2020 46. Altın Kelebek Ödül Töreni Ne Zaman Hangi Kanal'da Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

2020 46. Altın Kelebek Ödül Töreni İçin Geri Sayım Başladı!

2020 46. Altın Kelebek Ödül Töreni Ne Zaman

Televizyon ve medya dünyasında 2019 yılının en iyilerinin ödüllendirildiği 46. Pantene Atın Kelebek Ödül töreninin yapılacağı tarihe az bir süre kaldı. Gerçekte 2019 Aralık ayında düzenlenmesi planlanan tören herhangi bir neden gösterilmeden ertelenmiş, daha önceki aday listeleri değiştirilerek yeni listelerle yeniden oylama yapılmıştı. 13 Şubat 2020 Tarihinde biten oylama sonrasında sıra en çok oyu alan 2019 En İyileri ödüllerini vermeye geldi. Peki, 2020 46. Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman yapılacak? Canlı olarak yayınlanacak ödül töreni hangi kanalda yayınlanacak / gösterilecek? İşte detaylar.

Medya Dünyasından Pek Çok Sanatçı ve Ünlü Katılacak

45 yıldan bu yana geleneksel haline gelen Altın Kelebek Ödülleri töreninde sinema, müzik, televizyon ve medya dünyasından birçok sanatçı ve ünlü isimler bir araya geliyor. Bu yıl 46. Düzenlenecek En Prestijli Ödüller arasında yer alan Pantene Altın Kelebek Ödül törenine katılacak konuklar yine şıklık yarışı içinde kırmızı halıda yürüyecekler.

2020 46. Altın Kelebek Ödül Töreni Ne Zaman Yapılacak?

2019 yılının en iyilerine ödül vermek için Ekim 2019’da başlayan oylama süreci Kasım ayında sona ermişti. 8 Aralık 2019’da ödül almaya hak kazanan adaylara ödüllerinin verilmesi planlanmasına rağmen Altın Kelebek Ödülünü veren şirket tarafından değişiklik yapılmıştı. Değişiklik sonrasında 2019 altın kelebek yeni aday listeleri ile yeniden başlayan oylama 13 Şubat 2020’de sona ermişti.

Altın Kelebek Neden Ertelendi?

Oylamanın bitmesinden sonra kimlerin ödül alacağını belirleme süreci devam ediyor. Bu sürecin tamamlanmasından sonra 28 Şubat 2020 Cuma akşamı yapılacak ödül töreni ile 2020 Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulacak. Ödül töreni televizyondan canlı olarak yayınlanacak.

Altın Kelebek Ödül Törenini Cem Davran ve Çağla Şikel Sunacak

Şubat ayının son günlerinde gerçekleşecek olan 2020 Altın Kelebek Ödül Törenini bu yıl ünlü oyuncular Cem Davran ile Çağla Şikel sunacak.

ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ İPTAL EDİLDİ

altın-kelebek-iptal-edildi

28 Şubat 2020 Cuma günü yapılması planlanan Altın Kelebek Ödül Töreni dün akşam İdlib’de yaşanan hava saldırı sonrasında 33 Askerimizin şehit olması nedeniyle iptal edildi. Törenin ne zaman ve hangi tarihe ertelendiği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Törenin iptali ile ilgili Hürriyet Gazetesi tarafından yapılan açıklama ise şöyle;

Bu akşam gerçekleşmesi planlanan 46. Pantene Altın Kelebek ödül töreni iptal edildi.
“46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, İdlib’de yaşanan hain saldırı nedeniyle iptal edilmiştir.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.
Vatanımızın başı sağ olsun.”

Altın Kelebek Hangi Kanal’da Yayınlanacak?

Hem ödül almaya aday gösterilen kişilerin hem de onları destekleyenlerin sabırsızlıkla bekledikleri Altın Kelebek Ödül Töreni için geri sayım başladı. 28 Şubat 2020 Cuma akşamı saat 19:45’te başlayacak tören Kanal D ve Teve 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

2020 Altın Kelebek Nerede Yapılacak?

2019’un en iyilerinin ödüllendirileceği 46. Panetene Altın Kelebek Ödül Töreni diğer yıllarda olduğu gibi bu yıl da Zorlu PSM’de gerçekleşecek.

BU YAZILARIMIZ DA İGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Altın Kelebek Ödülleri 2021 Kazananları Belli Oldu

Altın Kelebek Bu Akşam Sahiplerini Buluyor

2020 Altın Kelebek Adayları Açıklandı!

2023 Altın Kelebek Alanlar

Bir Cevap Yazın