2019 - 2020 Sezonunda Hangi Dizi Bitecek? İşte Final Kararı Alan Diziler Sinema Filmi, Dizi Haberleri ile Oyuncu Bilgileri Sitesidir

Yılın Sonuna Gelmeden Birçok Dizi Final Yapıyor!

2019---2020-Sezonunda-Hangi-Dizi-Bitecek

2019 – 2020 Sezonunda Hangi Diziler Bitecek?

Büyük çekişmenin yaşandığı 2019 – 20 Sezonunda Yeni Başlayacak Dizileruna merhaba dediğimiz şu günlerde dizilerin final kararı almalarının ilk haberleri gelmeye başladı bile. 2019 -2020 kış sezonuna sağlam projelerle giren kanallar, geçtiğimiz sezondan bu sezona devam etme kararı aldıkları bazı dizileri erken final yapma kararı aldılar. Peki, 2019 – 2020 Sezonunda Hangi Dizi Bitecek? Hangi diziler için durum çok riskli? İşte final kararı alınan diziler ile finali kesinleşen Türk Dizileri ile nedenleri ve arkasındaki gerçekler.

Yeni sezonun başladığı bu günlerde henüz yılın sonuna gelmeden final yapması kesinleşen dizilerde bir bir açıklanmaya başladı. İşte 2019 da final yapacak dizilerin güncel listesi.

Show TV’nin Hangi Dizileri Final Yapacak?

Yeni yayın döneminde başlayan birçok dizi ya yanlış gün seçimi ya da izleyici tarafından yeteri ilgi görmemesi nedeniyle henüz yolun başındayken erken final kararı alabiliyor. Peki, Hangi Dizi Bitecek? Bazen de uzun yıllar ekranlarda olan diziler konu çıkmazına girdiğinde izlenme oranları düşüyor. Bu duruma düşen diziler ya yapımcı şirket ya da kanal tarafından final yapmasına karar veriliyor. Show TV’de final yapması kesinleşmiş ya da final yapması düşünülen dizileri listeledi.

ŞEREF SÖZÜ

Show TV’de yayınlanan 2021 sezonun yeni sezonun dizilerinden birisi olan Şeref Sözü dizisi final yapıyor.

Şeref Sözü Neden Bitiyor?

Başrollerinde; Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Öykü Çelik, Umut Kurt, Mert Yavuzcan gibi oyuncuların yer aldığı Şeref Sözü dizisinin erken final kararı almasın nedeni belli oldu. Geçtiğimiz günlerde başlayıp 3.Bölümü yayınlanan dizi beklenen reytingi yakalayamayınca 4. Bölümde final kararı alındığı belirtildi.

ZEMHERİ

Show TV’nin geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan Zemheri dizisi ile ilgili final iddiaları kulislerde yankılanmaya başladı. Düşük reyting oranlarıyla mücadele eden Zemheri dizisi, Ferhat ile Şirin ve Azize gibi dizilerle aynı kaderi mi paylaşacak merak ediliyor. Diğer yandan çıkan haberlerde dizinin 7. Bölümde final yapacağı iddia edilirken, yayınlanan 7. bölüm fragmanında final yerine yeni bölüm yazması akıllarda soru işareti bırakıyor.

zemheri-dizisi-final-mi-yapıyor
Zemheri Dizisi Final Yapyor!

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alper Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse ve Zerrin Tekindor’un rol aldığı Zemheri dizisinden üzücü haber geldi. Yayınlandığı günden bu yana rakipleri karşısında tutunamayan dizi için final kararı alındı.

Zemheri Ne Zaman Bitecek?

Zemheri 18 Mart 2020 Çarşamba akşamı yayınlanacak 10. Bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek.

AŞK AĞLATIR

Yapımcılığını MF Yapımın yaptığı Show TV’nin 2019 – 20 yeni sezon dizilerinden birisi olan Japon “Love That Makes You Cry” dizisi uyarlaması olan “Aşk Ağlatır” dizisi ekranlara veda ediyor. Aşk Ağlatır ne zaman kaçıncı bölümde bitecek? Yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği baş rollerinde; Denizcan Aktaş, Hafsanur Sancaktutan, Yağız Can Konyalı, Selim Bayraktar, Eda Şölenci, Pelin Öztekin, Laçin Ceylan ve Durul Bazan’ın paylaştığı Aşk Ağlatır 22 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak final bölümüyle sevenlerine veda edecek.

show-tv-dizileri-aşk-ağlatır
Aşk Ağlatır Neden Final Yapıyor?

