2019 Yılında Ayrılan Boşanan Türk Ünlüler Kimler Oldu? (Tam Liste) Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yılın Sonu Gelmeden Boşanan Ünlüler Herkesi Çok Şaşırttı!

2019-Yılında-Yeni-Boşanan-ve-Ayrılan-Türk-Ünlüler-Kimler-Oldu

2019’de Ayrılan Boşanan Türk Ünlüler Kimler Oldu?

Hayatın her safhasında ünlü ünsüz herkesin mutlu oldukları anlar kadar mutsuz oldukları anlarda vardır. Bu anlardan birisi de büyük umutlarla birleştirilen hayatların çeşitli nedenlerle ayrılması yani boşanmalardır. Her yıl pek çok evlenen ünlü gibi birçok da boşanan ünlü haberleri magazin sayfalarında yer alır. 2020’nin ilk günlerini yaşadığımız bugünlerde 2019 Yılında Boşanan Türk Ünlüler Kimler Oldu? En güncel listeyi Film Dizi Haber olarak hazırladık.

2019’DA AYRILAN ÜNLÜLER / ACUN ILICALI – SEYMA SUBAŞI

2017 yılında Fransa’da görkemli bir düğünle dünya evine giren Medya patronu, yapımcı, sunucu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti 2019’un sürpriz bir şekilde boşanan ünlülerinden oldular. Adeta jet hızıyla anlaşmalı olarak boşanan çiftle ilgili bu son gelişme Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı? Sorusunu da beraberinde getirdi.

2019-Yılında-Yeni-Boşanan-ve-Ayrılan-Türk-Ünlüler-Kimler-Oldu

Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı Neden Boşandı?

26 Kasım 2018 Pazartesi günü Silivri’de gerçekleşen boşanma davası magazin gündemine bomba gibi düşerken, çiftlerin 7 maddelik konuşmama protokolü imzaladıkları belirtildi. Bu protokole göre, çiftin gerçek boşanma nedeni açıklanmazken, kulislerde nedenin aldatma olabileceği iddia edildi.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Arasındaki İmzalanan 7 maddelik Prokolde öne çıkan detaylar;

  • Şeyma Subaşı’na 10 milyon TL değerinde bir ev alınacak. Bu ev çiftin çocukları Melisa’nın üzerine yapılacak.
  • Melisa’nın velayeti annesi Şeyma Subaşı’nda olacak.
  • Taraflar boşanma süreci, aile yaşantıları ve yakınları ile ilgili basın, radyo ve sosyal medya organlarında yazılı ve sözlü bir açıklamada bulunmayacaklar.

Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı Boşanma Protokolü tüm detayları için linke tıklayabilirsiniz.

ALGI EKE – ULAŞ TORUN

1 Haziran 2017 yılında gizlice evlenen ünlü oyuncular Algı Eke ve Ulaş Torun çifti 1.5 yıllık birlikteliğin ardından 2019’un ayrılan çiftleri arasında yer aldılar. Çiftin tıpkı evlilikleri gibi boşanmalarını da sessiz sedasız gerçekleştirdikleri, boşandıktan sonra ilişkilerine bir şans daha verseler de bu şansın olumsuz olması karşısında 2019 yılının ikinci yarısında boşandıklarını açıklamışlardı.

algı-eke-ulaş-inan-torun-neden-boşandı

Algı Eke – Ulaş Torun neden boşandı?

Fikir Ayrılığımızın Olduğunu Anladık! Oyuncu Algı Eke ile boşanma sebepleri ile ilgili açıklamada bulunan İnan Ulaş Torun konuyla ilgili olarak; “Henüz sevgili olmamızın bir ayı bile dolmadan evlilik kararı verdik. Bazı konularda fikir ayrılıklarımızın olduğunu anladık” dedi.

ALPER SALDIRAN- PINAR TUNCEGİL

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Beni Böyle Sev dizisi ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Alper Saldıran ile 2013 yılında nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Pelin Tuncegil ile 6 yıllık birlikteliğine son veren ünlüler arasında yer aldılar.

alper-saldıran---pelin-tuncegil-neden-boşandı

Alper Saldıran – Pelin Tuncegil neden boşandı?

