Site icon Film Dizi Haber

2020-21 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler Netleşiyor!

2020-21-Yeni-Sezonda-Başlayacak-Diziler-

2020-21 Yeni Başlayacak Diziler ve Kanalları

Henüz yaz sezonuna girdiğimiz bu dönemlerde yeni yaz dizileri haberleri ile birlikte 2020-21 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler ile ilgili haberler gelmeye başladı bile. Geçtiğimiz kış sezonunda Covid 19 tedbirleri kapsamında erken sezon finali yapan diziler 2021 Kış sezonunda yeni bölümleriyle ekranlarda yerlerini alırken bu dizilere iddialı yeni diziler de eklenecek. Peki, Hangi kanalda hangi diziler başlayacak? İşte zaman zaman güncellenecek haliyle 2020-21 Yeni Başlayacak Diziler ve Güncel Listesi.

2021 Kış Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler

Türk Televizyonlarında uzun yıllardan beri iki yayın dönemi hüküm sürmektedir. Bunlardan birisi okulların açıldığı kış mevsimine girdiğimiz, televizyon başında uzun saatler zaman geçirdiğimiz kış sezonudur. Bu sezonda TV kanalları adeta birbirleriyle kıyasıya yarışırlar. Ellerindeki en iyi projeleri bu sezon için hazırlarlar. Bir önceki sezon yayınlanan final yapmayan dizilerin yeni sezonu da kış sezonunda yayınlanmaya başlar.

En Geniş ve Güncel Bilgileri Hazırladık

Bu nedenle Kış sezonu yayınlanacak dizilerin haberleri büyük bir ilgiyle takip edilir. Film Dizi Haber olarak izleyicilerin bu ilgisini gözeterek, 2021 kış sezonunda yayınlanacak dizilerin en geniş ve güncel bilgilerini yazımızda hazırladık. İşte, 2021 Kış Sezonunda Hangi Kanalda Hangi Dizi Yayınlanacak?

Hangi Kanalda Yayınlanacağı Henüz Belli Olmayan Yeni Diziler

2021 – 2022 Yeni Sezonda başlayacak Yeni Diziler

2021 Kış sezonun sona erdiği bugünlerde 2022 Kış sezonunda başlayacak yeni dizilerin haberleri de gelmeye başladı. Daha geniş ve güncel yazıları hazırlayacağımız yazımızdan önce ön bilgi olarak burada kısa bilgileri sizler için derledik.

İÇİMİZDEN BİRİ

Yapımcılığını Süreç Filmin üstleneceği 2021’in yeni dizilerinden biriside İçimizden Biri dizisi olacak. Adem ile Havva’nın aşk hikâyesini ekrana taşıyacak olan dizide Adem Ortodoks bir papazın oğluyken, Havva ise, bir Türk ailenin kızı olarak karşımıza çıkacak.

METRESLER

Daha önce Kadın, Bizim Hikaye ve Bir Aile Hikayesi gibi dizilere imza atan Medyapım FOX TV için yeni sezonda hazırladığı dizilerden birisi de Metresler dizisi olacak. Amerkan yapımı pembe dizi Mistresses dizisinde Türk televizyonlarına uyarlanacak olan Metresler dizisinin başrollerinde; Yasak Elma dizisinden geçtiğimiz günlerde ayrılan Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir oynayacak.

ÜÇ KURUŞ / SHOW TV

Show TV’nin 5 sezondan bu yana ekranlara getirdiği fenomen dizisi Çukur’un final yapmasında sonra seyirci karşısına çıkarmayı planladığı yeni dizisi Üç Kuruş olacak. Edinilen bilgilere göre, 3 erkek oyuncunun başrol oynayacağı dizi için görüşülen oyuncular arasında Mucize Doktor’da Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez’in olduğu belirtiliyor. Ay Yapımın Çukur dizisinin yerine getirmek için çalışmaları sürdürdüğü Üç Kuruş dizisinde başrol oyunculardan birinin ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu olacağı iddia edildi.

2021 – 2022 Kış Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler / Güncel Liste

2021’de Yeni Başlayacak Yeni Yaz Dizileri

İKİMİZİN SIRRI / ATV

ATV’de kısa bir süre içerisinde yayınlanmaya başlayacak yeni dizi İkimizin Sırrı, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Maraşlı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Hercai gibi başarılı yapımlara imza atan ATV, Güney Kore yapımı Marriage Contract’ten (Evlilik Sözleşmesi) adlı diziyi İkimizin Sırrı adıyla Türk Televizyonuna Uyarlayacak. Başrolünü; Leyla Feray, Aras Aydın, Engin Alkan ve Dolunay Soysert’in paylaşacağı dizi, 7 yaşındaki küçük bir kızın annesinin, zengin bir iş insanıyla sözleşmeli şekilde evlenmesini konu alıyor. İkimizin Sırrı dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

KAZARA AŞK / STAR TV

Star TV’nin 2021 Yaz aylarında seyirciyle buluşturacağı yeni dizisi Kazara Aşk, Romantik Komedi türünde olacak. Başrollerinde Ümit Kantarcılar, Sude Zülal Güler’in yer alacağı Kazara Aşk dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor .

AŞK MANTIK İNTİKAM / FOX TV

Yapımcılığını Medyapım ve No Dokuz Productions’un üstlendiği yönetmenliğini Murat Öztürk’ün yapacağı Aşk Mantık ve İntikam dizisi FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Başrollerini; Burcu Özberk, lhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in paylaşacağı Aşk, Mantık ve İntikam dizisi, Güney Kore Yapımı Cunning Single Lady Kore Dizisinde ekranlara uyarlanacak. Aşk, Mantık ve İntikam dizisi 11 Haziran Cuma akşamı FOX TV’de başlıyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Uyarlandığı Cunning Single Lady Konusu ve Özeti

BAŞ BELASI / ATV

Atv’de yaz sezonda başlayacak yeni dizilerden Baş Belası dizisinin yapımcılığını ARC Film üstleniyor. Yönetmenliğini Murat Onbul’un yapacağı Baş Belası dizisinin oyuncu kadrosunda; Seçkin Özdemir, İrem Helvacıoğlu, Dilara Aksürek, Bülent Düzgünoğlu, Taner Rumeli, Ali Mert Yavuzcan, Yılmaz Kunt, Neşe Bayket yer alıyor.

Baş Belası Dizisinin Konusu ise şöyle; Yaşadığı bir olaydan sonra emniyette Psikolog olarak çalışmaya başlayan İpek Gümüşçü’nün (İrem Helvacıoğlu) çocukluğundan beri polisiyeye merakı vardır. Bu yönü onun cinayet büro baş komiseri Şahin Kara (Seçkin Özdemir)ile sık sık bir araya gelmesine neden olur.

KALP YARASI / ATV

ATV’nin 2021 yaz sezonunda seyirci karşısına çıkarmayı dizilerden birisi olan Kalp Yarası ekran macerası için gün sayıyor. Yaz sezonun en iddialı dizilerinden gösterilen Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosunda; Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Toprak Can Adıgüzel, İnanç Konukçu, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, Rıza Akın, Şenay Gürler, Merve Çağıran, Kemal Burak Alper, Zehra Yılma gibi oyuncular yer alıyor.

CAM TAVANLAR / SHOW TV

Show T’nin 2021 Yaz sezonunda ekranlarına getirmeyi planladığı Cam Tavanlar dizisinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başladı. Çok yakında başlaması beklenen Cam Tavanlar dizisinin başrollerini Çukur dizisinden Celasun karakteri olarak tanıdığımız Kubilay Aka ile İçerde dizisinden Melek karakteri olarak tanıdığımız Bensu Soral yer alacak. Yapımcılığını Kerem Çatay ve Özgüner ortaklığında kurulan Ojo Picturs’in üstleneceği dizinin seyirciye farklı duyguları bir arada yaşatarak ekrana kilitleyeceği iddia edildi.

AŞKIN TARİFİ / KANAL D

Yapımcılığını NTC Medya’nın üstleneceği Aşkın Tarifi dizisi sıcacık bir yaz dizisi olacak. Ramontik komedi tarzında olacak Aşkın Tarifi dizisinin çekimleri mayıs 2021 de başlayacak. Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu dizi de Fırat karakterine hayat verecek. Aşkın Tarifi dizisi ne zaman başlıyor? Yönetmenliğini Deniz Koloş’un yaptığı, senaryosunu Leyla Oter ve Doruk Erengül’ün kaleme aldığı 2021’in yeni yaz dizisi Aşkın Tarifi dizisi 1. Bölümüyle 7 Haziran Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

ORTA KAFA AŞK

Senaryosunu Zeki Enes Akkan’ın yazacağı, yönetmenliğini Can Evrenol’un üstleneceği Orta afa Aşk dizisi, Norveç yapımı The Match adlı diziden uyarlama olacak. Orta Kafa Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda; Engin Hepileri, Cengiz Bozkurt, Su Kutlu, Can Sipahi yer alacak. Çekimleri 13 Mart 2021’de başlayan Orta Kafa Aşk, Semih ve Selin’in aşkını maç tadında seyirciye aktaracak.

