Site icon Film Dizi Haber

Yeni Uyarlama Diziler Geliyor!

Yeni-Başlayacak-Uyarlama-Diziler-Belli-Oldu

2020 – 21’de Yeni Başlayacak Uyarlama Diziler Belli Oluyor!

Geçtiğimiz sezon televizyon kanallarında yayınlanan yabancı dizilerden uyarlama dizilerin büyük ilgi görmesi üzerine 2020 – 21 Kış Sezonunda yerli uyarlama diziler ardı ardına sıralanıyor. Söz konusu Türk dizilerinin bazıları romanlardan uyarlanırken bazıları da dünyada yoğun ilgi görmüş yabancı dizilerden uyarlama oluyor. İşte 2020 – 21’de Yeni başlayacak uyarlama diziler ve yayınlanacakları televizyon kanalları.

Yabancı Dizilerden Uyarlanacak Diziler

Yabancı dizilerden uyarlanan Türk dizileri ilk bölümlerinde orijinale sadık kalırken ilerleyen bölümlerde dizi senaristlerin kurgusuna göre değişebiliyor. Bunun en büyük nedeni asıl dizinin bölüm sayısının az olması. Malum Türk dizileri 2 ya 3 sezon devam edebiliyor. Meraklısı için hazırladığımız kış sezonunda yeni başlayacak hangi Türk dizisi hangi yabancı diziden uyarlama güncel listesini derledik.

Orta Kafa Aşk / Norveç Yapımı The Match Dizisinden Uyarlanacak

Çekimlerine 13 Mart’ta İstanbul’da başlanan senaryosunu Zeki Enes’in yazdığı Circus ve Fabrika Yapım ortak yapımı Orta Kafa Aşk dizisi Norveç yapımı The Match dizisinden uyarlanacak. Orta kafa Aşk oyuncu kadrosunda; Engin Hepileri, Su Kutlu, Cengiz Bozkurt ve Can Sipahi yer alıyor. Orta Kafa Aşk dizisin Selin ve Semih’in maç tadında aşk hikayelerini konu alacak.

The Match Dizisi Konusu

2017 Norveç yapımı The Macth dizisi, 20’li yaşlarda tipik sorunları olan Stian’ın yaşamının her yönü hakkında hızlı bir yorum yapan onu takip eden iki spor sunucunun hikayesini konu alır.O onları göremez ama onlar onu görebilirler. Bu ikili Stian bir meydan okumayla karşı karşıya kaldığı durumlarda uyguladığı taktikler, performans ve fauller hakkında sohbet etmekten çok mutluluk duyuyorlar.

Yalancı / Liar Adlı İngiliz Gerilim Dizisinden Uyarlanacak

Liar Dizisi Konusu

Ayrılığın ortasında zeki ve yetenekli bir öğretmen olan Laura Nielson, yakın zamanda dul kalan cerrah Andrew Earlham ile bir randevu ayarladı. Ancak ertesi gün bir şeylerin ters gittiği aşikardır ve ardından gelen serpinti hızla kontrolden çıkarak gerçeğin, aldatmanın ve güvenin gücünü açığa çıkarır. [

Metresler / Mistresses Adlı İngiliz Dizisinden Uyarlanacak

2008 -2010 İngiltere yapımı Mistresses adlı diziden ekranlara uyarlanacak olan Metresler dizisi, Medyapım tarafından FOX TV’ye hazırlanacak. 2022 yeni sezonunda seyirci karşısına çıkacak Metresler dizisinin başrollerini Yasak Elma dizisinden tanıdığımız Barış Kılıç ve Şafak Pakdemir oynayacak.

Mistresses Dizisinin Konusu

İngiliz yapımı dizi daha sonra Amerikan gizem, dram pembe dizisi olarak da televizyona uyarlanmıştır. Dört sezon sonra final yapan Mistresses dizisi dört kız arkadaşın hayatlarını, bir dizi yasadışı ve karmaşık ilişkilerini konu alıyor.