Dostluğumuzun Bozulmaması İçin Böyle Bir Karar Aldık! İstanbul Adalet Sarayı 11. Aile mahkemesinde görülen duruşmada hakimin boşanma konusunda ısrarcı mısınız sorusuna kararlı olduklarını belirten çift, karşılıklı herhangi bir talepleri olmadığını belirterek anlaşmalı olarak tek celsede boşandılar. Duruşma çıkışında gazetecilere ortak açıklama yapan ünlü çift, boşanma nedeni olarak yaptıkları açılamada “Dostluğumuzun bozulmaması için böyle bir karar aldım. Biz zaten 14 yıllık çocukluk arkadaşıyız ve dostuz. İyi arkadaşız ama evlilik bazı şeyleri bozabiliyor” İfadelerini kullandılar. Çift 4. Evlilik yıl dönümlerini büyük bir coşkuyla kutlamışlardı.

AKASYA ASILTÜRKMEN- SERDAR ÖZMEN

Üç yıl önce (2016) yılında Serdar Özmen’le kızı Pera’ya 22 haftalık hamileyken dünya evine giren oyuncu Akasya Asiltürkmen, eşiyle aldıkları ortak karar sonrasında Temmuz 2019’da tek celsede boşandı.

akasya-asıltürkmen-serdar-özmen-neden-boşandı

Aslıhan Asıltürkmen – Serdar Özmen Neden Boşandı?

Boşanma sonrası takipçilerinden çok fazla üzüntü mesajı aldığını belirten ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine mesaj atmamalarını, bu sürecin alışılması ve normal karşılanması gerektiğini ifade etti.

BEREN SAAT – KENAN DOĞULU

2014 yılında çocukluğundan beri hayran olduğu Kenan Doğulu ile evlenen ünlü oyuncu Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun boşanma iddiaları son dönemlerde sürekli gündeme geliyor. Bir instagram paylaşımında 5 yıllık eşi Kenan Doğulu’yla yaşadığı sorunları gün yüzüne çıkaran Beren Saat, “Yakınımda nefreti hissettiğim, ayak bastığım en karanlık doğum günüm” yazmıştı. Daha sonra düğün fotoğraflarını silip boşanma ihtimalini soran muhabirlere “Zaman verin düşüneyim” sözleriyle durumun ciddiyetini ortaya koymuştu.

beren-saat-kenan-doğulu-neden-boşanıyor

Beren Saat’ın Yaptığı Paylaşım Aldatma İddialarını Gündeme Getirdi

Beren Saat 31 Mayıstaki eşinin doğum gününde yapmış olduğu paylaşımda “Bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de yol arkadaşımı” sözleri bir ihanetin sorunun nedeni olabileceği ihtimalini güçlendirmişti. Çiftin bir yaz boyunca ayrı tatil yapmaları, Beren Saat’in eşinin konserlerine gitmemesi ve Bebek’te ev tutup taşınması ve evleri ayırması boşanma iddialarını güçlendirdi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Neden Boşanıyor?

Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun boşanma süreci şu an çiftlerden resmi bir açıklama gelmediği için sadece bir iddia olarak yer alıyor. Bununla birlikte çiftin boşanma sebebi olarak Aslı İşler gösteriliyor. Yapılan iddialara göre, Beren Saat boşanma işlemlerini başlatmış. Konuyla ilgili detaylar geliştikçe yazımızda olacak.

BERKE KENTLİ – CANER TOYGAR

Bir evlilik programında fenomen olan Caner Toygar ile yine bir evlenme programında tanışıp 2017 yılında evlenen Berke Kentli 2019 yılında boşandı.

caner_toygar_berke-kentli-neden-boşandı

Caner Toygar ve Berke Kentli Neden Boşandı?

Evlendiklerinden 6 ay sonra karşılıklı olarak boşanma davası açan çiftten Berke Kentli’nin avukatı; evlilik süresince eşinden şiddet gördüğünü iddia etmiş, Caner Toygar’ın avukatı ise, şiddet iddiasının gerçeği yansıtmadığını, “Ünlü biriyle evlenerek lüks yaşamak istenen birinin arandığını bulamaması neticesinde böyle bir konu söylenmiştir” ifadeleri kullanılmıştı.

BURCU ESMERSOY – BERK SUYABATMAZ

2018 yılında New York’ta Berk Suyabatmaz ile evlenen ünlü sunucu 2019 yılında boşanan ünlülerden oldu.

burcu-esmersoy---berk-suyabatmaz-neden-boşandı

Burcu Esmersoy – Berk Suyabatmaz neden boşandı?

