Apartmanı, yine bir Gülseren Budayıcıoğlu romanından uyarlanan Kırmızı Oda gibi büyük ilgi gördü. Dizinin oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Başlayacak?

Tanıtımları büyük ilgi gören Masumlar Apartmanı dizisi 15 Eylül 2020 tarihinde yayın hayatına başlayacak.

Masumlar Apartmanı Tanıtım Fragmanı

TÖVBELER OLSUN

Yönetmenliğini Serdar Akar’ın proje tasarımını Hasan Kaçan’ın yapacağı TRT 1’in 2020 – 2021 yeni sezonunda ekranlara getirmeyi planladığı Tövbeler Olsun dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı belli oldu.

Tövbeler Olsun Ne Zaman Başlayacak?

TRT 1 ‘de Eylül ayında başlayacak olan Tövbeler Dizisi komedi türünde olacak.

trt-1-DE-YENİ-Başlayacak-diziler

Tövbeler Olsun Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Oyuncu kadrosunun yeni yeni şekillenmeye başladığı dizinin oyuncuları arasında Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Can, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Batur, Merve Erdoğan, Tolga Canbeyli ve Çiçek Dilligil gibi usta oyuncular yer alacak.

Tövbeler Olsun Dizisinin Konusu

Tövbeler Olsun dizisi, başarılı ama cimri bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holdingin sahibi Namzet Horanta’nın cimrilikten eli açıklığa giden yolda eski ortağı ve büyük düşmanı Osman’la hayatlarının kesişmesinden sonra yaşadıkları komik olayları konu alıyor.

Tövbeler Olsun Fragmanı

KUŞLARLA YOLCULUK

Ramazan ayın boyunca her gün TRT 1 ekranlarına seyirciyle buluşacak olan olan Kuşlarla Yolculuk dizisi, Feridüddin Attar’ın “Mantıku’t Tayr” adlı eserinden televizyona hazırlandı. “Mantıku’t Tayr” isimli eserin merkezinde çekilen tasavvuf dizinin hikayesi, eserde geçen ve Hüdhüd’ü temsil eden şeyh ile 10 dervişin serüveni ve bu serüvende yaşadıklarını anlatıyor.

trt-1-de-başlayacak-diziler--kuşlarla-yolculuk-dizisi

Kuşlarla Yolculuk Dizisinde Kimler Oynayacak?

Ramazan ayı boyunca her akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Kuşlarla Yolculuk dizisinin yapımcılığını Emre Konuk üstlenirken, senaryosu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise, Erdinç Gülener, Tuncer Salman, Derda Yasir Yanal, Hamdi Alp, Mehmet Emin Kadıhan, Halit Can Ünal, Sabahattin Yakut, Musa Evren, Fatih Altun, Anıl Ateş ve Şakir Güler gibi oyuncular rol alıyor.

Kuşlarla Yolculuk Dizisi Ne Zaman Saat Kaçta Başlayacak?

Kuşlarla Yolculuk dizisi Ramazan ayı boyunca 29 bölüm olarak her gün saat 19.00’da TRT1’de yayınlanacak.

Kuşlarla Yolculuk Dizisi Tanıtım Fragmanı

HAY SULTAN

TRT 1 de 2020 sezonunda yeni başlayacak dizilerden birisi olan Hay Sultan dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Hay Sultan Ne Zaman Başlayacak? Çok yakında ekranlarda olması beklenen Hay Sultan dizisi diğer dizilerden farklı olarak 60 dakikalık 30 bölümden oluşacak. Projesi Emre Konuk tarafından hazırlanan dizinin senaryosunu İsa Yıldız yazacak.

Hay Sultan Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Hay Sultan dizisi oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirecek. Dizide Hz. Geylani karakterini başarışı oyuncu Çetin Tekindor canlandırırken, Eşref karakterini Kerem Aslanoğlu, Molla Faysal karakterini Cemal Toktaş, Mansur karakterini Kevork Malikyan, Sofya karakterini de Gülper Özdemir canlandıracak.

hay-sultan-dizisi-trt-1-de-2020-de-yeni-başlayacak-diziler

Hay Sultan Dizisinin Konusu Ne?

