2020 Yaz Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler Belli Oldu! (Güncel Liste) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yaz Sezonu Hızla Başlıyor! İddialı Diziler Gümbür Gümbür Geliyor!

2020-Yaz-Sezonunda-Başlayacak-Yeni-Diziler-

2020 Yaz Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler Belli Oldu!

2020 Kış Sezonun Koronavirüs tedbirleri nedeniyle erken bitmesiyle 2020 Yaz Sezonunda başlayacak yeni diziler de birbiri ardına belli olmaya başladı. Kanal D, Star TV, Show TV ve Fox TV’de gösterilmeye başlayacak iddialı 2020 Yaz dizileri listesi ile dizilerin konularını, oyuncularını, tanıtım fragmanlarını ve başlama zamanlarını sizler için araştırdık.

Televizyon Kanallarında Yeni Başlayacak Yaz Dizileri

Atv’de Başlayacak Yeni Yaz Dizileri

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kış sezonu dizilerine erken final kararı alan ATV, 1 Haziran’da normalleşme sürecinin başlamasıyla 2020 Yaz Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler çekimleri için düğmeye bastı. Birbirinden iddialı, romantik komedi ve aşk dizilerinin yer aldığı ATV yaz dizileri listesi şöyle;

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİSİ

ATV’nin 2020 Yaz sezonunda seyirci karşısına çıkarmaya hazırlandığı yeni dizisi Gençliğim Eyvah’ın yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Dizinin başrollerinde; Levent Ülgen, Cengiz Bozkut yer alırken, dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Günay Karacaoğlu, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz, Bahar Süer, Beyti Engin ve Erdem Kaynarca gibi başarılı oyuncular rol alıyor. Cast ve okuma çalışmaları dijital ortamdan yürütülen Gençliğim Eyvah dizisinin başlama tarihi ve konusu oldukça merak konusu oldu.

gencligim-eyvah-dizisi-konusu-ve-oyuncuları

Gençliğim Eyvah Ne Zaman Başlayacak?

İlk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde ekrana gelen Gençliğim Eyvah dizisi 15 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Gençliğim Eyvah Konusu Ne?

Birbirini tanımadan ve kardeş olduklarını bilmeden aynı kıza aşık olan iki gencin hikayesinin anlatıldığı dizi romantik komedi türünde karşımıza çıkıyor.

Gençliği Eyvah Nerede Çekiliyor?

Gençliğim Eyvah dizisinin çekim yeri İstanbul. Dizi Mayıs ayından bu yana İstanbul Kundura Fabrikasında çekilmeye devam ediyor.

Gençliğim Eyvah Dizisi 1. Bölüm Fragmanı

Fox TV’de Başlayacak Yeni Yaz Dizileri

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ

FOX TV yaz dizileri arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizisinin 2020 Haziran ayında ekranlarda olması bekleniyor. Kış sezonunu diğer kanallar gibi hızla kapayan FOX TV bu yıl da birbirinden iddialı yaz dizileri ile kaşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Romantik Komedi dizisi sevenlerin seveceğini düşündüğümüz Sen Çal Kapımı nefretle mecburiyetle başlayan bir aşk hikayesini konu alıyor.

Sen Çal Kapımı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Sen-Çal-Kapımı-dizi-çekimleri-nerede-yapılıyor

İlk tanıtımı yayınlandıktan sonra dikkatleri üzerine çeken Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde; ünlü oyuncular Kerem Bursin ve Hande Erçel var. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise, Bilge Önal, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Alican Aytekin, Başak Gümülcinelioğlu, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Aslan yer alıyor.

Sen Çal Kapımı Konusu Ne?

Senaryosunu Ayşe Üner’in yazdığı, yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı Sen Çal Kapımı dizisinin hikayesi, hayatta tüm umudunu alacağı eğitime bağlayan Eda Yıldız’ın (Hande Erçel) yurt dışında alacağı bursun kesen Serkan Bolat (Kerem Bursin) ile kesişen yollarını anlatır. Hayatını mahveden nefret ettiği bu adamdan ilginç bir teklif alan Eda ilk anda bu teklifi reddetse de daha sonra onun teklifini kabul etmek zorunda kalır.

Eda Nefret Ettiği Adamın Tekliğini Kabul Emek Zorunda Kalır

Eda, Serkan’ın iki ay nişanlı taklidi yapmasına karşılık kaybettiği bursu geri alacağı teklifini kabul ederek, nefret ettiği adamla görünürde eğlenceli gerçekte öfkenin kol gezdiği bir oyunun içerisine girer.