Ağustos ayında anlaşmalı olarak boşanan çiftin boşanma nedeni olarak çeşitli iddialar ortaya atılsa da Berk Suyabatmaz’ın Söylemezsem Olmaz adlı programa konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Tatsızlıklar başladı mı bitmiyor. Medeni şekilde ayrıldık. Her zaman yanında olurum. Ne aldatma ne de başka bir şey söz konusu değil. Evliğimizi yürütemediğimiz için ayrıdık.” Sözlerinde bulunmuştu.

DEMET ŞENER – İBRAHİM KUTLUAY

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ile eşi Demet Şener 11 yıllık evliliklerini çekişmeli bir boşanma davasıyla sona erdirmişlerdi. Demet Şener’in 2016 yılında açmış olduğu boşanma davası 2019 yılının ilk ayalarında sonuçlanarak resmi olarak boşanma gerçekleşmişti. Çiftin boşanma nedeni olarak 2016 yılında basında çıkan haberlerde aldatma olarak gösterilmişti.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay neden Boşandı? Sebep Aldatma mı?

demet-şener-ibrahim-kutluay-neden-boşandı

İbrahim Kutluay ile 4 yıllık birliktelikten sonra dünya evine giren Demet Şener, boşanma nedeniyle ilgili şok açıklamalarda bulunmuştu. Şener;

“Benim alnım ak, başım dik. 4 senedir neler yaşadığımı herkes biliyor. Boşanma kararını ben aldım. Evliliğimi bitirmemek için çok mücadele verdim. Tüm detayları zamanı geldiğinde öğreneceksiniz. İhanet haberlerini İbrahim Bey, sürekli yalanladı ve gerçekleri ben daha yeni öğrendim. Elimde belgeler var ve onlar yeter. Ben, kocama inanıyordum. Ne zaman ki gerçekleri öğrendim, bu kararı aldım… Her ilişki biter ve yenisi başlar. Başka yere çekenlere selam olsun; ailem dağılıyor reklamı mı düşüneceğim?” sözleriyle boşanma sebebini açıklamıştı.

DENİZ BARUT – HALİL ŞAFAK BAKKALBAŞIOĞLU

Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinde Melis olarak tanıdığımız Deniz Barut’un 14 yıldır evli olduğu yönetmen eşi Halil Bakkalbaşıoğlu’ndan anlaşmalı olarak Nisan 2019 yılında boşandığı ve çiftlerin birbirinden maddi manevi bir talepte bulunmadığı belirtildi.

Halil-Şafak-Bakkalbaşıoğlu-Deniz-Barut-neden-boşandı

Deniz Barut ve Halil Şafak Bakkalbaşıoğlu neden boşandı?

Oyuncu Deniz Barut’un mahkemeye vermiş olduğu dilekçede eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadığını ve bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını ifade ettiği belirtiliyor.

EZGİ EYÜPOĞLU – KAAN YILDIRIM

2013 yılında ATV’de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde tanışarak 2016 yılında nikah masasına oturan Ezgi Eyüpoğlu ve Kaan Yıldırım’da 2019’da evliliklerini bitiren ünlü çiftlerden oldu.

ezgi-eyüpoğlu-kaan-yıldırım-neden-boşandı

Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüpoğlu neden boşandı?

Sevilen çiftin Haziran ayında yaptıkları ortak açıklamada boşanma kararı aldıklarını belirtmeleri herkeste şok etkisi yaratmıştı. Anlaşmalı olarak boşanan çift boşanma nedeni olarak yaptıkları ortak açıklamada;

“Çıkan Haberler Asılsız”

“26 Haziran 2019 tarihinden itibaren sonlanan evliliğimizle ilgili basında çıkan haberleri üzülerek takip ediyoruz. Sosyal medyada ve basında evliliğimizin sonlanmasının ardından çıkan haberler tamamen asılsızdır. Daha önce söylediğimiz gibi bundan sonra da ilişkimiz dostane olarak devam edecektir. Sizlerin de özel hayatımıza göstereceğiniz anlayış ve saygı için teşekkür ederiz.” İfadelerini kullanmışlardı.