İkimizin Sırrı / Marriage Contract Adlı Kore Dizisinden Uyarlanacak

ATV ekranlarında kısa bir süre önce tanıtım filminin yayınlanmasından sonra izleyicinin dikkatini çeken İkimizin Sırrı dizisi, 2016 Güney Kore yapımı Türkçe ‘ye çevrilmiş Evlilik Sözleşmesi / Marriage Contract dizisinden uyarlanacak. Romantik, Melodram türünde olan olan dizi hikayesiyle seyirciyi derinden etkileyecek.

Marriege Contract Dizisinin Konusu

Kang Hye-soo ( Uee ), ölen kocasının borçlarını öderken aynı zamanda da kızını büyütmek için mücadele eden bekar bir annedir. Han Ji-hoon ( Lee Seo-jin ), karaciğer nakline ihtiyacı olan annesini kurtarmak için sözleşmeli evlilik arayan bir zengin bir aile şirketinin sahibinin oğludur. Hye-soo’ya ameliyat edilemez bir beyin tümörü teşhisi konulmuştur. Bunun üzerine Ji-hoon ile anlaşmalı evliliği kabul eder. Bunun için tek şartı 7 yaşındaki kızı Eun-Seong yetişkinliğe ulaşana kadar para vermesidir. Bu şartla karaciğerinin bir kısmını Han Ji-hoon annesine bağışlamayı kabul eder.

İkimizin Sırrı Tanıtım

Aşk Mantık İntikam / Cunning Single Lady Adlı Kore Dizisinden Uyarlanacak

2014 Güney Kore yapımı Romantik Komedi türündeki Cunning Single Lady dizisinden Türk televizyonlarına uyarlanacak olan dizinin adı Aşk Mantık İntikam olacak. FOX TV’de 18 Haziran 2021 Cuma akşamı seyirciyle buluşacak Aşk Mantık İntikam dizisinin başrolünde; İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melis Döngel yer alacak.

Cunning Single Lady Kore Dizisinin Konusu

Küçüklüğünden bu yana annesi tarafından Aşk’ın yerine mantığını kullanarak evlilik yapması için büyütülen Ae ra’nın hayalinde devlet kurumunda görev yapan bir memurla evlenip evinin kadını olmak yatar. Ailesinin lokantasına sürekli gelen Jung woo’nun memurluk sınavı için çalıştığını öğrendiğinde hayallerini gerçekleştirecek beyaz atlı prensin o olduğuna karar verir. Kısa süre içerisinde Jung-woo’yu elde eden Ae-ra, onun memurluk sınavını kazanmasından hemen sonra evlenir.

Ae-ra ve Jung-woo’nun Evlilikleri Kısa Sürer

Ae-ra’nın mutlu mesut giden evliliği Jung-woo’nun 100. Evlilik yıldönümlerinde memurluktan istifa etmesiyle yıkılır. Jung-woo’nun işsiz kalması Ae-ra’nu omuzlarına ağır bir yük olarak biner ve bir süre sonra bu yükün altında ezilen Ae-ra, Jung-woo’da hiç bir nafaka almadan boşanır. Hikaye çiftin boşandıklarından 3 yıl sonra başlar. Çünkü ayrılmalarından sonra jung-woo büyük hayalini gerçekleştirmiş Bilişim Sektöründe çok başarılı olmuş yakışıklı ve güçlü bir CEO’dur. Ae-ra ise, yıllar boyunca Jung-woo’dan kalan borçları ödemek için çalışmıştır.

Cunning Single Lady Konusu ve Tüm Detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

Alev Alev / Uyarlandığı Yabancı Dizi Le Bazar De La Charite Adlı Fransız Dizisi

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği Alev Alev dizisi kısa bir süre sonra Show Tv ekranlarında ekrana gelecek. Ünlü Fransız dizisi Le Bazar de la Charite’den Türk televizyonlarına uyarlanacak. Senaryosu Burcu Görgün Toptaş tarafından kaleme alınacak olan Alev Alev dizisi üç kadının bambaşka hikayeleriyle hayatlarının kesişmesini konu alacak.