Nefretle Başlayan İlişkileri Tutkulu Bir Aşka Dönüşür

Nişanlı taklidi yapan Serkan ve Eda zamanla tüm doğru bildiklerini unutur, zorlu bir o kadar da tutkulu bir aşka yelken açarlar.

Sen Çal Kapımı Nerede Çekiliyor?

Yapımcılığını MF Yapımın üstlendiği Sen Çal Kapımı dizisinin çekim yeri İstanbul olarak karşımıza çıkıyor. Beykoz’daki dizi çekim platosu olan Eski Kundura Fabrikası Sen Çal Kapımı için özel olarak dekore edildiği çıkan haberler arasında yer alıyor.

Sen Çal Kapımı Ne Zaman Başlayacak?

Tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan FOX’un yaz döneminde ekranlarda olacağı Sen Çal Kapımı dizinin yayın tarihi ve hangi günde izleyici karşısına çıkacağı belli oldu. Sen Çal kapımı 1 Temmuz Çarşamba gününden itibaren ekranlarda olacak.

Sen Çal Kapımı İlk Tanıtım Fragmanı

BAY YANLIŞ DİZİSİ

2020 Yaz Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler arasında en çok merak edilen dizilerden birisi baş rollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’in yer aldığı Bay Yanlış dizisi oldu. Yapımcılığını Gold Filmden Mustafa Turgut’un üstleneceği Bay Yanlış dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Sette ilk görüntülerin gelmesiyle dizi Twitter’da trendlere girdi.

Bay Yanlış Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Daha önce Star TV’de yayınlanan Dolunay dizisiyle partner olan Can Yaman ve Özge Gürel Bay Yanlış dizisinde de yine birlikte rol alacaklar. Bay Yanlış’ın diğer oyuncuları; Fatma Toptaş, Cemre Gümeli, Gürgen Öz, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Serkay Tütüncü, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Suat Sungur ve Taygun Sungar.

Bay Yanlış Dizisinin Konusu Ne?

Senaryosunu Aslı ve Banu Zengin’in kaleme aldığı Bay Yanlış Özgür ve Ezgi’nin tesadüfler eseri kesişen hayatlarını konu alıyor. Özgür (Can Yaman), zengin olmasına karşın salaş bir hayat süren, aşka inanmayan bir restoran barın sahibidir: Ezgi (Özge Gürel) ise, yaşadığı yanlış ilişkilerden yorulmuş artık daha düzenli bir ilişki yaşayıp evlenmek istemektedir. Özgür, Ezgi’nin yaşadığı ilişkileri başarılı bulmaz ve ona bu konularda tavsiye ve taktikler vererek hocalık yapar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ve Ezgi’nin ilişkisi zamanla farklı bir boyut kazanmaya başlar.

fox-tv-de-başlayacak-yeni-yaz-dizileri-bay-yanlış

Bay Yanlış Nerede Çekiliyor?

Yaza damga vurmaya hazırlanan dizilerden birisi olan Bay Yanlış’ın sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarından çekildiği yerler çok beğenildi. Çekimleri Bodrum’da başlayan dizinin Koronavirüs tedbirlerinin kalkmasından sonra İstanbul’da devam edeceği belirtiliyor. Şu an çekimleri Muğla’nın Bodrum ve Göcek İlçelerinde devam edecek olan Bay Yanlış dizisinin buranın doğal güzelliklerini ön plana çıkarması bekleniyor.

Bay Yanlış Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz günlerde setten ilk görüntülerin geldiği Bay Yanlış dizisinin başlama tarihi ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Büyük bir heyecanla beklenen dizinin başlama tarihi belli oldu. Bay Yanlış ilk bölümüyle 26 Haziran Cuma 20.00‘de FOX’ta,sinde olması bekleniyor.

Kanal D’de Başlayacak Yeni Yaz Dizileri

BABAM İLE SOSYAL MESAFE DİZİSİ

Yapımcılığını BKM Filmin üstleneceği usta oyuncu senarist Yılmaz Erdoğan’ın kaleme alacağı karantina günlerini anlatacak olan Babamla Sosyal Mesafe dizisinin ilk bölüm senaryosunun tamamlandığı belirtildi. Kanal D yaz dizileri arasında yayınlanmaya başlanacak olan dizide Yılmaz Erdoğan baba karakteri ile dizide rol de alacak. Puhu TV’de yayınlanacak diziler arasında gösterilen dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ilerideki tarihlerde belli olacak.