Yeni sezonun büyük umutlarla başlayan dizisi Aşk Ağlatır’ın erken final yapma kararı alınmasındaki en önemli nedenin dizinin beklenen izlenme oranlarını yakalayamaması olduğu belirtiliyor. Dizinin yapımcı şirketi tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmasa da dizinin biteceği kulislerde konuşulan konular arasında yer alıyor.

TRT 1’de Final Yapması Kesinleşen Diziler

ŞAMPİYON

TRT1 ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Şampiyon dizisi 2020 – 21 yeni sezonun başlarında yayınlanan 34. Bölümüyle final yaptı.

sampiyon-dizisi-neden-final-yaptı
Şampiyon Neden Bitti?

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un rol aldığı Şampiyon, bu sezon seyircinin ilgisini çekemeyince düşük reyting rakamları nedeniyle final yapmak zorunda kaldı. Dizinin final yapmasından sonra Tolgadan Sayışman, Şeref Sözü dizisi ile anlaştı.

Şampiyon Dizisi Final Fragmanı
VUSLAT

TRT 1’in geçtiğimiz sezon başlayan ve ikinci sezonda da devam eden dizisi Vuslat, bu sezon erken final yapacak dizilerden birisi oldu. Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan’ın rol aldığı Vuslat dizisi iddilara göre, yayınlanacak 44. Bölümde final yapacak. Kadir Doğulu dizinin final yapmasından sonra Kanal D’de yayınlanacak Ay ve Güneş isimli yeni dizide başrol oynayacak.

vuslat-dizisi-final-yapıyor
Vuslat Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

TRT 1’in iki sezondan bu yana devam eden Vuslat dizisi 9 Mart 2020 Pazartesi yayınlanan 44. Bölümüyle sevenlerine veda etti.

Vuslat Son Bölüm / Final Bölümü Fragmanı
ELİMİ BIRAKMA

TRT 1 ekranlarında 22 Temmuz 2018 ‘den bu yana yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin final yapmasına karar verildiği iddia ediliyor. Elimi Bırakma dizisinin bitmesinde hikayesinin tekrarlaması ve son dönemlerde reyting raporlarında çok gerilerde sıra alması gösteriliyor. Dizinin daha öncede günü değişmiş Pazar gününden Salı gününe geçmişti. Dizinin çekilen 53. ve 54. Bölümlerinde final kararı gelince çekimi devam eden bölümlerin finale uygun çekildiği edinilen bilgiler arasında.

elimi-birakma-final-yapıyor
Elimi Bırakma 59. Bölümünde Final Yapıyor!

TRT 1’in geçtiğimiz sezondan bu yana devam eden dizisi Elimi Bırakma düşük reytingleri nedeniyle daha önce alınan final kararı gereğince 24 Aralık’ta yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin baş rol oyuncusu Alp Navruz, Ceren Yılmaz ile Zümrüdü Anka dizisinde oynayacak.

Elimi Bırakma Final Bölümü Fragmanı

Kanal D’de Hangi Dizi Final Yapacak?

ÇATI KATI AŞK

Kanal D’nin 2020 yaz dizilerinden Çatı Katı Aşk final kararı aldı. Yaz döneminde oldukça ilgi gören dizi, kış dizilerinin başlamasıyla beklenen başarıyı göstermedi. Reytinglerde yaşanan düşüş nedeniyle de dizinin bitmesine karar verildi.

cati-kati-ask-ne-zaman-bitecek
Çatı Katı Aşk Neden Bitiyor?

Başrollerinde; Furkan Andıç, Nilay Deniz, Ezgi Şenler ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı Yeşilçam tadındaki dizi Çatı Katı Aşk’ın son bölümde Ezgi Şenler dizinin kadrosundan ayrılmıştı. Şenler’in yerine Selin Şekerci dahil olmuş ancak yapılan bu değişiklik izlenme oranlarında olumlu bir etki yaratmamıştı. Çatı Katı Aşk ne zaman final yapacak? Yayın günü değişmesine rağmen istenen başarıyı gösteremeyen Çatı Katı Aşk 24 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 16. Bölümüyle ekranlara veda edecek.