KAĞIT EV/ STAR TV

Yapımcılığını Q3 medyanın üstlendiği Kağıt Ev dizisinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yapacak. Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay ve Can Nergis yer alacak.

LEYLA İLE MECNUN YENİDEN / EXXEN


TRT 1 ekranlarında 2011 – 2013 yılları arasında gösterilen sevilen dizi Leyla ile Mecnun dizisi yeniden çekiliyor. Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan dijital platform Exxen’de yayına girecek. Yıllar geçse de unutulmayan fenomen dizi ile ilgili alınan sevindirici haber eski oyuncu kadrosunun çoğunun Leyla ile Mecnun Yeniden’de olması. Yeni Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncu kadrosunda; Ali Atay, Melis Birkan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin’in yer alacağı belirtiliyor.

Exxen’de Başlayacak Tüm Diziler için tıklayın!

ADA MASALI / STAR TV


Star TV’nin Haziran 2021’de ekranlara getirmeyi planladığı yeni yaz dizisi Ada Masalı’nın çekimlerine Mayıs ayında başlayacak. Yapımcılığını Ay Yapımın üstleneceği Ada Masalı dizinin çekimlerinin İzmir’de gerçekleşeceği belirtildiği. Ada Masalı dizisinin başrollerini; Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan paylaşacak. Ada Masalı ne zaman hangi kanalda başlıyor? Hem romantik hikayesi hem de büyülü ada atmosferiyle seyirciye keyifli dakikalar yaşatacak Ay Yapım imzalı Ada Masalı dizisi 15 Haziran Salı akşamı Star TV’de başlıyor.

ADIM BAŞI KAFE

Dijital bir proje olarak karşımıza çıkacak olan Adım Başı Kafe dizisinin yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapacak. Adım Başı Kafe dizisinin oyuncu kadrosunda; Emrah Kaman, Zeynep Çamcı ve Burak Serdar Şanal rol alacak.

YOKTAN SEÇMELİ

Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği Yoktan Seçmeli dizisinin çekimlerine geçtiğimiz Nisan ayında başlandı. Başrolünü; Hande Doğandemir ve Hazar Ergüçlü’nün paylaşacağı Yoktan Seçmeli dizisinin oyuncu kadrosunda; Selim Bayraktar, Serhat Kılıç, Mahir İpek, Onur Dilber, Ayşe Melike Çerçi, Aleyna Solaker gibi oyuncular yer alacak.

MODEL

Başrollerini; Ali Erkazan ve Füsun Demirel’in paylaşacağı Model dizisi dijital bir dizi olarak karşımıza çıkacak. Birçok eski top modelin yer alacağı belirtilen Model dizisi; modellik yarışmalarının arka planında yaşananları anlatacak.

BAHT OYUNU/ KANAL D

Yapımcılığını Arc Yapım’ın üstlendiği Kanal D’nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu romantik komedi türüyle seyirciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Baş rollerini; Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz’ın paylaşacağı Baht Oyunu dizisinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor. Baht Oyunu ne zaman başlıyor? Sıra dışı karakterleri, ilgi uyandıran hikayesi ve genç yetenekleriyle usta isimleri buluşturan Baht Oyunu dizisi 15 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de başlıyor!

2021’de Netflix’te Başlayacak Türk Dizileri

ŞAHMERAN

Tims&B Production şirketinin Netflix için hazırlayacağı Şahmeran dizisiyle ilgili çalışmalar titizlikle devam ederken, dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya ile anlaşma yapıldığın belirtilirken, dizinin diğer oyuncuları arasında Maraşlı dizisinin final yapmasından sonra Burak Deniz adı geçen isimlerden birisi olarak gösteriliyor.

KUŞ UÇUŞU


Netflix’in 2021 yeni sezonda seyirciyle buluşması beklenen orijinal yapım Türk dizilerinden birisi de Kuş Uçuşu dizisi olacak. Yapımcılığını AY yapımın yapacağı dizinin cast çalışmalarının sürdüğü edinilen bilgiler arasında. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yapacağı, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazacağı Kuş Uçuşu dizisinin başrol oyuncusu olarak başarılı oyuncu Birce Akalay’ın adı geçiyor. Konuyla ilgili haberi doğrulayan Akalay, haberi sosyal medya hesabından “Doğrudur” notuyla Ay Yapımı etiketleyerek paylaştı.

FATMA

Temizlik işçisi olan Fatma, kocası Sefer’in bir anda ortadan kaybolmasıyla kendisini bir anda bir olayın ortasında bulur. Yaşanan olaylar sonrasında Fatma’nın geçmişi yüzüne bir duvar gibi çarpar. Dramatik hikayesiyle seyircide merak uyandırması beklenen Fatma dizisinin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu yaparken, oyuncu kadrosunda; Burcu Biricik, Uğur Yüzel, Cansu Dere, Gökçe Eyüpoğlu ve Nihal Yalçın yer alıyor. Fatma dizisinin yayın tarihi henüz bilinmiyor.

ERŞAN KUNERİ

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Netflix için çekeceği belirtilen Erşan Kuneri dizisi, 1975 – 1978 yılları arasında geçen bir komedi dizisi olarak karşımıza çıkıyor. G.O.R.A ve Arif v216 filminde yer alan karakterlerden birisi olan Erşan Kuneri, farklı filmlerin konu edileceği 8 bölümden oluşan bir mini dizi olacak. 2021’de Netflix’te gösterilmesi beklenen Erşan Kuneri dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmezken, geçtiğimiz günlerde dizinin oyunu kadrosuyla ilgili açıklama Cem Yılmaz’dan geldi. Cem Yılmaz’ın açıklamasına göre, kendisinin de boy göstereceği Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosunda; Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz ve Merve Dizdar yer alacak. Dizinin çekimlerine Haziran ayında başlanması bekleniyor.

BİR DENİZALTI HİKAYESİ

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un denizaltı araştırmacısı Amran’ı canlandıracağı Bir Deniz Altı Hikayesi Dizisi, tüm dünyayı bir afete sürükleyecek bir afetin ardından askeri bir denizaltıya binmek zorunda kalan Arman ve ekibin hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Tolga Karaçelik’in yapacağı aksiyon türündeki Arman ve ekibinin birçok zorlu süreçten geçeceği Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin yayın tarihi henüz belli değil. Bir Deniz Hikayesi dizisinin oyuncu kadrosunda; Kıvanç Tatlıtuğ, Cansu Çoban, Atasay Koç, Jason George ve Sami Berat Marçalı yer alıyor.

PERA PLASTA GECE YARISI

Ünlü yazar Charles King’in aynı adlı romanından esinlenerek ekranlara uyarlanan Pera Palasa Gece Yarısı adlı dizi, genç gazeteci Esra’nın hikayesini konu alıyor. Hikayede Esra’nın önüne aniden bir kapı çıkar. Kapıdan giren Esra, kendisini bir anda 1919 yılında bulur. Esra’nın görevi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e kurulacak olan suikastı engellemek ve ülkenin kurucusunun hayatını kurtarmaktır.

KOD ADI KULÜP

Dram türündeki Türk dizilerinden birisi olacak olan Kod Adı: Klup’un adı henüz netleşmese de oyuncu kadrosu belli oldu bile. Başrollerinde; Gökçe Bahadır, Salih Bademci ve Barış Arduç’un rol alacağı Kod Adı: Kulüp dizisi, fenomen bir gece kulübünde çalışan ve hapishaneden yeni çıkan Mathilda’nın varlığında haberdar olmadığı Raşel’in hayatını konu alıyor. Netflix’in iddialı yapımları arasında yer alan Kod Alı: Kulüp dizisin yayın tarihi henüz netleşmedi.

UYSALLAR

Uysal ailesinin birbirlerinden gizli olan yaşantılarını konu alan Uysallar dizisi, AY Yapım tarafından hayata geçiyor. Oyuncu kadrosu henüz netleşmeyen Uysallar dizisini Hakan Günday kaleme alırken, yönetmenliğini ünlü oyuncu ve yönetmen Onur Saylak yapacak.