Le Bazar de la Charite Konusu

Türkçeye çevrilmiş şekli Alevlerin Ardından olan dizisi tarihi ve drama türünde bir Fransız dizisidir. 2019 yılından itibaren Fransız, İsviçre ve Belçika televizyon kanallarında yayınlanan Le Bazar de la Charite dizisi gerçek bir hikayeden esinlenilmiştir. Dizi 1897 yılında Paris’te meydana gelen Bazar de la Charité yangınında yaşananları ve sonrasındaki olayları konu almaktadır.

Paris’te Yaşanan Bir Yangınla Başlar!

La Bazar de la Charite dizisi, 4 Mayıs 1897 yılında Paris’te Bazar de la Charité’de gerçekleşmiş ve 126 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bir yangının tasviriyle başlar.

Yaşanan Bu Yangın Üç Kadının Hayatını Tümden Değiştirir

Adrienne de Lenverpré, evliliğinden ve Senato Başkan adayı olan zorba kocası Marc-Antoine de Lenverpré’den kaçmaya çalışan üst sınıf bir kadını canlandırmaktadır. Ve pazarı gezmeyi planlamaktadır. Yeğeni olan Alice ise, hizmetçisiyle birlikte pazarı gezerken yangın çıkar. Pazara daha önce gitmiş ancak sevgilisiyle buluşmak için oradan erken ayırılan Adriennei kendisinin de orada olabileceğini korkuyla düşünür. Bu noktadan sonra hikaye yangını izleyen dönemi ve üç kadının yangınla değişen hayatlarını konu alır.

Alev Alev Dizisi Oyuncu Kadrosu

Alev Alev Dizisinin Konusu Ne?

Show TV ekranlarında geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan; kadın, aile içi şiddet, güzellik, adalet gibi gündemdeki temaları kendine özgü diliyle ele alan Alev Alev dizisi, yaşanan bir yangın sonrasında hayatları hiç planladıkları gibi olmayan üç kadının acı dolu hikayesini konu alıyor.

Alev Alev Oyuncu Kadrosu

Alev Alev dizisi oyuncuları arasında; Dilan Çiçek Deniz (Rüya Yıldırımlar), Hazal Ergüçlü (Çiçek Görgülü), Demet Evgar (Cemre Kayabeyli), Zuhal Olcay (Tomris Üstünoğlu), Cihangir Ceyhan (Ömer), Cem Bender (Çelebi Kayabeyli), Berkay Ateş (Gazeteci Ozan), Berker Güven (İskender Kayabeyli).

Alev Alev Dizisi Hangi Kanalda Ne Zaman Başlayacak?

Show TV 2020 -21 sezonun iddialı dizilerinden birisi olan Alev Alev dizisi 5 Kasım 2020 Perşembe akşamı saat 20.00’de seyirci karşısına çıktı.

Alev Alev Dizisi Tanıtım Fragmanı

Ay ve Güneş / Uyarlanacağı Hint Dizisi Iss Pyaar Ko Kye Naam Doon – Bir Garip Aşk Adlı Hint Dizisi

2015 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve çok beğenilen ünlü Hint Dizisi Iss Pyar Ko Kye Naam Doon Türkçe dublajlı adı Bir Garip Aşk dizinin uyarlaması olan Ay ve Güneş dizisi Es Film tarafından hayata geçecek. Arnav ve Khushi’nin imkansızlıklara dolu aşk hikayesini konu alacak olan Ay ve Güneş dizisin çekimlerine 2019 – 2020 sezonunda başlanması bekleniyordu.