Çatı Katı Aşk Final Bölümü Fragmanı (16 Bölüm)
YENİ HAYAT

Kanal D’nin geçtiğimiz sezon yayınlanmayı planladığı ancak pandemi döneminin başlamasıyla çekimlerine ara verilen Yeni Hayat dizisi yeni sezonda büyük bir talihsizlik yaşadı. 2021 yeni sezonun başlaması ve rakiplerinin bir bir ekrana gelmeye başlamasıyla izlenme oranları düşen Yeni Hayat erken final yapan diziler kervanına katıldı.

yeni-hayat-final-yapıyor
Yeni Hayat Neden Bitiyor?

Baş rollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı Yeni Hayat dizisinin erken bitmesinin en önemli nedeni olarak dizinin reytinglerde aldığı sıralama gösteriliyor. Çekim kalitesi ve başarılı oyunculuklarıyla beğenilen Yeni Hayat dizisi yayınlanacak 8. Bölümüyle ekranlarda veda edecek.

ZALİM İSTANBUL

Kanal D’de geçtiğimiz sezon başlayan ilgiyle izlenen Zalim İstanbul dizisi final yapıyor. Covid 19 salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen dizilerden birisi olan Zalim İstanbul diğer diziler gibi sezon finaline gitmemiş, normalleşme sürecinde yeni bölüm çekimlerine başlamıştı.

zalim-istanbul-yeni-bölüm-ne-zaman
Zalim İstanbul Neden Final Yapıyor?

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Deniz Uğur, Bahar Şahin gibi pek çok başarılı sanatçının rol aldığı dizinin yayınlanan son fragmanı final yapmasının kesinleştiğinin sinyalini verdi. Zalim İstanbul’un final yapmasında Covid 19 salgınına karşı setlere verilen aranın etkilş olduğu düşünülüyor.

Zalim İstanbul Ne Zaman Final Yapacak?

Yayınlanacak 39. Bölümü ile ekranlara veda edecek olan Zalim İstanbul 22 Haziran Pazartesi akşamı final yapacak.

HİZMETÇİLER

Kanal D ekranlarında 3 bölüm yayınlandıktan sonra Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen Hizmetçiler dizisi için final kararı alındı.

Ellas-son-La-Alegria-Del-Hogar---Devious-Maid’s---Hizmetçiler-konusu
Hizmetçiler Neden Final Yaptı?

Dizinin final kararı almasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Hizmetçiler dizisinin yapımcı şirketi olan Fabrika yapımın aldığı bir son dakika kararıyla kararı verdiği edinilen bilgiler arasında.

AFİLİ AŞK Bitiyor!

Bir yaz dizisi olarak ekranlara geldiği günden bu yana büyük beğeni toplayan Afili Aşk dizisinin final yapacağı son dönemlerde konuşulan konular arasında yer alıyor.

afili-aşk-final-mi-yapıyor
Afili Aşk Neden Final Yapıyor?

Başrollerinde; Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in rol aldığı Afili Aşk’ın bitmesinde dizinin 2020 yılbaşından sonra izlenme oranında meydana gelen düşmenin etkili olduğu iddia ediliyor.

Afili Aşk’ın Günü Değişti!

Bir süredir düşük reyting rakamları nedeniyle zor günler yaşayan Afili Aşk ekibi çareyi dizinin yayın gününü değiştirmede buldu. Daha önce Çarşamba günleri yayınlanan Afili Aşk, rekabetin daha az olduğu Cumartesi günü yayınlanmaya başladı.

Şu An Final Durumu Söz Konusu Değil!

Geçtiğimiz haftalarda düşük reyting rakamları alan Afili Aşk’ın final yapması şu an söz konusu değil. Dizinin bitip bitmeyeceği önümüzdeki günlerdeki reyting başarısı sonrasında netleşecektir.

Afili Aşk Final Kararı Aldı!

Bir yaz dizisi olarak başlayan, farklı konusuyla çok sevilip kış sezonunda da da devam eden Kanal D’nin komedi türündeki dizisi Afili Aşk ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 2020’de yeni dizilerin başlamasıyla hızla kan kaybetmeye başlayan Afili Aşk, iki defa gün değiştirmesine karşın istenen reytinge ulaşamaması nedeniyle final kararı alındı.