2021’de Blu TV’de Başlayacak Türk Dizileri

KUSURSUZ

Ünlü Yönetmen Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Kusursuz dizisi Blu TV ekranlardan seyirci karşısına çıkacak. Dizinin başrolünü Aybüke Pusat, Büşra Develi, Furkan Andıç ve Sercan Badur paylaşıyor. İkili daha önce Her Yerde Sen dizisiyle çok beğenilmişti.

YEŞİLÇAM

Başrollerini ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Selim Şekerci ve Afra Sarçoğlu’nun paylaşacağı Yeşilçam dizisi, dijital video izleme platformu BLuTv’de yayınlanacak. 2021 sezonunda adında çokça söz ettirecek BLu TV özel yapımlarından birisi olan Yeşilçam bir dönem dizisi olarak kaşımıza çıkacak. İlk tanıtım görüntüleri geçtiğimiz aylarda yayınlanan Yeşilçam dizisinin Nisan 2021’de gösterime girmesi bekleniyor.

Yeşilçam Dizisi Konusu ve Oyuncuları

2021’de Gain’de Başlayacak Türk Dizileri

BİZİ AYIRAN ÇİZGİ


Dijital Platform Gain’de başlayacak yeni Türk dizilerinden birisi de başrollerinde Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı’nın rol alacağı Bizi Ayıran Çizgi dizisi olacak. Senaryosunu Tolga Afşin’in kaleme alacağı, yönetmenliğini Soner Caner’in yapacağı dizi 20 dakikalık 5 bölümden oluşacak.

AYAK İŞLERİ

Dijital platforma geçtiğimiz aylarda dahil olan Gain’de yayınlanacak Türk dizilerinden birisi olacak olan Ayak İşleri dizisinin çekimlerine başlandı. Oyuncu kadrosunda; Çağlar Çorumlu, Güven Murat Akpınar ve Caner Özyurtlu’nun yer alacağı dizi, görev odaklı maço Vedat ve politik doğruculuğa kafayı takmış Z kuşağı Evren’in yanında çalıştıkları zengin iş insanının ufak tefek işlerini halletmeye çalışırken düştükleri durumları komedi diliyle anlatacak.

2021 Sezonunda ATV’de Başlayacak Diziler

Atv 2020 2021 yeni sezonuna zaten geçen sezondan hazır giriyor; zira kanal zaten geçen sezondan sadece Gel Dese Aşk dizisi için final kararı vermiş bunun yerine ise Maria İle Mustafa, Maraşlı ve Akıncı gibi dizileri sipariş etmişti. İşte Atv’nin 2020 2021 yeni sezon dizileri ve yayın akışı.

KARDEŞLERİM

ATV’nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi Kardeşlerimin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin yürek burkan, sevgi dolu hikayesini anlatan Kardeşlerim dizsinin oyuncu kadrosu genç yeteneklerden oluşuyor. Kardeşlerim dizsinin başrollerinde; Celil Nalsaçan, Fadik Sevin Atasoy, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk yer alıyor.

Kardeşlerim Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Yapımcılığını NGM’nin yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği Kardeşlerim dizisi, aile olmayı, kardeş olmayı, varlığı, yokluğu, doğruyu ve yanlışı anlatıyor. Cumartesi akşamları seyirciyle buluşması planlanan Kardeşlerim dizisi 20 Şubat 2021 akşamı başlıyor.

AKINCI

Yapımcılığını NTV Medya’nın üstlendiği yönetmenliğini Veli Çelik’in yaptığı ATV’nin yeni dizi Akıncı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Başrolünde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yer alacağı Akıncı dizisi, İstanbul’u savunan yakışıklı ve cesur bir gencin olan Fatih’in (Şükrü Özyıldız) başından geçen olayları konu alıyor. Fatih’in mücadelesi Osmanlı tarihine kadar uzanır. O çıktığı bu yolda sadece düşmanlarla değil büyük bir aşkla da karşılaşır. Dizinin çekimleri İstanbul’un pek çok tarihi mekânlarında gerçekleştirilecek.


Akıncı Dizisinin Konusu Ne?

Fatih (Şükrü Özyıldız) adlı gencin başından geçen heyecanlı olayları temel alacak olan Akıncı’da 30’lu yaşlarda yakışıklı birisi olan Fatih, bu yaşına kadar aşka hiç inanmasa da bir gün ona aşkı inandıracak bir kızla tanışır. Tanıştığı bu kız zamanla onun düşüncelerini ve aşka bakış açısını değiştirir. İkili arasında heyecanlı, duygusal bol entrika dolu olaylar zinciri yaşanmaya başlar.
Akıncı Dizisinde Kimler Oynuyor?

Akıncı Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Temmuz ayında çekimleri başlayan Türk televizyon kanalarının ilk süper kahraman dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Akıncı’nın başlama tarihi 1 Ocak 2021 olarak açıklandı.

MARAŞLI

Yapımcılığını Tims&B Yapım, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ATV’nin 2021 sezonunda ekranlara getirmeyi planladığı Maraşlı dizisinin yakın zamanda sete çıkması bekleniyor.

Maraşlı Dizisinin Konusu Ne?

Bir polisin hikayesini anlatan Maraşlı dizisi, Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen ve yetişen bir polisin başındaki olaylara olan mücadelesini ekrana taşıyor. Maraşlı’nın (Burak Deniz) Firuze (Alina Boz) adlı bir kadına aşık olmasıyla asıl hikaye başlıyor. Gizli bir organizasyona yerleştirilen bir izcinin aksiyon dolu maceralarının yer aldığı Maraşlı dizisi ATV için TİM’S&B Prodüksiyon tarafından hayata geçiriliyor.

Maraşlı Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

ATV’nin yeni dizisi Maraşlı hakkında birçok şey merak ediliyor. Bunlardan birisi de dizide hangi oyuncuların oynayacağı. Cast için pek çok oyuncu ile görüşen yapım ekibi en son Puhu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde baş rol oynayan Burak Deniz ve Alina Boz’da karar kılmış.

Maraşlı Ne Zaman Başlayacak?

Büyük bir hevesle beklediği Maraşlı dizisinin yayın tarihi kısa bir süre önce açıklandı. Başrollerinde; Burak Deniz ile Alina Boz’un, diğer oyuncu kadrosunda; Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cemil Büyükdöğerli, Ahmet Varlı, Cengiz Sezgin, Abdül Süsler ve Neslihan Acar’ın yer aldığı Maraşlı dizisi 1. bölümüyle 11 Ocak Pazartesi akşamı ATV’de başlayacak.

MARİA İLE MUSTAFA

Yapımcılığını NTC Medyanın üstlendiği yeni dönemde ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Maria ve Mustafa dizisi sezonun en iddialı dizilerinden birisi olarak tanımlanıyor.

Maria ve Mustafa Nerede Çekilecek?

Geçtiğimiz günlerde okuma provası yapılan dizinin çekimlerine Kapadokya Ürgüp’te başlanacak.

Maria ve Mustafa Oyuncu Kadrosu

Yönetmenliğini Faruk Teber’in yapacağı Maria ve Mustafa dizisinin baş rollerini Hilmicem İntepe ve Jessica May paylaşacak. Maria ve Mustafa dizisinin diğer oyuncu kadrosunda; Alpay Atalan, Ezgi Çelik, Hülya Gülşen, Tuğba Tutuğ, Haki Biçici, Derin Deniz, Özlem Ulukan, Hira Koyuncuoğlu, Görgülü ve Haldun Boysan yer alacak.

Maria ve Mustafa Hangi Gün Yayınlanacak?

Yeni Sezonda ATV yayın akışında herhangi bir değişiklik olmasa Maria ve Mustafa dizisi 2021 sezonunda Cumartesi akşamları ATV’de olacak.

Maria ve Mustafa Ne Zaman Başlayacak?

Çekimlerine yakın bir zamanda başlanacak Maria ve Mustafa dizisi 6 Eylül 2020 ekranlarda olacak.

2021 Sezonunda Fox TV’de Başlayacak Yeni Diziler

Fox TV geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da birbirinden iddialı yeni dizilerle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İşte 2020-21 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler, 2021’de yeni başlayacak diziler güncel listesi ile FOX TV’de başlayacak diziler.