Hay Sultan dizisi; İslam tarihinin önemli isimlerden birisi olan tasavvuf alimi Abdülkadir Geylani, (Hz. Geylani)’nin 25 yıllık inzivası sonrasında şeyh olarak Bağdat’a dönmesini konu alacak. İki dönem halinde anlatılacağı belirtilen dizide zaman geçişlerine sıklıkla yer verilecek.

Hay Sultan Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Başrollerinde; Çetin Tekindor, Cemal Toktaş, Kerem Aslanoğlu, Gülperi Özdemir ile Kevork Malikyan’ın rol aldığı TRT 1’in yeni dizisi Hay Sultan 2020 Ramazan ayında başlayacak. 60 Dakikalık toplam 30 bölümden oluşan Hay Sultan dizisi Ramazan ayı boyunca her gün TRT 1 ‘de yayınlanacak.

HAYALLER VE HAYATLAR

Baş rolünü ünlü oyuncu Kerem Bursin’in oynayacağı yapımcılığını NGM Yapımın yaptığı Dijitürk BeİN CONNECT içi çekileceği belirtilen Hayaller ve Hayatlar dizisinin çekimlerine Ocak ayı içerisinde başlanacak. Bursin’e eşlik edecek diğer bir oyuncu ise, Güllerin Savaşı dizisinde Mert ve son olarak Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde başrol oynayan Yiğit Kirazcı eşlik edecek.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM

TBMM’nin açılışının 100. Yılı olması nedeniyle TRT tarafından ekranlara getirilecek olan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin ilk bölümü 16 Mart 2020, son bölümü TBMM’nin açılış tarihi 23 Nisan 2020’de yayınlanacak. Oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, İlker Kızmaz, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonat, Hilmicem İntepe, Alina Boz, Rıza Kocaoğlu, Ushan Çakır, Umut Karadağ, Mehmet Özgür ve Altan Erkekli’nin rol alacak.

ya-istiklal-ya-ölüm-dizisi-oyuncuları

Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisi Konusu Ne?

Dev oyuncu kadrosuyla Türkiye Cumhuriyet’inin temellerinin atıldığı dönemi anlayacak olan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi Atatürk dönemi dizisi olacak 6 bölüm olarak ekranlara gelecek dizide oyuncu İlker Kızmaz Atatürk rolünü oynayacak. İstanbul’un işgal edilmesinden sonra dağılan Meclis-i Mebusan’ın Ankara’da yeniden açılmasına kadar geçen kritik 6 haftayı konu alan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi, bir grup vatanseverin 6 hafta boyunca canları pahasına vatan aşkıyla girdikleri tehlikeli ve gizli yolları ve bu uğurdaki büyük çabalarını konu alıyor.

Ya İstiklal Ya Ölüm Ne Zaman Başlayacak?

TRT 1’in TBMM’nin 100 kuruluş yıl dönümü nedeniyle ekranlara getirmeye hazırlandığı Ya İstiklal Ya Ölüm mini dizisi 16 Mart 2020 Pazartesi ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

TV8’de Başlayacak Yeni Diziler

KIRMIZI ODA

TV 8’in 2021 yeni sezonda ekranlara getirmeyi planladığı Kırmızı Oda dizisi, hayatın içinden bu zamana kadar konuşulmamış konuları ekranlara getirecek.

kırmızı-oda-dizisi-oyuncuları

Kırmızı Oda Oyuncu Kadrosu

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstleneceği Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sevinç, Halit Özgür Sarı, Sezin Bozacı, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan yer alıyor. Diziye; Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir gibi şaşırtıcı karakterleri canlandıracak farklı oyuncular da konuk olacak.

Kırmızı Oda Dizisi Konusu

Çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanan Kırmızı Oda dizisi insan hikayeleri farklı konuk oyuncularla ekranlara gelecek. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam hikayelerinin ekrana taşınacağı dizi, Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırılacak.

Kırmızı Oda Tanıtım Fragmanı

BluTV’de Başlayacak Türk Dizileri

YARIM KALAN AŞKLAR DAİRESİ

BluTV özel dizilerinden birisi olarak başlayacak yeni dizilerden birisi de baş rollerinde Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in oynayacağı Yarım Kalan Aşklar Dairesi. Çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanan dizi, geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiken sonra, sürpriz bir bedenle dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini konu alıyor.

blu-tv-de-başlayacak-yeni-diziler

Yarım Kalan Aşklar Dairesi Konusu

Başarılı ve idealist bir gazeteci olan Ozan (Burak Deniz) kendisi gibi gazeteci olan Elif (Dilan Çiçek Deniz) ile evlenmek üzeredir. Ancak geçirdiği trafik kazası sebebiyle hayatını kaybeder. Ozan başka bir bedenle hayata geri döner ve kendisini kimin öldürdüğünü bulmaya çalışır.