Afili Aşk Ne Zaman Final Yapacak?
afili-aşk-ne-zaman-final-yapacak

Sevilen dizi Afili Aşk yayınlanacak 2 Bölüm sonra yani 19 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak 38. Bölümüyle sevenlerine veda edecek.

Afili Aşk’ın Konusu neydi?

Afili Aşk Final Fragmanı

AZİZE

Ekranlarda erken final kararı alınan dizilerin yaprak dökümü devam diyor. Kanal D’nin 2019 -2020 yeni sezonunda iddialı dizilerinden birisi olarak gösterdiği Azize dizisi, beklenen ilgiyi yakalayamadığı için FOX TV’de yayınlanan Ferhat İle Şirin dizisi gibi 6. Bölümde final yapmadan yayından kalktı. Azize Neden Final Yaptı?

azize dizisi final yaptı
Daha Önce Günü Değişmişti

Baş rollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un rol aldığı Azize dizisi ekranlarda beklenen ilgiyi karşılayamadı. Geçtiğimiz günlerde yayın günü değiştirilerek bir şans daha verilen Azize dizisi beklenen izlenme oranlarını karşılayamayınca dizi 6. Bölümünde izleyiciyle veda etmeden kanal tarafından dizinin bitirme kararı alındı.

Fox TV de hangi diziler final yapacak?

ÖĞRETMEN

Erken final kararı alarak herkesi şaşırtan bir dizi de Öğretmen dizisi oldu. Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle ses getirip reyting rekoru kıran dizi bu sezon beklentiyi karşılayamadı. Koronavirüs salgını nedeniyle 4. Bölüm sonrasında çekimlerine ara verilen Öğretmen dizisi bir de yeni sezona geç başlayınca hepten seyircisinin ilgisini kaybetti. Yerini Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisine kaptıran Öğretmen dizisi için final yolu göründü.

öğretmen-dizisinin-konusu
36 Bölüm Sürmesi Planlanan Öğretmen Dizisi 9. Bölümde Bitecek!

Yapımcılığını Med Yapımın üstlendiği Hiiragi’s Homeroom isimli Japon yapımı bir dizisinden uyarlanan başrollerinde; İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu gibi oyuncuların rol aldığı Öğretmen dizisi 36 bölüm sürecek ve 2021 Mayıs ayında final yapacaktı. Öğretmen dizisi ne zaman bitecek? FOX TV’nin yüzünü bir türlü güldüremeyen dizi her hafta düşen reytingler nedeniyle 2 hafta sonra yani 9. Bölümüyle ekranlara veda edecek.

BARAJ

İlk olarak 1977 yılında yayınlanan Baraj adı verilen yerli filminden esinlenerek FOX TV ekranlarında dizi olarak karşımıza gelen Baraj dizisi geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlamıştı.

baraj-dizisi-ne-zaman-başlayacak
Baraj Dizisi Bitecek mi?

Hem yönetmenliğimi hem de senaristliğini Hasan Tolga Pusat’ın yaptığı Baraj dizisinin bitip bitmeyeceği büyük merak konusu oldu. Yayınlandığı günden beri beğeniyle izlenen Baraj dizisi yeni sezonda beklentileri karşılayamadı. Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine 14 gün ara verilen dizinin planlanan hedefe ulaşmadığı takdirde final kararı alınmasının düşünüleceği edinilen bilgiler arasında.

BAY YANLIŞ
bay-yanlış-final-yaptı

FOX TV’nin romantik komedi türündeki yaz dizisi Bay Yanlış, 2 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 14. Bölümü ile ekranlara veda etti. Yapımcılığını Gold Filmden Faruk Turgut’un yaptığı baş rollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’in rol aldığı Bay Yanlış final bölümünde Ezgi, Özgür’ün restoranına ortak olurken, Özgür’de Ezgi’ye evlenme teklif etti.

Bay Yanlış Neden Bitti!

Yeni sezonun başlamasıyla güçlü rakipler karşısında tutunamayan Bay Yanlış dizisi daha sezonun ortalarına bile gelemeden erken final yapmak durumunda kaldı.