Babam İle Sosyal Mesafe Oyuncuları Kimler Olacak?

2020 Yaz Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler arasında yer alan dizinin oyuncu kadrosu şu an için netleşmezken, şu an belli olan tek oyuncu Yılmaz Erdoğan oldu.

Babam ile Sosyal Mesafe Dizisinin Konusu Ne?

Babam ve Sosyal Mesafe dizisi, eşiyle tartışan bir adamın oğlunun evine kalmaya gidip, sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle oğlunun evinde kalmak zorunda kalan bir baba oğul hikayesini konu alır.

babam-ile-sosyal-mesafe-dizisi-oyuncuları-ve-konusu

Babam ile Sosyal Mesafe Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Kanal D ya da Puhu TV platformu üzerinden yayınlanması beklenen diziler arasında yer alan Babam ile Sosyal Mesafe isimli dizisinin Haziran 2020’de seyirciyle buluşması bekleniyor. Dizinin 6 – 8 bölümden oluşabileceği söylentiler arasında.

Babam ile Sosyal Mesafe Dizisi Nerede Çekilecek?

Karantina dizisi olarak karşımıza çıkacak olan dizinin henüz çekim yeri ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

ÇATI KATI AŞK DİZİSİ

Yapımcılığını Mia Yapımın üstlendiği Kanal D 2020 Yaz Dizileri kategorisinde ekranlara gelmeye hazırlanan Çatı Katı dizisi Romantik Komedi Gençlik türünde dizi sevenlerin kaçırmaması gereken Türk Dizileri arasında. Senaryosunu Saygın Delibaş ile Fethi Kantarcı’nın yazdığı Çatı Katı Aşk dizisinin yönetmenliğini Barış Yöş yapıyor.

Çatı Katı Aşk Dizisinde Kimler Oynuyor?

Baştrollerini; Furkan Andıç (Ateş Avcı), Nilay Deniz (Yasemin Çetin), Yiğit Kirazcı (DEmir Yılmaz) ve Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz)’in paylaştığı Çatı Katı Aşk dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; usta oyuncu Erkan Yazıcıoğlu (Asaf), Burak Tamdoğan (Filozof Emin), Pelin Öztekin (Süheyla Durmaz), Bülent Seyran (Şuayip Durmaz), Renan Bilek (Celal Yılmaz), Benian Dönmez, Ebru Aykaç, Seray Gözler, Şahin Ergüney rol alıyor.

çatı-kat-aşk-2020-yaz-dizisi-konusu

Çatı Katı Aşk Dizisinin Konusu Bir Yeşilçam Filmlerini Andıracak

Kısa bir süre önce afiş fotoğrafları yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinin hikayesi geniş bir o kadar da sıcacık bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla gelişen olaylar anlatıyor. Birlikte Objektif karşısına geçen oyuncular enerjileriyle birbirlerini tamamlarken, Yeşilçam tadında bir romantik komedinin sinyallerini verdiler.

Çatı Katı Aşk Nerede Çekiliyor?

2020 yaz dizileri arasında yerini alan Çatı Katı Aşk çekim yerleri ile izleyiciye ışıl bir bir ekran görüntüsü vermeyi hedefliyor. Bu nedenle de daha çok yaz turizmin aktif olduğu yerlerde çekilecek olan dizinin genel çekim yeri İzmir olacak. Dizinin ilerleyen bölümlerinde çekim yerinin İstanbul’a taşınması bekleniyor.

Çatı Katı Aşk Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcılığını Hercai dizisinin yapımcısı olan Mia Yapım’dan Banu Akdeniz’in yaptığı Çatı Katı Aşk dizisinin yayın tarihi belli oldu. İlk tanıtım fragmanı kısa bir süre önce yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisi 9 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Çatı Katı Aşk Fragmanı

Çatı Katı Aşk Dizisi Afiş Fotoğrafı Çekimlerinden

Show TV’de Başlayacak Yeni Yaz Dizileri

Yaz dizileri yayınlama konusunda diğer televizyon kanallarından biraz geride kalan Show TV’nin yeni yaz dizileri ile ilgili henüz bir gelişme yaşanmazken bilgiler geldikçe yazımızda olacak.