ALEF DİZİSİ

Ünlü online dizi izleme platformlarından BluTV’de başlayacak yeni Türk dizilerinden birisi olan Alef dizisinin 1. Sezonu 8 bölümden oluşacak.

Alef Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcılığını May Prodüksiyonun yaptığı, başrollerinde; Kenan İmirzalıoğlu, Melisa Sözen, Ahmet Mümtaz Taylan ve Emin Aper’in rol aldığı çekimleri devam eden Alef dizisi, 10 Nisan 2020’de Blu TV’de izleyiciyle buluşacak.

Alef Dizisi Konusu Ne?

Temelleri tarihe dayanan bir takım mistik olayları içerin polise bir dizi olan Alef, İstanbul Boğazında bir cesedin bulunmasıyla bir biri ardına çıkan cinayetlerin çözülmeye çalışıldığı bir hikayeyi anlatır.

Alef Tanıtım Fragmanı

SAYGI DİZİSİ

Ünlü feneomen dizi Behzat Ç’nin bir o kadar fenomen karakteri Ercüment Çözer’in hikayesini konu alacak olan Saygı dizisi, BluTV’de izleyici karşısında olacak. Saygı dizisi oyuncu kadrosunda ilk olarak Ercüment Çözer karakteri için Nejat İşler’in rol alacağ açıklanmıştı. Şimdiler çıkan haberlerde de Vatanım Sensin dizisiyle tanınan Miray Daner ve Boran Kuzum’la görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

saygı-dizisi-oyuncuları

Saygı Dizisinin Konusu Ne?

Behzat Ç. dizisinin anti karamanı olan Ercüment Çözer’in hikayesinin anlatılacağı dizide, Ercüment Çözer toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi kurallarıyla sağlamaya çalışır. Bu amaç doğrultusunda hareket edeceği iki gençle tanışır. Dizinin senaryosunu aynı zamanda Behzat Ç. dizisinin de yazarı olan Ercan Mehmet Erdem yazacak.

SOKAĞIN ÇOCUKLARI DİZİSİ

BluTV’de yayınlanacak yeni Türk dizilerinden olan Sokağın Çocukları dizisi, BluTV dizisi Sıfır Bir gibi Adana’da çekilecek.

sokagin-cocuklari-dizisi-ne-zaman-basliyor-1-bolum-tanitim

Sokağın Çocukları Ne Zaman Başlayacak?

Önce Youtube’da karşımıza çıkan daha sonra BluTV platformunda yayınlanan Sıfır Bir dizisinin yapımcılarının hayata geçirecekleri bir adalet hikayesinin anlatıldığı Sokağın Çocukları dizisi 6 Şubat 2020 Perşembe günü BluTV’de yayınlanmaya başlayacak.

Sokağın Çocukları Dizisi Konusu

Çekimleri Adana’da gerçekleştirilecek olan Sokağın Çocukları dizisi, kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletlerini sağlamak zorunda kalan bir grup gencin hikayesini konu alacak.

Sokağın Çocukları Dizisi Tanıtım Fragmanı

Netflix’de Başlayacak Türk Dizileri

KEŞKE / İF ONLY

Netflix Türkiye’nin 2021 sezonun yeni Türk dizilerinden birisi olacak olan Keşke dizisi Türkiye ile birlikte 30 ülkede aynı anda yayınlanacak. Keşke dizinin yabancı adı İf Only olacak.

keşke-dizisi-oyuncuları

Keşke Dizisinde Hangi Oyuncular Oynayacak?

Yapımcılığını AY Yapımdan Kerem Çatay’ın üstleneceği Keşke dizisinin yönetmenliğini ünlü yönetmen Çağan Irmak yapacak. Ece Yörenç’in senaryosunu yazacağı Keşke dizisinin oyuncu kadrosunda: Özge Özpirinçi, Birken Sokullu, Ümit Erdim ve Burak Yamantürk yer alacak.