UZAK ŞEHRİN MASALI

2021 yılında Fox TV’de seyirci karşısına çıkacak dizilerden birisi de Uzak Şehrin Masalı dizisi olacak. Yapımcılığını 25 Filmin üstleneceği dizinin yönetmenliğini Hamdi Alkan yapacak. Dizinin senaryosunu Can Sinan kaleme alırken, oyuncuların kimler olacak henüz netleşmedi. Çekimlerinin Kars’ta yapılacağı belirtilen Uzak Şehrin Masalı dizisinin çekimlerine Mart ayında başlanacağı öğrenildi. Uzak Şehrin masalı dizisinin konusu; kaçak bir adamla, güçlü bir kadının yollarının kesişme hikayesini anlatıyor.

Uzak Şehrin Masalı Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oluyor!

FOX TV’nin yeni sezonda ekranlara getirmeyi planladığı Uzak Şehrin Masalı dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Dizinin kadın oyuncusunun son olarak Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk dizisinde rol alan Aslıhan Güner olacağı belirtildi. Aslıhan Güner’in dizide Umay karakterine hayat vereceği belirtiliyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR

Gold Filmin Fox TV için hazırladığı, başrolünü Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Uğur Güneş’in oynayacağı Kanunsuz Toprak dizisinin çekimlerine Mart ayında başlanacağı belirtiliyor. Söylentilere göre, Kanunsuz Topraklar dizisi 2021 – 2022 Yeni sezonunda seyirci karşısına çıkacak.

Kanunsuz Topraklar Dizisi Konusu

Yaşar Kemal’in İnce Memet romanından uyarlanan Kanunsuz Topraklar dizisi, Madencilerin dramını ve Eşkıyalarla mücadele eden köylüler için eşkıya bir kurtarıcı olan Mehmet’in maceralarını konu alacak.

MASUMİYET

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Ömür Atay’ın yapacağı, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme alacağı Masumiyet dizisi,2021 FOX TV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. Dram türündeki Masumiyet dizisinin oyuncu kadrosunda; Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Neslihan Arslan, Rüçhan Çalışkur, Tolga Güleç, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın ve Selen Uçer yer alacak. Masumiyet dizisi daha önce Defne İle Son Gece ve Yaşı 19 adları ile anılmıştı.

Yapımcılığını Q3 Medya’nın üstleneceği, yönetmenliğini Burak Arlıer’in yapacağı, senaryosunu; Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Göreç’in yazacağı Son Yaz dizisinin baş rolünde en son Zemheri dizisinde oynayan Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan yer alacak. Hazırlıkları devam eden Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna kısa bir süre önce Leyla ve Mecnun dizisinden tanıdığımız Mecnun karakterine hayat veren Ali Atay katıldı. 2020-21 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler arasında yer alan Son Yaz dizisi, 1 Ocak 2021’de ekranlarda olacak.

Masumiyet Dizisinin Konusu
Evli ve iki çocuk annesi olan Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla bir anda değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Şahin) ilk aşkı yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil, babasının başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yalındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmak için çabalayan ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. Yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Masumiyet Dizisi ne Zaman Başlayacak?
Çekimleri başlayan Masumiyet dizisi 24 Şubat 2021 tarihinde Fox tv2de başlıyor.

Masumiyet Tanıtım


SON YAZ

Son Yaz Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Çekimleri İstanbul ve İzmir Çeşme’de devam eden Son Yaz dizisi 2021 de FOX TV’de yayınlanacak. Hikayenin merkezinde sorunlu ve her an patlamaya hazır olan Akgün(Alperen Duymaz) ile yolu kesişen savcı Selim Kara’nın (Ali Atay) hayat hikayesi yer alıyor. Savcı Selim Akgün’e yardım etmek için onu evine yerleştirir ancak Akgün, tehlikeli ve dengesizdir. Selim’in ailesi ise dağılmaz üzeridir. İki adamın birlikte geçirdiği zaman onlar için son yaz olacaktır.

Son Yaz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Henüz kanalı belli olmayan Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosunda; Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Funda Eryiğit, Ali Atay, Ahu Türkpençe ve Emre Karayel yer alacak.

Son Yaz Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı

KİMSESİZLER / ÇOCUKLUK

İlk Tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kimsesizler dizisinin adı tepki alması nedeniyle Çocukluk olarak değiştirildi. Yapımcılığını Medyapımın üstlendiği yeni sezonda FOX TV’de başlayacak Çocukluk dizisinin baş rolünde; Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız, Kübra Süzgün, Damla Cercisoğlu, Nilay Yeral, Derin Su Akkuş, Batuhan Gelener, Ali Kayra Kul, İsa Musa Kadan yer alıyor.

Çocuklar Dizisi Konusu

Tüm yaşamını geride bırakarak Ali Kaan Çocuk Evi’ni açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), ilk günden bu yana evine gelen her kimsesiz çocuğun doğru aileyi bulmasına sağlamıştır. Bu yuvada aynı odayı paylaşan Mavi (Beren Gökyıldız), Bambi (Nilay Yeral), Mozi (Kübra Süzgün) ile Zeynep’in (Derinsu Akkuş) ailelerini bulma yolunda yaşadıkları acılar, öz ailelerine duydukları özlemler ve hayal kırıklıkları onları birbirlerinden ayrılmaz kız kardeşler haline getirir. Bu kızların çaresiz kaldıklarında imdatlarına yetişmeye hazır memureleri Ayşegül (Burcu Özberk) vardır.

Çocukluk Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dram türünde ekranlarda gelecek olan Çocukluk dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yapılan açıklamaya göre, Çocukluk dizisi 9 Ekim Cuma akşamı FOX TV’de olacak.

KEFARET

Fox TV yeni sezonda yayınlanması planlan Kefaret dizsinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Baş rollerini Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın paylaşacağı Kefaret dizisi ünlü sanatçı yazar Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı kitabından uyarlanacak.

Kefaret Dizisi Konusu

Yapımcılığını 25 Filmin üstleneceği, yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın yapacağı, senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme alacağı yeni dizi Kefaret, Zeynep adlı özel okul öğretmeninin yaşadığı rüya gibi bir hayatın bir anda değişerek ödediği kefareti konu alacak.

Kefaret Dizisi Oyuncuları

Hazırlıkların son hız devam ettiği Kefaret dizisinde kimlerin oynayacağı da belli olmaya devam ediyor. Kefaret dizisi oyuncuları arasında Mert Fırat (Komiser Sinan), Nurgül Yeşilçay (Zeynep Öğretmen), Yurdaer Okur yer alacak.

Kefaret Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı

Kanal D Yeni Sezonda Başlayacak Diziler 2021

Kanal D her yıl olduğu gibi bu yılda oldukça iddialı dizilerle yeni sezon başlamaya hazırlanıyor. Yaz aylarının ortalarına gelmeye başladığımız bu sıralar yeni dizi haberleri de ardı sıra gelmeye devam ediyor. İşte 2021 yeni sezonunda Kanal D’de başlayacak dizilerin listesi.

YALANCI

Son dönemlerde Uyarlama dizilerle başarı yakalayan Kanal D yeni bir Uyarlama Diziyle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İngiliz dizisi Liar’dan ekranlara uyarlanacak dizinin Türkçe adı Yalancı olarak karşımıza çıkacak. Dizinin yapımcılığını Süreç Film üstlenirken, yönetmenliğini Hekimoğlu dizisinin de yönetmeni olan Hülya Gezer yapacak. Yalancı dizisinin oyuncu kadrosuyla ilgili birçok oyuncuyla görüşülürken, proje için ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile Ceren Moray’ın adı geçiyor.

CAMDAKİ KIZ


Yapımcılığını OGM Pictures’in üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanacak yeni uyarlama dizi Camdaki Kız, ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından ekranlara taşınacak. Gerçek bir aşk hikayesinin konu alacağı Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Romandaki Nalan karakterini Burcu Biricik canlandırırken, diğer karakterler; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek oldu. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı Camdaki Kız dizisinin yönetmenliğini Nadim Güç yapacak.


Gülseren Budayıcıolu’nun daha önce televizyona uyarlanmış Masumlar Apartmanı (madalyonun Yüzü) ve Kırmızı Oda gibi romanları bulunuyor.

Candaki Kız Kitabının Konusu ve özeti İle İlgili Detaylar İçin Tıklayın

Camdaki Kız İlk Tanıtım Yayınlandı

GİRİFİT

İddialı projeleriyle yayın hayatını sürdüren Kanal D şimdi de yeni bir projeye imza atıyor. Özel içerikleriyle dijital yayında yer almak için kolları sıvayan kanal, ücretsiz olarak sadece dijital platformda yayınlanacak yeni dizisi Girifit’in çekimlerine başladı. Girifit yakın zamanda Kanal D mobil uygulamaları ve Youtube kanalından seyirciyle buluşacak.