KADIN
kadın-dizisi-ne-zaman-final-yapıyor

FOX TV’nin 3 sezondan bu yana severek izlenen dizisi Kadın iki bölüm sonra (4 Şubat 2020) final yapıyor. İki çocuk annesi Bahar’ın hayat mücadelesini konu alan Kadın dizisinin finalinin çok farklı ve çarpıcı olacağı belirtiliyor. Arif’in Şirin’in itirafını kayda almasıyla başlayan olaylar sonrasında Şirin cezasını çekerken, Arif ve Bahar çektikleri acılar ve ayrılık sonrasında mutlu bir sona kavuşacaklar.

FERHAT İLE ŞİRİN

Baş rollerinde Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın rol aldığı FOX TV’nin yeni dizisi Ferhat İle Şirin için final kararı verildiği iddia edili. Ferhat İle Şirin neden final yapıyor? Yapımcılığı Q3 Medya tarafından üstlenilen Ferhat ile Şirin dizisinin erken bitme kararının alınmasında dizinin yayınlanan ilk üç bölümünde istenilen izlenme oranlarını alamaması ve yayınlanan son bölümünde reytinglerde 17. Sıraya düşmesi gösteriliyor.

ferhat-ile-şirin-dizisi-final-yapacak
Ferhat İle Şirin 8. Bölümde Final Yapacak

FOX TV’nin yeni yayın döneminde ekranlara getirdiği Ferhat ile Şirin dizisi beklenen izlenme oranına ulaşamayınca kanal tarafından final kararı alındığı, yapım şirketi imzalanan sözleşme gereği dizinin 8. Bölümünde final yaparak ekranlara veda edeceği belirtilse de dizi 6. Bölümde final yapmadan ekranlara veda etti.

Ferhat İle Şirin 6. Bölüm (Final) Fragmanı
KURŞUN

Fox TV’nin 2019 – 2020 sezonunda yayınlanan iddialı dizilerinden birisi olarak gösterilen başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı Kurşun Dizisi de erken final yapacak olan dizilerden birisi oldu. Kurşun Neden Bitiyor? Kurşun dizisi için final kararı almasında rol oynayan en önemli etkenin dizinin izleyici çekmekte zorlanması ve beklenen reyting rakamlarına ulaşamaması gösterildi.

kurşun-dizisi-neden-final-yapıyor
Kurşun Ne Zaman Kaçındı Bölümde Bitecek?

Gerçek hayattan alınan hikayesi ve göze hitap eden kostümleriyle dikkatleri üzerine çeken dönem dizisi Kurşun 4 Aralık’ta yayınlanacak olan 7. son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Kurşun Dizisi 7. Bölüm / Final Bölümü Fragmanı
HER YERDE SEN
her-yerde-sen-final

2019 yaz dizisi olarak Fox Tv ekranlarda yayınlanan Her Yerde Sen dizisi yeni sezonun başlamasıyla izlenme oranlarında düşüş yaşamaya başladı. Cuma akşamları yayınlanan rakiplerine uzun süre dayanamayan dizi için ilk önce gün değişikliği yapıldıysa da dizinin düşen reytingleri sonrasında kanal tarafından final alınmasına karar verildi. Bu karar doğrultusunda Her Yerde Sen dizisi 23 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak 23. Bölümüyle ekranlara veda edecek.

Her Yerde Sen Final Bölümü Fragmanı (23. Bölüm)
BİR AİLE HİKAYESİ FİNAL YAPIYOR
bir-aile-hikayesi-neden-final-yapıyor

Fox TV’nin geçtiğimiz sezon yayınlandığı, ünlü ABD dizisi US’dan uyarlama olan dizisi Bir Aile Hikayesi yeni sezonun ilk gününde final kararı alınan dizilerden birisi oldu. Bir Aile Hikayesi neden final yapıyor? Başrolleride; Songül Öden, Birkan Sokullu, Celil Nalçakan, Alper Saldıran, İrem Sak ve Olgun Toker gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aile’nin önemini, dostluğu ve arkadaşlığı konu alan Bir Aile Hikayesi yayınlanacak 4 bölümden sonra bitecek.

Kanal Dizinin Reytinglerini Yeterli Bulmadı

Bir Aile Hikayesi’nin neden biteceği sorusuna yanıt olarak kulislerde dizinin izlenme oranlarında iyi olmasına karşın, FOX TV’nin dizinin reytinglerini yeterli bulmaması konuşuluyor. Buna göre, Bir Aile Hikayesi’nin 20. Bölümü ile ekranlara veda etmesi kararı alındığı belirtiliyor.

