En İyi Yeni Kore Dizileri 2020 Tarihi Romantik (Güncel Liste) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2020’de Yine Birbirinden İddialı Kore Dizileri Başlıyor!

Yeni-Kore-Dizileri 2020

Yeni Kore Dizileri 2020 Listesi

Kore Dizileri geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda bir biri ardına yayınlanmaya devam ediyor. Kore dizilerin ortalama 20 bölümden oluşması da yıl içerisinde yüzlerce yeni dizinin yayınlanmasına neden oluyor. Bu yılda Romantik, Fantastik, Medical (Doktor), Tarihi, Gençlik, Okul, Komedi, Bilim Kurgu, Suç ve Korku türünde birçok Güney Kore Dizisi 2020 yılının ilk aylarından itibaren sizlerin beğenisine sunulacak. 2020’de yeni Kore Dizileri Ne Zaman Başlayacak? İşte Yeni Kore Dizileri 2020 listesi ile başlama tarihleri ve diğer detaylar.

BACK ROOKİE / ROMANTİK KOMEDİ – AKSİYON

 Romantik Komedi türünde Kore dizisi sevenler için önerdiğimiz yeni başlayan Kore dizilerinden birisi olan Backstreet Rookie, bir market çalışanı ile onun patronu arasında yaşanan romantik ilişkiyi konu alır.

 Backstreet Rookie Ne Zaman Başlayacak?

Güne Kore SBS televizyon kanalında 19 Haziran 2020 – 8 Ağustos 2020 tarihleri arasında yayınlanacak olan Backstreet Rookie dizisi, 16 bölümden oluşuyor.

Backstreet-Rookie-2020-de-başlayacak-kore-dizileri

Backstreet Rookie Dizisi Konusu

24 saat açık olan bir markette yarı zamanlı olarak çalışan Jung Saet-Byeol ile o marketin işletmecisi Choi Dae-Hyun arasındaki romantik ilişkiyi konu lan dizi, daha önce lisede tanışıp Choi Dae-Hyun hiç aramayan Jung Saet-Byeol, 4 yıl sonra patron çalışan olarak karşılaşırlar.

Backstreet Rookie Oyuncu Kadrosu

Ji Chang-Wook (Choi Dae-Hyun), Kim You-Jung (Jung Saet-Byeol), Han Sun-Hwa (Yoo Yeon-Joo), Do Sang-Woo (Jo Seung-Joon)

Backstreet Rookie Fragmanı

KİNG MAKER: THE CHANGE OF DESTİNY / TARİHİ – ROMANTİK – FANTASTİK

Tarihi türde Kore dizisi izlemekten hoşlananların seveceği King Maker: The Change of Destiny / Wind, Cloud and Rain Kore dizisi Joseon Hanedanlığı döneminde yaşanan zorlu bir taht mücadelesini konu alır.

King Maker: The Change of Destiny Ne Zaman Başlıyor?

17 Mayıs 2020 – 26 Temmuz 2020 tarihleri arasında Güney Kore TV Chosun da gösterilmeye başlayan dizi toplam 21 bölümden oluşuyor.

King Maker: The Change of Destiny Oyuncuları

Dizinin başrol oyuncu kadrosunda; Park Si-Hoo (Choi Chun-Joong), Ko Sung-Hee (Lee Bong-Ryeon), Jeon Kwang-Leol (Heungseon Daewongun) yer alıyor.

king-maker-yeni-başlayacak-kore-dizisi

King Maker: The Change of Destiny Konusu

Prestijli bir ailede dünyaya gelen Choi Chun-Joong, ailesinin ölümden sonra aşağı bir tabakadan bir falcı olarak yaşamını sürdürmektedir. Ülkenin en aranan yüz okuyucusu olmasından sonra Joseon’un en güçlü insanlarından birisi haline gelir. Joseonun kaderinin farkında olan Choi Chun-Joong, bunu değiştirmeye karar verir. Ancak kendisini sevdiği kadına adamış birisi olması onun bir seçim yapması gerektiği gerçeğini ortaya koyar.