Girifit Polisiye Hikayesiyle Dikkat Çekecek!

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Haydar Işık’ın üstlendiği dizinin başrolllerini; Ümit Acar, Wilma Elles, Ayberk Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Mazhar Selçuk Alaca ve Cahit Kaşıkçılar paylaşacak. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Özlem Bölükbaşı, İlker Şahinbaş, Metisha Schaefer, Şule Akan, Ömer Konakçı ve Burhan Çelik de yer alacak.

DOCTOR FOSTER UYARLAMASI – SADAKATSİZ

Geçtiğimiz sezon uyarlama dizilerin büyük ilgi görmesinden sonra bu yılda birçok uyarlama dizinin hayatımıza gireceği tahmin ediliyor. Yapımcılığı Med Yapım tarafından üstlenilecek 5 bölümlük İngiliz dizisi Doctor Foster dizisi uyarlaması Kanal D ekranlarında gösterilecek.

Kaan Urgancıoğlu Doctor Foster / Sadakatsiz Kadrosundan Ayrıldı!

Daha önce Cansu Dere ile birlikte Kanal D’nin yeni uyarlama dizisi Sadakatsiz dizisinde oynayacağı belirtilen Kaan Urgancıoğlu’nun dizinin kadrosundan ayrıldığı belirtildi.

Cansu Dere’nin Partneri Caner Cindoruk Oldu!

Kaan Urgancıoğlu’nun dizinin kadrosundan ayrılmasından sonra Cansu Dere’nin yeni partneri Caner Cindoruk oldu.Cindoruk dizi de Dere’nin ihanetinden şüphelendiği eşini canlandıracak.

Doctor Foster Uyarlamasında Hangi Oyuncular Oynayacak?

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un yapacağı Doktor Foster dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere olurken, Dere’ye partnerlik yapacak oyuncu da Caner Cindoruk oldu. İkili dışında Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosuna; Berrin Keklikler, Eren Vurdem, Tarık Emir Tekin ve Özge Özder dahil oldu.

Doctor Foster’ın Konusu Ne?

İşinde başarılı bir doktor, evinde huzurlu bir anne olan Gemma Foster’ın hayatı eşinin atkısında başka bir kadına ait saç teli bulmasıyla sonsuza dek değişir. Eşinin ihanet ettiğinden şüphelenen Gemma, bunun ispatı için eşini takip etmeye başlar.

Sadakatsiz Konusuyla İlgili Geniş Bilgi için linki tıklaynbilirsiniz.

Doctor Foster Uyarlaması Ne Zaman Başlayacak?

Henüz cast aşamasında olan dizisinin başlama tarihi belli oldu. Büyük bir heyecanla beklenen Sadakatsiz dizisi 7 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Sadakatsiz 1. Bölüm Tanıtımı

İYİ AİLE BABASI / BABAM ÇOK DEĞİŞTİ

Yapımcılığını Süreç Filmin üstleneceği 2021 yeni sezonda Kanal D ekranlarında seyirci karşına çıkması planlanan İyi Aile Babası Dizisinin baş rollerinde Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu oynayacak. Senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı, Hakan Aygül’ün yönettiği dizi de Çorumlu ve Bozoklu karı kocayı canlandıracaklar.

Aile Babası Dizisi Konusu

Dizinin konusuyla İlgili detaylı bir bilgi olmasa da oyuncuları göz önüne alındığında bir aile komedisi olacağı düşünülüyor.

İyi Aile Babası Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcılığını Süreç Filmin yaptığı Tayfun Güneyer’in senaryosunu yazdığı yeni dizi İyi Aile Babası dizisinin başlama tarihi olarak 03 Aralık 2020 Perşembe akşamı saat 20.00 açıklandı.

Kanal 7’de Başlayacak Yeni Diziler

YARALI KALBİM ( GEET HUİ SABSE PARAYİ) / HİNT DİZİSİ

Hindistan’ın ünlü Hint Dizilerinin yayınlandığı Kanal 7’de 2021 sezonunda yeni bir Hint Dizisi daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Orijianl adı Geet Hui Sabse Parayi olan dizi Yaralı Kalbim adıyla Türk seyircisiyle buluşacak.

Yaralı Kalbim Dizisi Konusu ve Detaylar için linki tıklayabilirsiniz.

Star TV’de 2020 – 21 Kış Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler

AKREP

Star TV’de 2021’de başlayacak dizilerden birisi olacak olan Akrep dizisinin başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim rol alacak. Yapımcılığını 1441 Production’un üstleneceği, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yapacağı Akrep dizisinin senaryosunu Erkan Birgören kaleme alacak. Akrep dizisi, düşmanını zehirlediği kadar kendini de sokmayı bilen, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini anlatıyor. Geçtğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Akrep dizisinin başlama tarihi henüz açıklanmadı.

Akrep Dizisi Tanıtım Fragmanı

ŞAHMERAN / AKREP

Yapımcılığını 1441 Productions’tan İrfan Şahin’in yapacağı 2021’in yeni dizisi Şahmeran’ın baş rolünde Deniz Çakır rol alacak. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Şahmeran dizisi için çalışmalar hızla devam ediyor. Oyuncu kadrosu şekillenmeye başlayan dizinin bu yıl sonuna doğru ekranlarda olması bekleniyor.

Şahmeran Dizinin Konusu Ne?

Daha önce Şahmeran olarak tanıtılan dizinin adı değişerek Akrep oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacağı açıklanan Deniz Çakır başka bir dizi ile anlaşınca yerine Evrim Alasya geldi. Akrep, ihanetin, lanetin ve aşkın ve anneliğin savaşını konu alıyor.

Şahmeran Dizisi Oyuncu Kadrosu Netleşmeye Başladı

Senaryosunu Erkan Birgören’in yazdığı, yönetmenliği için Hilal Saral ile görüşülen Şahmeran dizisinin oyuncu kadrosu için; ünlü oyuncular Demet Akbağ, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim ile anlaşıldığı edinilen bilgiler arasında.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

Star TV ekranlarında yeni sezonda başlayacak Romantik Komedi türünde bir dizi olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin başrol oyuncuları ve oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Yapımcılığı Q3 Medya tarafından yapılacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu ise, bir hayli ilgi çekici.

İyi Günde Kötü Günde Dizisinde Kimler Oynuyor?

Yeni başlangıçlar ve baş döndüren aşklara tanık olacağımız dizide Sarp (Ozan Dolunay), Leyla (Elçin Sangu) ve Melisa’nın (Yasemin Allen) birbirlerine düğümlenen aşklarına tanıklık edeceğiz.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Tanıtım

CALL MY AGENT / MENAJERİMİ ARA

Dünyada büyük ilgi gören komedi ve dram türündeki 2015 yapımı Fransız televizyon dizisi Call My Agent’ın Türk Televizyonlarına uyarlaması olacak olan Menejerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.

Call My Agent / Menajerimi Ara Dizisinde Hangi Oyuncular Oynayacak?

Heyecanla beklenen dizinin oyuncuları arasında; Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Call My Agent Dizisinin Konusu Ne?

Call My Agent; kurucusunun ani ölümünden sonra prestijli bir yetenek ajansında yaşananları konu alıyor. Her bölümde ünlü oyuncular konuk olarak diziye katılıyor ve gerçek hayattaki kendilerini oynuyorlar. Dizinin Türkiye uyarlamasında da ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ilk konuk ünlü olarak diziye katılacak ve kendini oynayacak.

Call My Agent Konusu ve Detaylar için tıklayın.

2021 Star TV Yeni Dizileri İçin Tıklayın!

Menajerimi Ara Tanıtım Fragmanı

SENİ ÇOK BEKLEDİM

Star TV’nin yeni sezonda ekranlara getirmeyi planladığı aşk dizisi Seni Çok Bekledim dizisi oyuncu kadrosu şekillenmeye başlıyor. Baş rolünde ünlü oyuncu Özcan Deniz’in rol alacağı dizinin kadın oyuncusu İrem Helvacıoğlu oldu.

Seni Çok Bekledim diğer oyuncu kadrosunda; Mustafa Uğurlu, Caner Şahin, Aybüke Pusat, Ali İpin, İlhan Şen, Gökhan Mete konuşulan isimler arasında yer alıyor. Dizinin yayın günü Cuma akşamı olarak planlanıyor.