IŞIN KARACA – TUĞRUL ODABAŞ

Ünlü pop müziği sanatçısı Işın Karaca 2019’a boşanmış olarak veda eden ünlüler arasında. 2016 yılında evlendiği Tuğrul Odabaş’dan Kasım 2019’da ani bir kararla tek cesede boşanan ünlü şarkıcının bu kararıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

ışın-karaca-tuğrul-odabaş-neden-boşandı

Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş neden boşandı? Boşanma Nedeni Pahalı Atlar mı?

Üç yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran çiftin ayrılık nedeni olarak “at krizi” gösterildi. 2. Sayfa’nın haberine göre; ayrılık sebebi olarak Tuğrul Odabaş’ın Işın Karaca’yı kullanmış olması gösterilirken, Odabaş’ın bir kadına, “Atları, Işın’a aldırıyorum. Parasını ona ödetiyorum. Pahalı atları hep ona aldırttım” demesinin Işın Karaca’nın kulağına gitmesi üzerine ilişkide iplerin koptuğu iddia ediliyor.

MELİS İŞİTEN – URAZ KAYGILAROĞLU

Magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerden birisi de Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten’in ayrılık haberi oldu. Sosyal medyanın gözdesi olarak gösterilen çift 2014 yılında evlenmiş, 2016 yılında da kızları Ada dünyaya gelmişti. Ünlü çift Temmuz 2019’da sosyal medya hesaplarından yaptıkları beklenmedik açıklamada ayrıldıklarını duyurmuşlardı.

ışın-karaca-tuğrul-odabaş-neden-boşandı

Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten neden boşandı?

Uraz Kaygılaroğlu boşanması ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“ne denir bilemiyorum. ben 27 melis 25 yaşındaydık. çok sevdik, aşık olduk. hesap kitap yapmadan, kimselere sormadan, tanıştıktan 3-5 ay sonra Kahramanmaraş’ta yıldırımdan da hızlı bir biçimde kot tshirt ile evlendik. 5 yıllık evliliğimiz, aşkımız Ada ile ödüllendirdi. bugün o evliliğin sonuna geldik. evlerimizi ayırsak dahi sevgimizi ve saygımızı bir tutmak, kızımızı mutlu ayrı iki evde büyütmek, ömürlük dost ve yol arkadaşı olmak olmak adına bir karar aldık. arkama baktığımda bu 5 yıllık maceranın her anına minnettar olduğumu söylemek isterim. çocuğumuzu büyütürken kocaman ailemizde herkesin birbirini çok sevdiği, saygı duyduğu bir final olsun istedik.

hayat uzun bir yolculuk ve biz bu yolculukta kötü hatıralara sahip çocuklar olarak kızımıza kötü hatıralar bırakmak istemedik. bu süreci içimizde yaşamak, daha önceden de olduğu gibi gündemin dışında olmak isteriz. başta kızımız Ada ve ailemizin geri kalan üyeleri düşünüldüğünde buna saygı gösterilmesini rica ediyoruz. yanımızda olmuş olan herkese teşekkür ederim. lütfen burada hayatımızda olmaya devam edin.

Melis’im, yol arkadaşım, kalbi güzelim, çocuğumun annesi; ben burada yan mahallede olacağım.” Sözlerine yer verdi.

NAGEHAN ŞAŞMAZ – NECATİ ŞAŞMAZ

Ekranlarda Kurtlar Vadisi dizisinin Polat’ı olarak karşımıza çıkan Necati Şaşmaz’ın 10 milyon tazminat davası ve 2 çocuğunun velayetini almak için boşanma davası açtığı 7 Yıllık eşi Nagehan Şaşmaz’da karşı dava açmıştı. 12.12.2012’de ani bir kararla evlenen çift Necati Şaşmaz’ın eşine açtığı davayla gündeme geldi.

necati-şaşmaz-nagehan-şaşmaz-neden-boşandı

Necati Şaşmaz, Nagehan Şaşmaz neden boşanıyor?