King Maker: The Change of Destiny Fragmanı

İT’S OKAY TO NOT BE OKAY (SEZON 1)

20 Haziran 2020’den itibaren Güney Kore Televizyonu TVN kanalında yayınlanmaya başlayan ve halen devam eden İt’s Okay to Not Be Okay Kore dizisi birbirinin psikolojik ve duygusal yaralarını iyileştirebileceğini fark eden iki kişi arasında yaşanan alışılmadık bir aşk hikayesini konu alır.

its-okay-to-not-be-okay-netflix-yeni-kore-dizileri

It’s Okay to Not Be Okay Konusu

İts Okay to Not Be Okay, psikiyatri kliniğinde aşk için vakti olmayan bir toplum sağlığı çalışanı Ay Kang-tae ( Kim Soo-hyun ) ile başarılı bir çocuk kitabı yazarı asosyal Go Moon-young’un ( Seo Ye-ji ) lışılagelmedik aşk hikayesini konu alır. Antisosyal kişilik bozukluğundan muzdarip olan Seo Ye-ji ile aşkı hiç tatmayan Ay Kang-tae, birbirleriyle tanıştıktan sonra yavaş yavaş birbirlerinin duygusal yaralarını iyileştirmeye başlarlar. Ancak bu çiftin yaşadıkları bir peri masalı mı olacak yoksa bir kabus mu?

İt’s Okay to Not Be Okay dizisinin baş rollerinde daha önce Kanal 7’de Sonsuza Dek (Moon Embracing Sun) dizisinde oynayan Kim Soo-hyun ile Hwarang dizsinde oynayan Seo Yea ji rol alıyor.

İts Okay to Not Be Okay Ne Zaman Başlayacak?

20 Haziran 2020 Cumartesi günü yayınlanmayan başlayan dizi toplam 16 bölümden oluşuyor.

İt’s Okay to Not Be Okay Nereden ve Nasıl İzlenir?

Halen TVN televizyon kanalından izlenebilen dizi kısa bir süre sonra Netflix’ten izlenebilecek.

It’s Okay to Not Be Okay Fragman

THE KİNG ETERNAL MONARCH

Ünlü Koreli oyuncu Lee Min Ho’nun askerden döndükten sonra çevireceği ilk dizisi olan The King Eternal Monarch dizisi, paralel iki evrende geçen romantik ve fantastik türünde bir dizi olacak.

the-king-eternal-monarch-ne-zaman-başlayacak

The King Eternal Monarch Konusu

Dizide Kore İmparatoru Lee Gon (Lee Min Ho) kötülüğe karşı savaşmak için iki dünya arasındaki kapıyı kapatmak zorundadır. Bu görevde diğer evrende detektif olarak görev yapan Jung Tae Eul (Kim Go Eun) ile birlikte çalışmak zorundadır. Zira insanların dünyasında serbest kalan şeytan diğer bir dünyaya geçiş yapmak için çareler aramaktadır.

The King Eternal Monarch Kore Dizisi Konusu ve Oyuncuları ile ilgili detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

The King Eternal Monarch Ne Zaman Başlayacak?

Baş rollerinde Lee Min Ho ve Kim Go-Eun’un rol aldığı The Eternal Monarch Kore dizisinin başlama tarihi belli oldu. Yapımcı şirket tarafından yapılan açıklamaya göre; The King Eternal Monarch 1. Bölümü 17 Nisan 2020 Cuma akşamı Güney Kore SBS televizyon kanalında saat 22.00 (Güney Kore Saatine Göre) aynı zamanda Netflix’de yayınlanmaya başlayacak.

The King: Eternal Monarch Bitiş Tarihi: 12 Haziran 2020

The King: Eternal Monarch Toplam Bölüm : 16

IMDb Puanı:

The King Eternal Monarch Fragmanı

FOREST

2020 yılının ilk aylarında sizlerle buluşacak olan Forest dizisinin başrolünde Park Hae-Jin ve Jo Bo-Ah yer alacak. KBS2 kanalında Ocak ayının sonunda yayınlanmaya başlayacak.

forest-kore-dizisi

Forest Kore Dizisinin Konusu

Dram, Romantik ve Medikal türünde olan Forest dizisinin konusu, kalbi dışında her şeye sahip olan bir adamla, kalbi dışında her şeyini kaybeden bir kadın ormanın sırrını keşfederken birbirlerine aşık olurlar.