Seni Çok Bekledim Konusu

Aralık ayında Star TV’de ekranlara gelmesi planlanan Seni Çok Bekledim dizisi, ailesinden uzak yaşamış ve başarılı bir iş adamı olmuş Kadir (Özcan Deniz) ile babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan fotoğrafçı Aylez’in (İrem Helvacıoğlu) aşk hikayesini konu alıyor. Yıllar boyunca farklı yerlerde birbirlerini fark etmeyen ikili hiç ummadıkları bir anda karşılaşır. İkilinin karşılaşmasıyla beklenmedik olaylar yaşanmaya başlar.

Seni Çok Bekledim Nerede Çekiliyor?

İlk tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinin çekim yerleri dikkat çekiyor. Başrollerinde; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun rol aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin bazı sahneleri Katar’ın başkenti Doha’nın en meşhur yerlerinde çekiliyor. Dizinin çekimleri ile ilgili olarak dizinin  İdari Yapımcı Nursel Şeyma Öztürk AA muhabirine açıklamada bulundu.

Hikayenin Büyüsü Doha’yı Hak Ediyor!

Öztürk, dizinin çekimleri için Doha’yı seçme nedeninin “Üzerinde yoğun çalışmalar yaptığımız senaryo, son halini aldığında başrol oyuncumuz Özcan Deniz ‘Bu hikayenin Katar’da başlaması gerekiyor. Hikaye büyüsü, yaşanmışlığı ve derinliği ile Doha’yı hak ediyor. Katar için gerekli izinleri alabilir miyiz?’ diye sorduğunda tüm ekip daha da heyecanlandık ve uzun süre yoğunluğumuzu Doha sahnelerine yönelttik. Gerek Katar’ın dünyanın en göz alıcı ülkelerinin başında gelmesi, gerekse Türk-Katar dostluğu bu fikrimizi pekiştirdi.” diye konuştu.

Seni Çok Bekledim Ne Zaman Başlıyor?

Çekimleri İstanbul, Erzincan ve Katar’ın Başkenti Doha’da çekilen Seni Çok Bekledim dizisi 29 Ocak 2021 Cuma günü Star TV ekranlarında başladı.

Seni Çok Bekledim 1. Bölüm Fragmanı

SOL YANIM

Yapımcılığını BKM Yapımın üstleneceği 2021 yeni sezonda Star TV’de yayınlanacak yeni bir dizi de Sol Yanım dizisi olacak. Başrollerini; Cansel Elçin, Defne Samyeli Tolga Mendi ve Özge Yağız’ın paylaşacağı Sol Yanım dizisinin konusu; genç aşıklar Serra ve Selim’in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikâyeyi anlatıyor.

Sol Yanım Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı

2021’de Show TV’de Başlayacak Diziler

KIRMIZI KAMYON / KAHRAMAN BABAM

Yapımcılığını 10. Ev’in yapacağı Show TV’nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon dizisi ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Yönetmenliğini Osman Kaya’nın üstleneceği, senaryosunu Meriç Demiray’ın yazacağı Kırmızı Kamyon dizisinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Başrollerinde; Ushan Çakır, Nilay Deniz’in oynayacağı dizinin diğer oyuncuları arasında Görkem Sevindik, Deniz Hamzaoğlu, Gürberk Polat ve Aslı Orcan yer alacak.

Kırmızı Kamyon Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştirecek!

Kahramanların Hikayesi Başlıyor! Sloganıyla ekranlara gelmeye hazırlanan Kırmızı Kamyon dizisi aynı zamanda Türkiye’de ilk defa hayata geçecek olan itfaiyecilerin hayatını konu alacak. Kırmızı Kamyon dizisini konusu; İtfaiyecilerin hayatlarını, aşklarını, mutluluklarını, kırgınlıklarını ve birbirleri arasındaki müthiş bağı anlatacak. Dizide aksiyon sahneleri de gerçek hikayelere dayandırılarak hazırlanacak.

Kırmızı Kamyon / Kahraman Babam Dizisi Oyuncuları

İtfaiyecilerin zorlu hayatlarını, tehlike dolu maceralarını ve birbirleriyle olan bağlarını anlatırken dram ve aksiyonu bir araya getiren Kırmızı Kamyon dizisinin oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Aslı Orcan, Deniz Hamzaoğlu, Burak Berkay, Gürberk Polat, Timur Olkebaş, Melisa HAsibe Özgür, Onur Yar, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Tuğçe Karabayır, Feriha Eyüboğlu yer alıyor.

Kırmızı Kamyon Dizisinin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

REKABET

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği 2021’in ilk aylarında Show TV’de ekranlara gelmesi beklenen Rekabet adlı dizisi aynı zamanda Türk ekranlarının ilk hukuk dizisi olacak. Hazırlıkları halen devam eden dizi, hem şirket içinde hem de dışında rekabet eden hukuk firmasının arka fonunda yaşanan tutkulu aşk hikayelerini konu alıyor. Rekabet dizisinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Nilay Deniz, Mine Tugay ve Defne Kayaların rol alırken dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin yapacak.

ALEVLERİN ARDINDAN / ALEV ALEV

Yapımcılığını Ay Yapım’ın yapacağı yeni dizilerden birisi olan Alevlerin Ardından’ın oyuncu kadrosu için görüşmeler devam ediyor. İtfaiyecilerin zorlu hayat hikayelerini anlatacak dizinin oyuncuları için, Demet Evgar, Bahar Şahin, Fatih Çetintaş, Berker Güven ve Hazar Ergüçlü’ye teklif götürüldüğü iddia ediliyor.

Alevlerin Ardından / Alev Alev Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Yapımcılığını Ay Yapımın üstlendiği yeni sezonda Show TV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak olan Alevlerin Ardından dizisinin ismi değişerek Alev Alev olurken dizide kimlerin oynayacağı da belli oldu. Buna göre, Dilan Çiçek Deniz’in partneri Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakterini oynayan Berker Güven olurken, dizinin diğer oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Zuhal Olcay yer alacak.

Alevlerin Ardından / Alev Alev Dizisi Konusu

Değidiği tüm hayatları küle döndüren alevleri, bir yangının külünden yeşeren çiçeklerle, kendini bulmanın savaşı içerisinde gerçek bir aşkın hikayesini konu alan Alev Alev dizisi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Alev Alev Dizisi Tanıtım Fragmanı

ARIZA

Yapımcılığını O3 Medyanın üstlendiği yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Arıza dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Ünlü oyuncular Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın yeni dizisi olacak olan Arıza dizisine yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Temmuz 2020’de set çalışmalarının başlaması planlandığı dizinin senaryosunu Ozan Alpsungur kaleme alacak.

Arıza Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Covid 19 salgını nedeniyle setlerin ertelenmesinden sonra normalleşme sürecinin başlamasıyla dizi setleri de hareketlenmeye başladı. Oyuncu seçme çalışmalarının sürdüğü şu sıralar Arıza dizisinin başlama tarihi 13 Eylül 2021 olarak açıklandı.

Arıza Dizisinin Konusu Ne?

Yeni sezonda SHOW TV ekranlarında yayınlanacak olan Arıza dizisinin konusu; mütevazı ve dürüst bir hayat süren Ali Rıza’la (Tolga Sarıtaş) babası karanlık dünyanın sözü geçen patronlarından birisi olan olan Halide’nin ( Ayça Ayşin Turan) kesişen ve o andan itibaren değişen hayatlarını anlatacak.

Arıza Dizisinin Çekimleri Nerede – Ne Zaman Yapılacak?

Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden birisi olan Arıza dizisinin çekimlerine yakın bir zamanda İstanbul’da başlanacak. Arıza Eylül 2020’den itibaren ekranlarda olacak.

Arıza Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Olacak?

Baş rollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın rol alacağı Arıza dizisinin oyuncu kadrosuna bomba transferler yapılamaya devam ediyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında; Yeşim Salkım, Ahmet Mümtaz Taylan, Dilara Aksüyek, Ali Seçkiner Alıcı, Levent Can, Yağızcan Konyalı, Hakan Salınmış, Hazal Benli ve Cankat Aydos yer alıyor.

Arıza Dizisi Sete Çıkmak İçin Gün Sayıyor!

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle sete çıkmak için gün sayan Arıza dizisinin başrol oyuncuları Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ilk kez bir araya geldiler.