Peri Masalı Olarak Başladı! Necati Şaşmaz’ın boşanma davası açmasından sonra karşı dava açan Nagehan Şaşmaz, boşanma nedeniyle ilgili olarak “‘peri masalı’ olarak başladığını ancak zaman içerisinde Necati Şaşmaz’ın Türk toplumunun hassasiyetleri, genel ahlaka aykırı davranışları, kötü alışkanlıkları, bağımlılıkları, ihaneti ve uyguladığı fiziksel, cinsel, duygusal şiddet ile kabusa döndüğünü öne sürdü. İkinci oğlunun doğumundan sonra, eşinin dayanılmaz davranışları ve çocuklarının geleceği için evlilik birliğini bitirme kararı aldığını anlatan Nagehan Şaşmaz, dilekçesinde evliliği boyunca her zaman eşinin yanında yer aldığını vurguladı.” belirtildi.

NESLİHAN YELDAN – LEO JAMES FELİX POLLOCK

İstanbullu Gelin dizisinde Senem karakteri ile akıllarımızda yer eden oyuncu Neslihan Yeldan’da 2019’u boşanmış olarak bitiren ünlüler arasında.

neslihan-yeldan-leo-james-neden-boşandı

Neslihan Yeldan neden boşandı?

11 yıllık evliliklerini artık devam ettiremedikleri sebebiyle bitirme kararı alan Neslihan Yeldan ve Leo James Felix Pollock çiftinin 12 yaşlarında bir erkek çocukları var. Boşanma sonrasında çocuklarının velayeti annede kalırken, İngiliz olan Leo James Felix Pollock’un oğlu 18 yaşına gelene kadar 1 bin 600 dolar nafaka ödeyeceği belirtiliyor.

SEDA TÜRKMEN – BORA AKKAŞ

Genç oyuncu çiftlerimiz Seda Türkmen ile Bora Akkaş 2017 yılında yaptıkları evliliklerini bitirme kararı aldılar.

özcan-deniz-feyza-aktan-neden-boşandı

Seda Türkmen – Bora Aktaş neden boşandı?

Eylül 2019’da gerçekleşen duruşmayla boşanan çiften Seda Türkmen mahkemeye sunduğu dilekçesinde ayrılık nedeni olarak; eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadığını ve bu nedenle de evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirterek, birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadığını ifade etmişti. Çift tek celsede anlaşmalı olarak boşandılar.

YENİ BOŞANAN ÜNLÜLER / SEREN SERENGİL – YAŞAR İPEK

2019 yılının en beklenmedik boşanmalarından birisi de şüphesiz Seren Serengil ve Yaşar İpek’in boşanmaları oldu. 2018 yılında uzun bir birlikteliğin ardından ndikah masasına oturan çift, bebek yapmayı düşünürlerken bir anda boşanma kararı almışlardı.

seren-serengil-yaşar-ipek-neden-boşanıyor

Seren Serengil ve Yaşar İpek neden boşandı?

Seren Serengil anne olma hayalini gerçekleştirmek için tedaviye başlamıştı. Daha önce birkaç defa anne olmak isteyen ancak bir türlü olamayan Seren Serengil, anne olma hayalini Yaşar İpek’le olan evliliğinde gerçekleştirmek için tedaviye başlayan ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, tedavi sonunda hamile kalmış, bebeğe sağlıklı sahip olabilme için hamilelik sürecininin meşakkatli yolculuğuna başlamıştı. Ancak evliliğinde yaşadığı bazı sorunları çözmeye çalışsa da bunda başarılı olamamış ve boşanma davası açtığını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

serdar-ortaç-chloe-neden-boşandı

“Evliliğim Boyunca Şiddet Uyguladı!”

Seren Serengil Yaşar İpek’le boşanma nedeni ile ilgili yaptığı açıklamada ilginç detaylara yer verdi. Serengil; “Yaşar’ın bazı kanallarda iddia ettiği gibi beni bırakma nedeni başkasının yumurtasını kullanarak hamile kalmam değil, evet böyle bir teklife ilk başta ikimizde sıcak bakmıştık ancak sonrasında çocuğun DNA’sının farklı olacağını öğrendiğim için bundan vazgeçtim.

Hamileliğim için o da çok istekliydi, bana iğne yaparken ‘Tayyip naber’ diye şakalaşırdı. Bebeğin erkek olmasını istiyordu ve Tayyip adını koyacaktı. Evliliğim boyunca bana şiddet uyguladı hatta karnıma tekme attı, beni bir uçak yolculuğumuz sırasında cep telefonuyla dövdü. Bunun kafası gitmiş, normal değil… Size burada açıklayamayacağım çok şey var. Bana büyü yapıldı. Özellikle kız kardeşi beni istemiyordu” ifadelerini kullandı. Seren Serengil ve Yaşar İpek 2019 yılında boşanan ünlüler arasında yer aldı.