Keşke Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Türkiye ile birlikte 30 ülkede aynı anda Netflix’te yayınlanacak. Dizinin, 8 bölüm olarak yayınlanması planlamaktadır. Çok yakında çekimleri başlayacaktır. Kaynak: Keşke Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu! Hangi kanalda yayınlanacak?

FATMA

En son Star TV’de Kuzgun dizisinde Barış Arduç ile birlikte rol alan başarılı oyuncu Burcu Biricik’in yeni dizisi belli oldu. Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre, Burcu Biricik, Fatma adlı dizide oynayacak.

burcu-biricikin-yeni-dizisi-fatma

Netflix Türkiye Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!

Geçtiğimiz günlerde ünlü online dizi platformu Netflix Türkiye yeni dizisi Fatma’yı sosyal medya hesabından duyurdu. Hakan Muhafız, Aliye, Aşk 101 gibi Türk dizilerinin başarısı göstermesi üzerine yeni dizisi Fatma’nın duyurusunu yapan Netflix, oyuncu Burcu Biricik’in fotoğrafını paylaşarak “Aramıza hoş geldin Fatma. Heyecanlı bir geri sayım başladı” notunu düştü.

BURCU-BİRİcik'İN-YENİ-DİZİSİ

Fatma Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Fatma dizisinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi ile ilgili detayların ilerleyen günlerde belli olacağı tahmin ediliyor.

Fatma Dizisi Konusu

“Zafer’in karanlık bağlantılarının bu beklenmedik cinayeti öğrenmesiyle, hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmadığını anlayan Fatma, Zafer’i aramaya devam ederken; bir yandan da “temizlikçi kadın” olarak cinayet işlemeye devam eder. ”

Sıra dışı hikayesiyle izleyicinin ilgisini üzerine çekmeyi başaracak olan Fatma dizisinin kaç sezon yayınlanacağı ilerleyen akışta netleşecek.

LOVE 101 DİZİSİ

love-101-dizisi-ne-zaman-başlıyor

Netflix için çekilen yeni Türk dizilerinden birisi olan bir gençlik dizisi konseptinde izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu kadrosunda; Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, Kaan Urgancıoğlu, Bade İşçil, İpek Filiz ve Pınar Deniz’in rol alacağı dizinin çekimlerinin 2020 Haziran ayının sonunda başlayacağı belirtiliyor.

Love 101 Dizisi Konusu Ne?

Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazacağı Love 101 dizisi, Türkiye dahil olmak üzere 130’a yakın ülkede seyircilerin beğenisine sunulacak. Dizide 90’lı yıllarda yaşayan gençlerin hayatın sorunlarıyla başa çıkama hikayeleri anlatılacak.

50 METRE DİZİSİ

Başrollerinde Engin Öztürk ile Aybüke Pusat’ın oynayacağı Netflix’in yeni Türk Dizisi 50 Metrekare BKM Film ile anlaşıldığı edinilen bilgiler arasında.

2020’de Başlayacağı Kuvvetle Muhtemel Olan Yeni Türk Diziler

  • Başlangıç ve Son / Necip Mahfuz Romanından Uyarlama
  • Gözükara
  • Hanedan
  • Hüzünden Öte
  • Mayın Tarlası
  • Organizasyon Bizim İşimiz
  • Rize’nin Yolları
  • Sol Yanım / Kanal D
  • Su ve Hafız
  • Şeref Sözü
  • Yusuf ve Cesaret
  • Zavallılar

2020’de Başlayacak Yaz Dizileri

  • Babam ile Sosyal Mesafe
  • Bay Yanlış
  • Çatı Katı Aşk
  • Gençliğim Eyvah
  • Sen Çalkapımı
  • Menajerimi Ara
  • Keşke
  • Kod Adı Fatma
  • Şimdiki Aklım Olsaydı
  • Masumuyet Müzesi

2020 Yaz sezonunda başlayacak diziler ile ilgili detayı bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Diziler Arka Arkaya Geliyor!

2023 Dizileri Muhteşem Başladı

2019 – 20 Sezonu Dizileri Hangileri

2020 – 2021 Yeni Dizileri Netleşti

2020’de Hangi Ünlü Bebek Sahibi Oldu?

Sadece BLUTV’de İzleyebileceğimiz Türk Dizileri

DİZİ HABERLERİ GELDİKÇE YAZIMIZDA VE FİLM DİZİ HABER DE OLACAK.

Bir Cevap Yazın