Arıza Dizisi 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1’de 2020 – 2021 Kış Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler

AŞKIN YOLCULUĞU: HACI BAYRAM VELİ

HAREZMŞAH / BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN

Türk – Özbek ortak yapımı olarak karşımıza çıkacak Mehmet Bozdağ’ın yeni tarihi dizisi Harezmşah dizisi, 60 dakikalık formatta ve ilk sezonu 13 bölüm olacak. Kafkasya ve Hindistan’da yapılan seferleri ve Moğollarla olan savaşı ekranlara taşıyacak olan Harezmşah Dizide ana kahraman Celaleddin Menguberdi’yi Emre KIvılcım canlandıracak. Ayrıca dizide Özbek oyuncularda yer alacak. Bozkır Arslanı Cemaleddin dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli deği. Çekilmelerinin tamamlandığı ve Ocak ayında Özbekistan’da yayınlanacağı söylense de henüz bir gelişme bulunmuyor. Dizinin, Özbekistan’da Celaleddin Menguberti (Celaleddin Harezmşah Mengüberti), Türkiye’de Harezmşah olarak ekranlara geleceği belirtiliyor.

Celaleddin Harezmşah Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Çekimleri tamamlanan Özbekistan’da yayınlanması beklenen Harezmşah /Mendirman Jaloliddin, dizisinin oyuncu kadrosunda; Emre Kıvılcım, Cemal Hünal, Levent Özdilek, Ali Sinan Demir, Kaan Yalçın, Oğuzhan Yarımay, Alisher Uzoqov, Javohir Zokirov, Yulduz Rajabova, Shahzoda Matchanova ve Ege Atabek Uymaz yer alıyor.

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN ATV EKRANLARINDA YAYINLANACAK


Onurlu Savaşçı Celaleddin Harzemşah’ın efsanevi hikayesinin anlatıldığı Bozkır Arslanı Celaeddin dizisi yakında ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

HAY SULTAN

Tarihi diziler arasında yer alan yapımcılığını Akli Filmin üstlendiği Hay Sultan dizisinin çekimleri 2020 Mart ayında başlasa da Pandemi nedeniyle durmuştu. Kasım 2020’de tekrar başlayan çeklimler devam ederken, Hay Sultan dizisinin başrol oyuncusu Çetin Tekindor dışındaki diğer oyuncularda değişiklik yaşandı. Melisa Aslı Pamuk dizinin kadrosuna dahil olurken diğer oyuncuların kimler olacağı henüz belli değil. Senaryosunu Yunus Emre dizisinin de yazarı olan İsa Yıldız yazmakta olan Hay Sultan dizisinin 1 saatlik 30 bölümden oluşacağı belirtiliyor. Hay Sultan’ın haftada iki defa yayınlanabileceği söylentiler arasında.

Hay Sultan Dizisinin Konusu

TRT’nin yeni dizilerinden birisi olan Hay Sultan dizisi, İslam tarihinin önemli isimlerinden biri olan tasavvuf alimi Abdülkadir Geylani’nin hayatını konu alacak.

BİR ZAMANLAR KIBRIS / KIBRIS ADA KIŞI

TRT 1’in yeni sezon tarihi dizilerinden birisi olacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs (Kıbrıs Ada Kışı) dizisi, 1963 – 74 yılları arasında Kıbrıs’ta yaşanan olayları ekrana taşıyacak. 1963 yılında adada yaşayan Kıbrıslı Rumlar ile Kıbrıslı Türkler arasında ilk etnik patlak yaşanmıştı. Oldukça gergin olan Adadaki toplumlar arası çatışma 11 yıl sürmüştü. Ve askeri çatışmalar başlamıştı.



Bir Zamanlar Kıbrıs / Kıbrıs Ada Kışı Dizisi Oyuncuları

2020-21 Yeni Başlayacak Diziler listesinde bulunan yapımcılığını Tiyemsi Filmin üstlendiği Kıbrıs Ada Kışı dizisinin adı değişerek Bir Zamanlar Kıbrıs Oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda; Serkan Çayoğlu, Gülperi Özdemir, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayyadın ve Ahmet Kural rol alıyor. 60 dakikalık 26 bölümden oluşacak dizinin Şubat ya da Mart ayında yayınlanması bekleniyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı!

TRT’nin merakla beklenen dönem dizisi Bir Zamanalar Kıbrıs’ın başlama tarihi açıklandı. Bir dönem dizisi olacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 1 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00de başlayacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs Tanıtım Fragmanı


TEŞKİLAT

TRT 1’in 2021 yeni dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisinin başrol oyuncuları ünlü oyuncular Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal oldu. Yapımcılığını Tims&B Prodüksiyon’un üstleneceği Teşkilat dizisinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yapacak. Daha önce Star TV’de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde bir araya gelen Ertuğrul ve Baysal, Teşkilat dizisinde yeniden bir arada olacaklar.

Teşkilat Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Milli İstihbarat Teşkilatında çalışan özel bir ekibin yaşadıkları zorlu süreçler altılatıldığı Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul (Serdar), Deniz Baysal (Zehra), Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Mesut Akusta (Mete), Ezgi Şenler, Eneshan Nalbant ve Atılay Uluışık yer alıyor.

Teşkilat Dizisinin Başlama Tarihi Belli Oldu

Güçlü kadrosu ve görkemli prodüksiyonuyla büyük bir merakla beklenen ve MİT’in olağanüstü deneyimlerini ve perde arkasını gözler önüne serecek olan Teşkilat dizisi 7 Mart’tan itibaren her pazar saat 20.00’de TRT 1’de olacak.

Teşkilat Dizisinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Yapımcılığını Tims&B’nin üstlendiği TRT1’de seyirci karşısına çıkacak olan Teşkilat dizisi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yönetimler ile İHA / SİHA teknolojisindeki son gelişmeler izleyiciyle buluşacak.

GÖNÜL DAĞI

‘Bozkırda bir Anadolu masalı, unutulmaz aşkların hikayesi Gönül Dağı’ Slaoganıyla TRT ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Gönül Dağı dizisinin çekimlerine başlandı. Seyredenlerin memleket özlemini giderecek Gönül Dağı dizisinin baş rollerine Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan rol alıyor.

Gönül Dağı Dizisinin Konusu Ne?

Küçük dünyalardan büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesini anlatacak olan Gönül Dağı, Bozkır’da hayallerinin peşinde koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü konu alır.

Gönül Dağı, Mustafa Çiftçi’nin Öyküsünden Yola Çıkarak Hazırlanmış!

Gönül Dağı dizisi, yazdığı hikayelerde bozkırı ve bu coğrafya da yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan ‘Bozkırın Kalemi’ olarak tabir edilen Mustafa Çiftçi’mim gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenerek senaryolaştırılmış.

Gönül Dağı Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Gönül dağı dizisi yakında TRT 1 ekranlarında olacak.

Gönül Dağı Dizisi Tanıtım Fragmanı

TÜRKAN HANIMIN KONAĞI

TRT’nin farklı konseptle ekranlara getirmeye hazırlandığı yeni dizisi Türkan Hanımın Konağı dizisi hafta içi her gün saat 9.30’da ekranlara gelecek. Yapısı itibariyle bir ilke atan dizi, aynı zamanda program olma özelliği taşıyor. Dizide yaşanan olaylar her hafta uzman görüşleriyle harmanlanırken bunun yanında özgün yemek tarifleri de izleyenlerin beğenisine sunuluyor.

Türkan Hanımın Konağı Dizisinin Konusu

TRT 1’in yeni dizisi Türkan Hanımın Konağında, Türk Kültürünün köklü aile yapısı izleyiciye aktarılırken, gelenek ve göreneklere göre yaşayan bir ailenin hikayesi anlatılacak.

Türkan Hanımın Konağı Dizisi Oyuncuları

Türkan Hanımın Konağı Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım fragmanı yayınlanan Türkan Hanımın Konağı dizisi 14 Eylül Pazartesi‘den itibaren hafta içi her gün saat 9.30’da TRT 1 ekranlarında olacak.

Türkan Hanımın Konağı Tanıtım Fragmanı

ÇÖP APARTMANI – MASUMLAR APARTMANI

TRT 1’in yeni sezonda ekranlara getirmeyi planladığı Çöp Apartmanı dizisinin oyuncu seçme çalışmaları devam ediyor. Yapımcılığını OGM Pictures tarafından yapılacak, ünlü yazar Gülseren Budaycıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından ekranlara uyarlanacak olan Çöp Apartmanı dizisi Deniz Madanoğlu kaleme alacak.

Masumlar Apartmanı / Çöp Apartmanı Oyuncu Kadrosu / Kimler Oynayacak?

Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı’nın Yönettiği Çöp Apartmanı dizinin oyuncuları belli oldu. Birkan Sokullu, Ferah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi oyuncuların ana kadroda yer alacağı diziye geçtiğimiz günlerde Alper Saldıran, Mert Asutay ve Açelya Devrim Yılhan dahil oldu.