Forest Ne Zaman Başlayacak?

İlk bölümü 29 Ocak 2020’den itibaren Güney Kore KBS2 televizyon kanalında başlayacak olan Forest dizisi, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 22.00’de yayınlanacak.

İlk Bölümü 29 Ocak’ 2020’de yayınlanacak olan Forest’ın Fragmanı

WHEN TH WEATHER İS FİNE /IF THE WEATHER İS GOOD, I’LL FİND YOU

Güney Kore Televizyon kanalı JTBC’de yayınlanması beklenen Kore Dizisi “If the Weather Is Good, I’ll Find You” Şubat 2020’de ekranlara gelmeye başlayacak.

If the Weather Is Good, I’ll Find You Kore Dizisi Konusu

Baş rolünü Park Min-Young ve Seo Kang-Joon’un oynadığı Romantik türündeki If the Weather Is Good, I’ll Find You dizisinin konusu, Seul’deki yaşamdan bıkıp küçük bir kasabaya taşınan Mok Hae-Won (Park Min-Young) ile bu kasabada bir kitap dükkanı işleten Im Eun-Seob (Seo Kang-Jon) arasında yaşanan romantik ilişkiyi anlatır.

iftheweather-kore-dizisi

Dizi Romandan Ekranlara Uyarlanmıştır

Dizi aynı zamanda ünlü yazar Lee Do Woo’nun 2018’de çıkmış kitabı “Nalssiga Joeumyeon Chajagagesseoyo”dan uyarlamadır.

If the Weather Is Good, I’ll Find You Ne Zaman Başlayacak?

İlk bölümü 24 Şubat 2020’de başlayacak olan If the Weather Is Good, I’ll Find You dizisi Pazartesi ve Salı günleri Kore Saati ile saat 21.30’da yayında olacak.

When the Weather Is Fine Bitiş Tarihi: 21 Nisan 2020

When the Weather Is Fine Toplam Bölüm: 16

İMDb Puanı: 8.3

When the Weather Is Fine Fragmanı

THE CURSED

Güney Kore tvN televizyon kanalında yayınlanacak yeni Kore Dizisi The Cursed’in oyuncu kadrosunda; Uhm Ji-Won, Sung Dong-I, Jeong Ji-So ve Jo Min-Soo yer alıyor. Fantastik, Gerilim ve Gizem türünü sevenlerin mutkala izlemesi gereken dizilerden birisi olan The Cursed’in konusu, bir gazete muhabirinin (Im Jin-Hee) ülkenin en büyük bilişim şirketi olan Forest’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmasını konu alır. İm Jin Hae (Uhm ji-Won) bir gün insanüstü yeteneklere sahip olan Baek So-Jin (Jeong Ji-So) ile tanışır vee birlikte şeytana karşı mücadele ederler.

the-cursed-yeni-başlayacak-kore-dizisi

The Cursed Kore Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

The Cursed dizisinin ilk bölümü 10 Şubat 2020’de yayınlanacak. Dizi bu tarihten itibaren Pazartesi ve Salı günleri saat 21.30’da tvN kanalında yayınlanmaya başlayacak.

The Cursed Bitiş Tarihi: 17 Mart 2020

The Cursed Toplam Bölüm Sayısı: 12

IMDb Puanı: 8.7

The Cursed Fragman

THE GAME: TOWARDS ZERO

Dram, aksiyon ve fantastik dizi sevenlerin seyretmekten keyif alacağı ilk bölümü MBC televizyon kanalında geçtiğimiz günlerde başlayan The Game: Towards Zero dizisi yayınlanmaya devam ediyor.

The-Game-Towards-Zero-kore-dizisi

The Game: Towards Zero Kore Dizisinin Konusu

Gizemli bir seri cinayeti araştıran kahin Tae-Pyeong (Tacyeon) ile dedektif Seo Joon-Young (Lee Yeon-Hee) etrafında döner. Koo Do-Kyung ise, birisinin gözlerinin içine baktığında o kişinin ölüm anını görebilmektedir.