Iss Pyar Ko Kye Naam Doon Hint Dizisi Konusu

Çocukluğunda babasının ihaneti sonrasında annesinin intiharıyla yıkılan Arnav, ablasıyla birlikte hayatta tek başına kalmıştır. Babasının bu ihaneti onun kadınlardan nefret etmesine neden olmuştur. Dünyada onun için ablası Anjeli ve büyükannesinden başka hiçbir kadının önemi yoktur. Ta ki Kushi karşısına çıkana kadar.

Tesadüfler Tutku Dolu Bir Aşkın Kapısını Aralar

Küçük yaşta anne ve babasını kaybeden Kuşhi, Arnav gibi yetimdir. Komşuları tarafından öz kızları gibi büyütülmüş ve onları kendi ailesi gibi benimsemiştir. Arnav’a nazaran büyük acılar yaşamasına karşın hayata hep olumlu yönden bakar. Tesadüfler sonucunda Arnav’la karşılaşan Kuşhi, zamanla onu bambaşka bir adama çevirir. Tamamen birbirine zıt bu iki karakter tutku dolu bir aşka yelken açarlar.

Ay ve Güneş Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin geçtiğimiz yıl cast çalışmaları yapılsa da oyuncu kadrosu şu an netleşmedi. Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Ay ve Güneş’in başrolü için Kadir Doğulu düşünülürken diğer oyuncu kadrosu içim Nur Erkul, Pelin Orhuner ve Goncagül Sunar’ın isimleri geçiyor.

Ay ve Güneş Dizisinin Konusu

Orijinali Hindistan yapımı Iss Pyaar Ko Kye Naam Doon (Bu Aşka Ne İsim Vermeli) adlı Hint dizisi olan Ay ve Güneş dizisinin senaryosunu Feraye Şahin ve Eda Tezcan yazacak.

Ay ve Güneş dizisi ile ilgili tüm detaylar için linki tıklayabilirsiniz!

Bir Annenin Günahı / Uyarlanacağı Yabancı Dizi Hanggang Saan / A Mothers Guilt adlı Filipinler Dizisi

Yapımcılığını Limon Filmin üstlendiği yönetmenliğini Filiz Pakman’ın yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul’un kaleme aldığı Bir Annenin Günahı dizisi Filipinler yapımı Hanggang Saan / A mothers Guilt adlı diziden uyarlanmıştır. 2020 – 21 sezonda yeni başlayacak uyarlama dizi Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

A Mothers Guilt Dizisinin Konusu

Hanggans Saan dizisi 2017 – 2018 yılları arasında yayınlanmıştır. Suç ve aile draması türünde olan dizi, Sonya isminde bekar bir annenin işlemediği bir cinayet yüzünden suçlanmasını konu alıyor. Toplam 108 bölümden oluşan Hanggans Saan / A Mothers Guilt dizisinde iki çocuğa sahip olan Sonya’nın adalet mücadelesini anlatır.

Bir Annenin Günahı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dram türünde ekranlara gelecek olan Bir Annenin Günahı dizisinin başrol oyuncuları arasında; Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk ve Mert Yazıcıoğlu yer alırken, Bir Annenin Günahı dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Engin Benli, Didem İnselel, Burak Demir, Gökçe Özyol, Onuryay Evrentan, Deniz Barut, Ümmü Putgül, Hamit Demir, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir rol alıyor.

Bir Annenin Günahı Dizisinin Konusu

Etkileyici hikayesiyle pek çok ülkede yoğun ilgi gören A Mothers Guilt Uyarlaması Bir Annenin Günahı dizisi, Fox TV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. İki çocuğu olan bekar bir annenin hayat mücadelesini konu alacak olan Bir Annenin Günahı dizisi, kalp hastası olan oğlunun ameliyat parasını bulmak için karıştığı suç sonrasında yaşadığı aşkı anlatıyor.

Bir Annenin Günahı Dizisi Hangi Kanalda Ne Zaman Başlıyor?