Star TV’de Başlayacak Yeni Yaz Dizileri

Star TV yaz sezonuna yeni dizilerle hazırlanmaya çalışıyor. Bu dizilerinden ilk orijinali Call My Agent dizisinden uyarlama olacak olan Menajerimi Ara dizisi olacak.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ

Yapımcılığını Ay Yapımın üstleneceği sevilen bir Fransız komedisi Call My Agent / Menajerimi Arayın! dizisinden uyarlama olacak olan “Menajerimi Ara dizisi” ile ilgili senaryo ve cast çalışmalarının devam ettiği edinilen bilgiler arasında.

Menajerimi-Ara-Dizisi-Call-My-Agent-2020-yeni-başlayacak-yaz-dizileri

Menajerimi Ara Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Henüz senaryo ve oyuncu kadrosu çalışmaları devam eden dizinin 2020 yaz aylarında STAR TV’de başlaması bekleniyor.

TRT1’de Başlayacak 2020 Yaz Dizileri

TRT1 yaz dizileri diğer kanallar kadar çok olmuyor. Daha çok uzun soluklu olan kış dizilerini yayınlamayı tercih eden TRT1 Nizam Alem ve Mevlana adında iki yeni dönem dizisini ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Söz konusu dizilerin yayın zamanının yaz sezonunda mı ya da 2021 Kış sezonunda mı ekranlara geleceği merak konusu.

2020 – 2021 Yeni Sezonda Yayınlanacak Diziler

Netflix’de Başlayacak Yaz Dizileri

Netflix’te Başlayacak Türk Dizileri

KEŞKE DİZİSİ (İF ONLY) – ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI

Tam olarak 2020’nin yeni yaz dizileri arasında yer almasa da Netflix’te seyirci karşısına çıkacak olan Şimdiki Aklım Olsaydı / Keşke dizisinin 2020 yılına damga vuracağı konuşuluyor.

Şimdiki Aklım Olsaydı /Keşke Dizisinin Konusu Ne?

Yapımcılığı AY Yapım ile Netflix arasında yapılacak Keşke dizisi bir dram ve aşk hikayesini konu alacak. Dizinin ilk sezonunun 8 bölüm olarak çekilmesi planlanıyor.

Şimdiki Alkım Olsaydı / Keşke Dizisinde Kimler Oynayacak?

Baş rollerini son olarak FOX TV’de yayınlanan Kadın dizisinde oynayan Özge Özpirinçci ile Hayat Şarkısı dizisinden tanıdığımız Birkan Sokullu’nun paylaşacağı Keşke dizisinin diğer oyuncu kadrosunda Ümit Erdim ve Burak Yamantürk olacak.

Şimdiki Aklım Olsaydı /Keşke Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin başlama tarihi ile ilgili gelişme olunca yazımızda olacak.

KOD ADI FATMA DİZİSİ

Netflix’de yayınşanan ilk Türk dizisi Hakan Muhafız’ın dünya çapında büyük ilgi görmesinden sonra yeni Türk dizisi Kod Adı Fatma dizisi de önümüzdeki sezonda yayınlanması beklenen dizilerden birisi.

Kod Adı Fatma Dizisinde Hangi Oyuncular Olacak?

Kod Adı Fatma oyuncu kadrosu ile ilgili birçok oyuncunun ismi geçse de ünlü oyuncu Cansu Dere’nin baş rolde olacağı yapılan iddialar arasında.

Kod Adı Fatma Dizisinin Konusu Ne?

Dizi ile ilgili güncel bilgiler geldikçe yazımızda olacak.

Henüz Hangi Kanalda Yayınlanacağı Belli Olmayan Yeni Diziler

MASUMİYET MÜZESİ

Ünlü video izleme platformu Amazon Prime Video tarafından çekileceği belirtilen ilk Türk dizisinin Orhan Pamuk’un ünlü romanı Masumiyet Müzesi olacağı iddia ediliyor.

Masumiyet Müzesi Dizisinde Kimler Oynayacak?

TV dünyasında çıkan haberlere göre, Amazon tarafından hayata geçirilecek olan Masumiyet Müzesi dizisinin baş rollerinde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ve Pınar Deniz olacağı iddia edildi.

BU YAZILARIMIZ DA İLGİMİZİ ÇEKEBİLİR

2022’nin Yaz Dizileri Geliyor!

Yeni Dizileri Sizi Çok Etkileyecek!

Diziler Hangi Gün Hangi Kanalda?

Kanal 7 Yeni Kore Dizileri

Unutulmaz Dizisi Yeniden Başlıyor

Bir Cevap Yazın