The Game: Towards Zero Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin ilk bölümü 22 Ocak 2020′ başlamış olup, Perşembe ve Cuma günleri saat 20.00’de iki bölüm halinde yayınlanıyor.

The Game: Towards Zero Bitiş Tarihi: 12 Mart 2020

The Game: Towards Zero Toplam Bölüm Sayısı: 32

İMDb Punaı: 7.6

The Game: Towards Zero Kore dizisi fragman

ITAEWON CLASS

Oyuncu kadrosunda Park Seo-Joon, Kim Da-Mi, Yoo Jae-Myung ve Nara gibi başarı Koreli oyuncuların yer aldığı Itaewon Class dizisi Güney Kore JTBC televizyon kanalı ve Netflix‘de başlayacak. Dram türünde bir dizi olan Itaewon dizinin konusu ise, adaletsiz bir dünyada yükselmeyi başaran inatçı ve bir o kadarda cesur bir grup insanın etrafında dönmektedir.

Itaewon Class Kore Dizisi Konusu

İtaewon’da Jagga isimli bir restoran zincirinin sahibi Jang Dae-Hee’nin (Yoo Jae-Myung) oğlu Jang Geun-Won (Ahn Bo-Hyun), Park Sae-Ro-Yi’nin (Park Seo-Joon) adlı bir kızın hayatını mahvetmekle kalmaz aynı zamanda onun babasının ölümüne de neden olur. Bunun üzerine Jagga restoran zincirini yok etmek için intikam yemini eden Park Sae-Ro-Yi aynı bölgede bir restoran açar.

itaewon-yeni-başlayacak-kore-dizisi

Itaewon Bir Uyarlama Dizisi

Senaryosu Jo Gwang-Jin tarafından yazılan Itaewon dizisi Itaewon Class adlı webtoondan uyarlamadır. Dizinin yönetmenliğini, Türkiye’de Kanal 7’de Bir Tutam Aşk adıyla yayınlanan Love İn The Moonlight ile Big ve Discovery of Romance dizilerinin yönetmeni Kim Sung-Yoon yapıyor.

Itaewon Class Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin ilk bölümü 31 Ocak 2020 tarihinden itibaren Cuma ve Cumartesi günleri saat 23.00’de yayınlanmaya başlayacak.

İtaewon Class Fragman

TELL ME WHAT YOU SAW

Başrollerinde Koreli oyuncular Jang Hyuk ve Choi Soo-Young’nun yer aldığı aksiyon ve gizem türündeki Tell Me What You Saw Kore dizisi, 1 Şubat 2020 tarihinden itibaren OCN televizyon kanalında Cumartesi ve Pazar günleri saat 22.30’de yayınlanmaya başlayacak.

tellmewhatyousaw-yeni-başlayacak-güney-kore-dizileri

Tell Me What You Saw Kore Dizisi Konusu

Dizinin konusu seri bir katili yakalamak için birlikte çalışan profilci Oh Hyun-Jae (Jang Hyuk) ile dedektif Cha Soo-Young’un (Choi Soo-Young) etrafında döner. Öldüldüğü sanılan bir seri katil yeniden ortaya çıkar. Bunun üzerine ikili seri katili yakalamak üzere beraber çalışmaya başlarlar.

Tell Me What You Saw Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin ilk bölümü, 1 Şubat 2020 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Tell Me Saw Me Bitiş Tarihi: 20 Mart 2020

Toplam Bölüm Sayısı: 16

İMDb Puanı: 8.5

Tell Me What You Saw Fragman


MY HOLO LOVE

Başrollerinde Ko Sung-Hee ile Yoon Hyun-Min’nin yer aldığı Netflix’in yayınlanacak yeni Kore Dizisi My Holo Love, bilim kurgu, romantik ve fantastik türünde dizi sevenlerin kaçırmaması gereke dizilerden birisi.

my-holo-love-dizisi-ne-zaman-başlıyor

My Holo Love Kore Dizisinin Konusu Ne?