Bir Annenin Günahı Dizisi Tanıtım Fragmanı

Sadakatsiz / Uyarlandığı Yabancı Dizi Doctor Foster Adlı Fransız Dizisi

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova yapımın yaptığı yönetmeliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği Sadakatsiz dizisi 2015 yapımı İngiliz dizisi Doctor Foster’ın Türk Uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor.

Doctor Foster Dizisi Konusu

BBC 2015 yapımı Doctor Foster dizisi toplam 1 sezon 5 bölümden oluşmasına rağmen gösterildiği ülkelerde büyük beğeni topladı. Doktor Gemma Foster’ın kocasının kendisini aldatmasından şüphelenmesiyle başlayan olaylar zinciri seyirciyi adeta ekran başına kilitledi. Evli ve bir çocuk annesi olan Gemma işinde ve özel hayatında çok mutludur. Ta ki bir gün kocasının atkısında sarı bir saç teline rastlayana kadar. Bulduğu saç telinin izini süren Gemma aslında yalanlarla çevrili bir hayat yaşadığını anlar.

Sadakatsiz Dizisinin Konusu

Asya küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiş hayatta istikbal vadeden bir genç kızdır. Volkan’la tanışmasıyla hayatı değişmeye başlar. Volkan’la evlenip Tekirdağ’a yerleşen Asya’nın tüm hayatı oğlu, Volkan ve onun arkadaşları olmuştur. Bir gün evden aceleyle evden çıkan Asya, kocasının atkısını alır. Atkıda fark ettiği sarı saç teli Asya’nın tüm hayatını sorgulamasına neden olur. O andan itibaren sır perdesi bir bir aralanırken, Asya aslında etrafında güvendiği herkesin bir yalanın parçası olduğunu görür. İntikam planı yapan Asya’yı neler bekleyecek?

Sadakatsiz Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Çarşamba akşamlarının heyecanla izlenen dizisi Sadakatsiz ‘in başrollerinde, Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Eren Vurdem, Hikmet Körmükçü, Nazlı Bulum, Olcay Yusufoğlu, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin ve Alp Akar gibi oyuncular rol alıyor.

Sadakatsiz Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

İlgiyle izlenen uyarlama dizilerle dikkatleri üzerine çeken Kanal D, Doctor Foster Uyarlaması Sadakatsiz dizisini 7 Ekim 2020‘den bu yana bünyesinde yayınlıyor.

Sadakatsiz Yabancı Uyarlaması Konusu ve tüm detaylar için linki tıklayın!

Sadakatsiz Tanıtım Fragmanı

Romanlardan / Kitaplardan Uyarlanacak Diziler (Yerli / Türk Dizileri)

Türk seyircisi Yabancı dizilerden uyarlama dizilere ilgi duyduğu kadar kitaplardan / romanlardan uyarlanan dizilere de büyük ilgi duyuyor. Geçtiğimiz sezon yayınlanan dizilerin izleyici tarafından severek seyredilmesi bu sezon (2020 – 21) da yeni romanlardan uyarlama dizilerin başlamasına neden oldu. İşte 2020 – 2021 kış sezonunda başlayacak kitaplardan uyarlanan Türk dizileri.

Kral Kaybederse / Gülseren Budayıcıoğlu’nun Aynı Adlı Romanından

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve CAmdaki Kız Romanlarının televizyon başarısından sonra yazar Gülseren Budayıcıoğl’nun Kral Kaybederse adlı romanı da dizi oluyor. Yapımcılığını OGM Pictures’in üsteleneceği belirtilen Kral Kaybederse dizisi Star TV’de seyirci karşısına çıkacak. Kral Kaybederse dizisinin başrol oyuncu olarak Kıvanç Tatlıtuğ’un adı geçiyor.

Kral Kaybederse Kitabının Konusu Ne?