SERDAR ORTAÇ- CHLOE LAUGHNAN

Ağustos 2019’da beş yıllık evliliklerini bitiren ünlü çift Serdar Ortaç ve Chloe Laughan 2014 yılında görkemli bir düğünle dünya evine girmişlerdi. Chole ve Ortaç arasındaki yaş farklı basında sıkça yer alırken çift adeta düşman çatlatırcasına mutluluklarını her fırsatta dile getiriyorlardı.

serdar-ortaç-chloe-neden-boşandı

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan Neden Boşandı?

Chloe boşanma kararını duruşmadan bir gün önce öğrenmiş. Ünlü çiftin boşanma nedeni olarak Kanal D’e yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Serdar Ortaç beş yıl evli kaldığı Chloe’yi mağdur etmemek için ilk olarak bir otomobil ve bir ev verdiği belirtilirken, Ortaç’ın eski eşine nafaka ödeyeceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Son dönemlerde sürekli ayrılık haberi gelen çift 8 Ağustos 2019’da tek celsede boşandı. İdialara göre, Ortaç’ın bir süredir boşanma işlemleriyle ilgili avukatıyla görüştüğü Chloe’nin ise boşanma kararını duruşmadan bir gün önce öğrendiği belirtildi. Duruşma sonrası zor anlar yaşayan Chloe’nin akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı edinilen bilgiler arasında.

serdar-ortaç-chloe-loughnan-boşandı-mı

İşte Serdar Ortaç ile Chloe Laughan Boşanma Nedeni İle İlgili İddialar

2. Sayfa programında ortaya çıkan iddialara göre;

  • Serdar Ortaç maddi sıkıntı içinde idi. Bu durum çift arasında sorunlara neden oluyordu.
  • Chloe’nin Amerika’da yaşadığı kaza sonrası Ortaç’ın onu ziyarete gitmemesi yaşananların tuzu biberi olmuştu.
  • Diğer bir iddiada; Serdar Ortaç’ın alınan boşanma kararını ertelemek istediği ve Chloe’ye, “Bir sene daha evli kalalım 500 bin TL vereyim” demesi olmuş. Chloe’nin bu teklifi reddetmesi üzerine boşanma kararı alan Ortaç, bunu Chloe’den saklamış. Chloe ise, haberi duyunca sinir krizi geçirmiş.
  • Chloe boşanma sonrası kendi ülkesine dönme nedenini ise, katıldığı canlı yayında açıklamış, Ortaç’la evli oldu süre boyunca Türk Vatandaşı olmadığını, Ortaç’ın şirketinde çalışıyor olarak gösterildiğini, boşandığı gün ise, işten çıkarıldığını bu nedenle de ülkesine dönmek zorunda kaldığını ifade etmişti.

ÖZCAN DENİZ – FEYZA AKTAN

Mart 2018’da çocuğuna hamile sevgilisiyle sade bir törenle nikah masasına oturan ünlü şarkıcı, oyuncu Özcan Deniz, 15 ay evli kaldığı eşi Ağustos 2019’da tek celse de boşandılar. Deniz, Haziran ayında açtığı boşanma davasında çiftin çocukları Kuzey’in velayetini istemişti. Boşanma sonrasında el ele görüntülenen çift uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Daha sonra iki hafta tatil yapan çiftin neden boşandıkları ise büyük merak konusu olmuştu.

özcan-deniz-feyza-aktan-neden-boşandı

Özcan Deniz ile Feyza Aktan neden boşandı?

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan haber göre, çiftin boşanma nedeni olarak Özcan Deniz ve Feyza Aktan’ın yurt dışı tatillerinde büyük bir kavgaya tutuşmaları ve inatlaşmaları gösterildi. Daha sonra Feyza Aktan’ın geri adın atmasına karşın Deniz’in kararından vazgeçmemesinin boşanma sürecini gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Feyza Aktan Boşanma Sonrası 12 Bin TL Nafaka Alacak

Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın boşanma dvası sonrasında Aktan’ın alacağı nafakada ortaya çıktı. İddiaya göre, Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’a ödeyeceği nafaka miktarı aylık 10 bin TL, çocukları Kuzey için de 2 bin 500 TL.