Yalnız bir kadın olan Han So-Yeon (Ko Sung-Hee) ile yapay zeka Go Nan-Do,
Holo (Yoon Hyun-Min) ile karşılaştıktan sonra yaşadığı olayları konu alır.

My Holo Love Ne Zaman Başlayacak?

İlk fragmnı Netflix’de geçtiğimiz ay yayınlanan My Holo Love dizisi 7 Şubat 2020’de izleyiciyle buluşacak.

Netflix’den Ücretsiz Dizi Nasıl İzlenir?

My Holo Love Fragman

Yeni Kore Dizilerinde Birlikte Oynayacak Oyuncular

2020 yılında televizyonda başlayacak yeni Kore Dizilerinde birlikte oynayacak oyuncular de belli olmaya devam ediyor. İşte yeni sezonda aynı dizide oynayacak Koreli ünlü oyuncular ile rol alacakları dizilerin isimleri.

LEE JOON Gİ – MOON CHAE WON / THE FLOWER OF EVİL

Türkiye’de Kanal 7’de yayınlanan Türkçe dublajlı adı Aşka Yolculuk olan dizinin 4. Prensi Wang So karakteriyle Türk seyircinin kalbine taht kuran ünlü oyuncu Lee Joon Gi, 2013 Good Doctor dizisinde Cha Yoon-seo, 2018 yılında tvN kanalında yayınlanan Tale of Fairy dizisinde Sun Ok-nam karakterleriyle tanıdığımız Moon Chae-Won, The Flower Of Evil adlı diziyle kamera karşısına geçecekler.

 The Flower Of Evil

The Flower Of Evil Kore Dizisinin Konusu Ne?

The Flower Of Evil dizisi, karanlık geçmişini gizleyen ve başka birinin kimliğinde yaşayan bir adamla (Le Joon Gi) ile o adamın peşine düşen bir dedektifin (Moon Chae-Won) hikayesini konu alıyor.

The Flower Of Evil Ne Zaman Başlayacak?

Dram – Gerilim türünde olacak olan The Flower Of Evil dizisinin ilk bölümün Haziran 2020’de tvN kanalında yayınlanması bekleniyor.

PARK HAE-JİN – HAN Jİ-EUN / OLD SCHOOL İNTERN

Güney Kore MBC televşzyon kanalında 2020’de yayınlanacak Old Schol İntern adlı dizide My Love from the Star, Doctor Stranger, Han Jae-joon, Bad Guys, Cheese in the Trap ve son olarak Man to Man dizilerin tanıdığımız Park Hae-Jin ile Han Ji-Eun birlikte rol alacaklar.

PARK-HAE-JİN---HAN-Jİ-EUN--OLD-SCHOOL-İNTERN-dizisi

Old School İntern Dizisi Konusu Ne?

Dizinin hikayesi çalıştığı şirkette pozisyonu düşürülmesiyle geveze bir patronun (Kim Eung-Soo) yanında stajyer olarak çalışmaya başlayan bir adamın etrafında döner.

Old School İntern Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin başlama tarihi olarak Mayıs 2020 belirtilirken diziyle ile ilgili gelişmeler devam ediyor.

LEE MİN-JUNG – LEE SANG YEEOB – OH YOON-AH / I HAVE BEEN THERE ONCE

Güney Kore KBS2 televizyonunda bu yıl (2020) yayınlanacak başrollerinde; Lee Min-Jung, Lee Sang-Yeob ve Oh Yoon-Ah’ın rol alacağı dizilerden birisi de I Have Been There Once (I’ve Returned After One Marriage) olacak.

I Have Been There Once Dizisi Konusu

I-Have-Been-There-Once-kore-dizisi-ne-zaman-başlayacak

Romantizm ve aile sevgisinin keşfiyle biten Song ailesinin büyük bir çalkantıyla başlayan dağılma hikayesini konu alır.

I Have Been There Once Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Merakla beklenen dizinin ilk bölümü, 2020 yılının Mart ayında yayımlanması bekleniyor.

I Have Been There Once Tanıtım Fragmanı

Tamamlanmış Kore Dizileri 2019 Yapımı

2020 ‘de Yayınlanacak Yeni Kore Dizileri

Bir Cevap Yazın