İlişkide bağımlılık ve narsistik kişilik bozukluğunun çocukluk temellerini ortaya döken bir roman olan Kral Kaybederse, gerçek karakterler ve yaşanmış olaylardan yola çıkıyor. Kral Kaybederse romanı; Kenan adında iyi görünümlü, narsist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne kadar karakterini şekillendiren şartları anlatıyor.

Camdaki Kız / Gülseren Budayıcıoğlu’nın Aynı adlı Romanından

Ünlü psikiyatrist yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından sonra Camdaki Kız adlı romanı da dizi oluyor. Bünyesine kattığı başarılı uyarlama dizilerle adından söz ettiren Kanal D, romanla aynı adı taşıyan Camdaki Kız dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gerçek bir aşk hikayesini konu alan dizi, başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduracak.

Camdaki Kız Oyuncu Kadrosu

Camdaki Kız dizisinin başrolünde Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterini canlandıran Burcu Biricik ile aynı dizide Can karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu rol alacak. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor.

Camdaki Kız Dizisinin / Romanının Konusu

Sıcakkanlılığıyla ilk görüşte herkesin sevgisini kazanan Nalan, dünyalar güzeli bir genç kızdır. Ailesinin tek çocuğu olan Nalan el bebek gül bebek büyütülmüştür. Hayatı varlık içinde geçen Nalan, en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışan Nalan, bir anda kendini şirketin veliahttı Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Geçmişte sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünen Nalan ve Sedat, bir umutla evlilik yolunda yürümeye başlasalar da kısa bir süre sonra tüm hayatları gerçek bir karanlığa dönüşür.

Camdaki Kız Dizisi Tanıtım

Kefaret / Zülfü Livaneli’nin Konstantiye Oteli Romanından Uyarlama

Yeni sezonda romanlardan uyarlanan diziler arasında yer alacak olan Kefaret dizisi, Fox TV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. Senaryosunu Mahirnur Ergun’un yazacağı Kefaret dizisi ünlü müzisyen, yazar, yönetmen Zülfü Livaneli’nin Konstantiniye Oteli kitabından televizyona uyarlanacak.

Konstantiniye Oteli Kitabının Konusu Nedir?

Zülfü Livaneli’nin 2015 yılında yayınlanan romanı olan Konstantiniyye Oteli romanı, Bizans nekropol (arkeolojik şehirlerde mezarlıkların ve toplu mezar yerlerinin bulunduğu bölgeye verilen isimdir) kalıntıları üzerine inşa edilen yedi yıldızlı bir otel ile otel çalışanları ve misafirlerinin hikayeleri ile İstanbul’un tarihini anlatır.

Kefaret Dizisinde Kimler Oynayacak?

Kitap uyarlaması dizilerden Kefaret dizisinde kimler oynayacak merak edenler için hemen söyleyelim. FOX TV’nin iddialı dizilerinden birisi olarak gösterilen Kefaret dizisinin baş rollerinde ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur paylaşacak. Kefaret diğer oyuncu kadrosunda ise; Özge Özacar, Efe Deprem, Mine Kılıç, Göktan Oktay Göztepe, , Lavinya Ünlüler, Ayberk Aladağ, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Ege Kökenli, Defne Günay, Nihan Durukan, Umut Öztok, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

Kefaret Dizisinin Konusu

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtım fragmanından sonra sosyal medyada ilgi odağı olan Kefaret dizisi, masalsı bir yaşam süren ortaokulda müzik öğretmenliği yapan Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) bir anda aldığı nefes dışında kaybetme hikayesini konu alıyor.

Kefaret Hangi Kanalda Ne Zaman Başlayacak?

FOX seyircisiyle buluşmak için sabırsızlanan özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan 2 çocuk annesi Zeynep’in rüya gibi bir hayatının bir anda altüst olduğunu konu alan Kefaret dizisi 22 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de FOX TV’de başlayacak.