Masumlar Apartmanı İlk Tanıtım Fragmanı

BARBAROSLAR – BARBAROS HAYRETTİN PAŞA DİZİSİ

TRT 1 için hazırlıkların başlanan bir diğer dönem dizisi de Barbaros olacak. ES Film tarafından hayata geçirilmesi planlanan Barbaros dizisinin başrol oyuncusu olarak en son Netflix’te Hakan Muhafız karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy düşünülüyor. Yine büyük bir bütçeyle yola çıkan dizi, tarihimizde büyük yeri olan Osmanlı İmparatorluğunun ilk kaptan paşası ve Kaptanı deryası olan Barbaros Hayrettin’in hayatını ve deniz zaferlerini anlatacak.

Barbaroslar Dizisinin Konusu ne?

Senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz’ın yazacağı Osmanlı Devleti tarihinin ünlü Türk denizcilerinden, kaptan-ı derya Babaros Hayrettin Paşa’nın zaferleri ve hayatını konu alacak olan Barbaros dizisinin yönetmenliğini daha önce Vatanım Sensin ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlara imzalarını atan Taylan Biraderler yapacak.

Güncelleme: Taylan Biraderler dizinin yönetmenliğinden ayrıldı.

Barbaroslar Dizisinde Kimler Oynayacak? / Oyuncu Kadrosu

Yeni yayın döneminde ekranlarda olacak olan Barbaros dizisinin hazırlıkları devam ederken dizinin oyuncu kadrosunda en son Hakan Muhafız dizisinde karşımıza çıkan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer alacağı konuşuluyor. Edinen bilgilere göre Ulusoy, Osmanlı İmparatorluğunun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı Deryası olan Barbaros Hayrettin Paşa’nın ağabeyi Oruç Reis’e hayat verecek.

Güncelleme: Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy pandemi nedeniyle platonun hazırlanmasının gecikmesi nedeniyle diğer işlerinde aklama yaşanacağını belirterek Barbaros dizisinde oynayamayacağını belirtti.

Engin Altan Düzyatan’ın Barbaros Dizisinde Olması Kesinleşti!

TRT 1’in tarihi dizisi Barbaros’da Çağatay Ulusoy’un diziden ayrılmasından sonra baş rolü oynayacak oyuncu için daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul’u canlandıran Engin Altan Düzyatan ile anlaşıldığı edinilen bilgiler arasında. Düzyatan, TRT 1’in yeni projeleri arasında yer alan Barbaros dizisinde Osmanlı’nın ilk kaptan paşası (Kaptan -ı Deryası) Barbaros Hayreddin Paşa’yı canlandıracak.

Barbaros Dizisi Nerede Çekilecek?

Dizi hazırlıkları ve oyuncu seçmeleri devam eden Barbaros dizisinin çekim yerleri henüz belli olmadı.

Barbaroslar Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Barbaros dizisinin 2020 – 2021 yeni yayın döneminde başlaması beklenen Barbaros dizisinin 2021 Ocak ayında ekranlarda olması planlanıyor.

Barbaros Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=2ZeF2WugC08

TRT’nin Yeni Tarihi Dizisi Başlıyor!

NİZAM-I ALEM DİZİSİ / Uyanış : Büyük Selçuklu

2020-21 Yeni Başlayacak Diziler listesinde yer alan yapımcılığını Kuşlarla Yolculuk ve Hay Sultan dizisini hazırlayan Akli Film’den Emre Konuk’un yapacağı Nizam-i Alem dizisi Selçuklu dönemini anlayacak. Dönem dizisi sevenlerin seveceğini umduğumuz Nizamı Alem dizisinin senaryosunu daha önce Diriliş Ertuğrul ekinde yer alan Serkan Özönalan yazacak.

Nizamı Alem / Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Olacak?

Büyük bir bütçeyle TRT 1 için hazırlanan Nizamı Alem dizisinin hangi oyuncular ve kimlerden oluşacağı netleşti. TRT 1’in hikayesi ve oyuncu kadrosu ile büyük ses getirmeyi planladığı Uyanış Büyük Osmanlı dizisinde kimlerin oynayacağı belli oldu. İşte Uyanış Büyük Selçuklu oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oyuncu kadrosu karakterleri kim kimdir?

Uyanış Büyük Buluşma Dizisinin Konusu Ne?

Büyük Selçuklu Devletiyle başlayan daha sonra Anadolu Selçuklu Devletiyle devam eden bir öykünün hikayesini konu alacak olan Nizam-ı Alem dizisi, Müslümanların Medeniyet yolundaki ilerleyişini anlatacak. Büyük bir prodüksiyon ve dev bir bütçeyle hayata geçirilecek olan dizinin çekimlerinin yaz aylarında yapılmaya başlanması bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Oyuncu seçimlerinin 2020’nin Haziran ve Temmuz aylarında devam edeceği belirtilen dizinin castının oluşturulmasından sonra deneme çekimlerine başlanacağı ifade ediliyor. Proje planlanan şekilde devam etmesi durumunda Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başlama tarihi 2020 -2021 yeni sezonunda 28 Eylül Pazartesi olacak.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi Nerede Çekilecek?

Nizamı Alem dizisinin çekim yerleri ile ilgili bilgi henüz mevcut değil.

Uyanış Büyük Selçuklu Tanıtım Fragmanı

MEVLANA DİZİSİ

TRT 1’in dev bütçeli yeni sezon dönem dizilerinden birisi de Mevlana dizisi olacak. Diğer dönem dizisi Nizam-ı Alem dizisi gibi Akli Film tarafından hayata geçirilecek olan Mevlana dizisi 60 dakikalık bölümlerden oluşacak.

Mevlana Dizinin Konusu Ne?

2012 Kış sezonunda TRT 1 ekranlarında karşımıza çıkacak olan Mevlana dizisi, anlayış tarzı ve tasavvuf tarihimizdeki önemli bir yere sahip olan Mevlana Celaleddin Rumi’nin hayatını konu alacak.

Mevlana Dizisinde Kimler Oynayacak?

Yapımcılığını Kale Filmin üstleneceği, senaryosunu Ali Aydın’ın yazacağı Mevlana dizisin başrol oyuncuları belli oldu. Basında çıkan haberlere göre, Mevlana dizisinde; daha önce Vicdan dizisinde birlikte oynayan ünlü oyuncular Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe rol alacak. 60 dakikalık toplam 30 bölümden oluşacak olan Mevlana dizinin yakında TRT 1 ekranlarında olacağı belirtiliyor.

Mevlana Dizisi Nerede Çekilecek

Mevlana dizisinin nerede çekileceği henüz netlik kazanmadı.

Mevlana Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dev bir bütçeyle TRT 1 için hazırlanan Mevlana dizisinin başlama tarihi netlik kazanmasa da yeni sezonda Eylül 2021’de ekranlarda olması bekleniyor.

TÖVBELER OLSUN

Yeni sezona hızla hazırlanan TRT’nin 2020-21 Yeni Başlayacak Diziler listesinde bir dizi daha hazırlığında olduğu belirtildi. Kalk Gidelim, Payitaht Abdülhamit, Seksenler, Tutunamayanlar ve Şampiyon gibi başarılı dizilere imza atan TRT, “Tövbeler Olsun” adında yeni bir diziyle daha izleyici karşısına çıkacak.

Tövbeler Olsun Dizisinin Konusu Ne?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; yönetmenliğini; Behzat Ç., Balkan Düğünü, Düşler ve Umutlar, 46 Yok Olan ve Payitaht Abdülhamid gibi dizilerin de yönetmenliğini yapan Serdar Akar’ın üstleneceği, senaryosunu Hasan Kaçan’ın yazacağı Tövbeler Olsun dizisinin hikayesi henüz belli değil.

Tövbeler Olsun Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dikkat çekici yaz dizileri arasında yer alan Tövbeler Olsun dizisi 9 Ağustos Pazar günü TRT 1 ekranlarında seyirci karşısına çıktı.

Tövbeler Olsun Dizisi Nerede Çekilecek?

Tövbeler Olsun 1. Bölüm Fragmanı

2020 Yaz Dizileri Güncel Listesi İçin Tıklayın!

2022’de Başlayan Yeni Türk Dizileri

Yeni Diziler Ne Zaman Başlayacak 2020 – 21 Sezonu

Hangi Dizi Hangi Gün Yayınlanacak?

EXXEN’DE YENİ BAŞLAYACAK DİZİLER

2020’de Yayınlanan Diziler

2018’nin En Yeni Dizileri

Not: 2020 -2021 Yeni Sezonda Başlayacak Diziler ile ilgili bilgiler yayınlandıkça yazımızda güncellenecektir.

Exit mobile version