TUĞBA ÖZAY – LUDOVİC FATTİZZO

Ünlü oyuncu, sunucu, manken Tuba Özay, 10 yılldır evli olduğu İtalyan eşi Ludovic Fattizzo’dan anlaşmalı olarak boşandı.

tuba-özay-ludovic-fattizzo-neden-boşandı

Tuba Özay ile Ludovic Fattizzo Neden Boşandı?

10 yıllık evliliği 10 dakikada anlaşmalı olarak biten Tuba Özay, duruşma salonunda boşanma nedeni ile ilgili yaptığı açıklamada ” Eşinin her zaman sevgiyle ve saygıyla anacağı bir insan olduğunu ve tek sorunlarının iki ülke arasında gitmek olduğunu” ifade etti.

TUĞÇE TAYFUR – TANER ŞAFAK

Arabesk müziğin babalarından Ferdi Tayfur’un oyuncu Necl Nazır’dan olan kızları Tuğçe Tayfur 7 yıllık eşi Taner Şafak’tan anlaşmalı olarak boşandı.

tuğçe-tayfur-taner-şafak-neden-boşandı

Tuğçe Tayfur ile Taner Şafak Neden Boşandı?

7 yıl önce Amerika’da tanıştığı Şafak ile dünya evine giren Tayfur, boşanma nedeni olarak evliliklerinin çekilmez bir hal aldığını belirtti. Çiftin 3 yaşındaki oğullarının velayeti ise annede kaldı.

YAĞMUR SARNIÇ – EMRE AŞIK

Geçtiğimiz yıl boşanma kararı alan ancak sonradan evliliklerine bir şans daha tanıyan ünlü futbolcu Emre Aşık ile eşi Yağmur Sarnıç, yeniden boşanma başvurusunda bulunmuşlardı. 2012 yılında evlenen çiftin boşanmaları henüz gerçekleşmemiş, dava sürecinde devam etmektedir.

Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç Neden Boşanıyor?

Çiftin boşanma nedeni olarak Aşık’ın eşinin başka bir erkekle eğlenmesi olduğu iddia edildi. İddia’ya göre, geçtiğimiz aylarda İstanbul Etiler’de bulunan bir mekanda sabaha karşı bir erkekle samimi şekilde eğlenen Yağmur Aşık’ın ihanetini ünlü futbolcu affetmemişti. Yaşanan olay sonrasında 3 çocuğun annesiyle tartışan Emre Aşık’ın yakın çevresindeki kişilere “Boşanıyoruz. Geri dönüşü yok” dediği iddia edildi.

emre-aşık-yağmur-sarnış-neden-boşandı

Emre Aşık Çocuklarını İcra Yoluyla Aldı!

Ünlü futbolcu Emre Aşık, boşanma sürecinde olduğu Yağmur Sarnıç’tan olan çocuklarını icra yoluyla almış, çocuklarından ayrılmak istemeyen Yağmur Sarnıç ise, sinir krizi geçirmişti. Daha sonra katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a seslenerek yardım istemişti.

ZERRİN ÖZER – MURAT AKINCI

61 yaşındaki ünlü pop müziği sanatçısı Zerrin Özer, 16 Haziran 2019’da evlendiği 34 yaşındaki Murat Akıncı’dan adeta jet hızıyla boşandı.

zerin-özer-murat-akıncı-neden-boşandı  boşanan ünlüler

Zerrin Özer – Murat Akıncı Neden Boşandı

Nikahtan sonra 36 saat evli kalan ünlü şarkıcı, boşanma nedeni olarak, Akıncı’nın dolandırıcı olduğunu öğrenmesi olduğunu belirtmişti. Yaşadığı olaydan sonra kriz geçirerek hastaneye kaldıran Özer, aldığı boşanma kararıyla birlikte mahkemeden uzaklaştırma kararı da aldırmıştı.

Bu Yazılarımız İlginizi Çekebilir;

Kore Dizisi Uyarlaması Evlilik Hakkında Her Şey Başladı

2019’da Anne Baba Olan Türk Ünlüler

Vivian Dsean Shakti’den Ayrıldı

2021’in Ünlü Bebekleri

Alparslan Dizisinden Ayrılık Haberleri Geliyor

Bir Cevap Yazın