Kefaret Dizisi Tanıtım Fragmanı

Kırmızı Oda / Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi Romanından Uyarlama

TV8 ekranlarında kış sezonunda yayınlanmaya başlayan Kırmızı Oda dizisi ünlü psikiyatrist yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İci: Bir Psikiyatrin Not Defterinden adlı romandan televizyona uyarlanmış. Kendisine danışanların gerçek hayat hikayelerinden yola çıkılan romanın televizyona uyarlanmış hali büyük ilgi gördü.

Madalyonun İçi Romanın Konusu

Ünlü Psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004’de yayınlanan romanı Madalyonun İçi, birden farklı yaşam hikayesini içerisinde barındırmaktadır. “Bir Psikiyatristin Not Defterinden” Sloganıyla yola çıkan kitapta yazar Budayıcıoğlu, yaşadığı klinik tecrübelerinden yola çıkarak tüm toplumu mercek altına alıyor. Budayıcıoğlu ilk kitabı Madalyonun İçi’nin yayınlanmasından bir yıl sonra Ankara’nın T.C. Sağlık Bakanlığından ruhsatlı ilk özel psikiyatri merkezi olan Özel Madalyon Psikiyatri Merkezini kurarak en büyük hayalini gerçekleştirdi.

Kırmızı Oda Dizisi Konusu Nedir?

Yaşanan gerçek hayat hikayelerinden yola çıkılarak ekranlara gelen Kırmızı Oda dizisi, bir psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara danışanların yaşamlarını anlatıyor. Kırmızı Oda’da tanık olunan her hayat hikayesinin altında yatan büyük acılar, mutluluklar ve hüzünler gözler önüne seriliyor.

Kırımız Oda Oyuncuları Kimler?

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenen konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük merak konusu olan Kırmızı Oda dizisinin oyuncuları arasında; Binnur Kaya, Burak Sevinç, Tülin Özen, Halit Özgür Sarı, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan yer alıyor.

Kırmızı Oda Hangi Kanalda, Ne Zaman Başlayacak?

Yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi olan Kırmızı Oda dizisi geçtiğimiz sezon yazarın Camdaki Kız Roman’ından ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gibi TV8’de seyirci karşısına çıkıyor. 9 Ekim Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanan dizi, ilk günden bu yana izlenme rekoru kırıyor.

Kırımızı Oda Tanıtım Fragmanı

Masumlar Apartmanı / Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madolyonun İçi Romanından Uyarlama

TRT 1 ekranında yayınlanmaya başladıktan sonra izlenme rekoru kıran bir diğer kitaplardan uyarlama dizi de Masumlar Aparmanı dizisi oldu. Dizinin konusu yine Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanındaki farklı bir hayat hikayesinden yola çıkıyor.

Masumlar Apartmanı Konusu

Masumlar Apartmanın hikayesi daha önce yaşadığı acı tecrübe sonrasında korumacı bir dede ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’ye ile temizlik takıntısı üst düzey kardeşleriyle yaşayan, zengin bir iş adamı olan ancak geceleri çöpçülük yapan Han’ın tesadüf eseri hayatının kesişmesini konu alıyor.

Masumlar Apartmanı Oyuncuları Kimler?

TRT 1’de yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanının başrol oyuncuları arasında; Birkan Sokullu (Han), Farah Zeynep Abdullah (İnci), Ezgi Mola (Safiye) ve Merve Dizdar (Gülben) yer alıyor.

Masumlar Apartmanı Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından ekrana uyarlanan dizilerden birisi olan Masumlar Apartmanı 15 Eylül 2020‘den bu yana TRT 1‘de izleyici karşısına çıkıyor.

Masumlar Apartmanı Tanıtım Fragmanı

BU YAZILARIMIZ DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 -20 Yılında Yayınlanan Türk Dizileri

Kore Dizilerinden Uyarlanan Türk Dizileri

Yabancı Dizilerden Uyarlanan Türk Dizileri

Mahkum Dizisi Hangi Kore Dizisinden Uyarlama

Yeni Diziler Ard Arda Geliyor!

Exit mobile version