Star’da Hangi Diziler Final Yapacak?

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

Star TV’de yeni sezonda başlayan romantik komedi türündeki dizi İyi Günde Kötü Günde için final kararı alındı. Başrolünde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in rol aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisi oysa ki büyük bir hevesle başlamıştı.

iyi-günde-kötü-günde-final-yapıyor
iyi günde kötü günde final yapıyor
İyi Günde Kötü Günde Dizisi Neden Bitiyor?

Yönetmenliğini Melek Balekoğlu’nun üstlendiği senaryosunu Aksel Bonfil’in yaptığı İyi Günde Kötü Günde dizisi ile ilgili kötü haber geldi. Konuyla ilgili edinilen bilgilere göre, kanal tarafından dizinin sözleşmesinin uzatılmaması kararı alındığı ve dizinin yayınlanacak 6. Bölümüyle final yapmasına kara verildiği belirtiliyor. İyi Günde Kötü Günde dizisinin final kararı alınmasında düşük reyting rakamları gösteriliyor.

ÇOCUK

Star TV ekranlarında yeni sezonda yayınlanmaya başlayan Çocuk dizisi ile ilgili geçtiğimiz günlerde flash bir gelişme yaşanmış ve dizinin final yapma kararı alındığı öğrenilmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamaya göre, çocuk dizisi 18. Bölüm sonrasında ekranlara veda edecek.

çocuk-dizisi-sona-eriyor
Çocuk Dizisi Neden Bitiyor?

Dizilerin final yapma kararı daha çok beklenen izlenme oranlarını karşılamamasından kaynaklanıyor.

Çocuk Dizisi Final Fragmanı
BENİM TATLI YALANIM
Benim-Tatlı-Yalanım-Neden-Final-Yapıyor-

Star TV’nin 2019 – 2020 yaz sezonunda ekranlara getirdiği Benim Tatlı Yalanım dizisi için yapımcı şirket tarafından kesin final kararı alındı. Benim Tatlı Yalanım neden final yapıyor? Yaz dizisi olarak ilk etapta 13 bölüm anlaşılan dizi istenen performansı gösterinde kış sezonunda devam etme kararı alınmıştı. Ancak dizinin zamanla eski performansını gösterememesi üzerine 2020’de devam etmemesi kararlaştırıldı.

Benim Tatlı Yalanım Final Bölümü Fragmanı
SEVGİLİ GEÇMİŞ
sevgili-gecmis-final-yapıyor

Star TV’de geçtiğimiz aylarda başlayan “Sevgili Geçmiş” dizisi düşük reyting sonuçları nedeniyle final kararı aldı. Aldıkları bir mektup sonrasında hayatları değişen başrollerinde Ece Uslu, Emre Kınay, Seçkin Özdemir, Sevda Erginci, Burak Yamantürk, Melis Sezen, Özge Özacar, Burak Çelik ve Elifcan Ongunlar’ın tol aldığı “Sevgili Geçmiş” 13 Aralık Cuma günü yayınlanacak 8. Bölümü ile Final yapacak.

Sevgili Geçmiş 8. Bölüm / Final Bölümü Fragmanı
KARDEŞ ÇOCUKLARI İKİNCİ ŞANSI DA DEĞERLENDİREMEDİ
kardeş-çocukları-dizisi-neden-bitiyor

Star TV’nin geçtiğimiz sezon yayınlanan, bu sezonda da devam etmesi kararlaştırılan dizisi Kardeş Çocukları da bitmesine karar verilen diğer bir değişle finali kesinleşen diziler arasında.

Kardeş Çocukları neden final yapıyor?

Geçtiğimiz sezon oyuncu Furkan Andiç’in oyuncu kadrosundan ayrılması üzerine izleyici kitlesi kaybeden dizi 2. Şansını yeni sezonda arasa da yayınlanan son bölümleriyle istenilen başarıyı elde edemedi. Oyuncu kadrosunda; Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu gibi isimler yer alsa da dizinin hikayesi seyirci tarafından fazla sevilmedi.

Kardeş Çocukları Final Fragmanı

ATV’nin Hangi Dizileri Final Yapacak?

GENÇLİĞİM EYVAH

ATV ekranlarında bir yaz dizisi olarak seyirci karşısına geçen Gençliğim Eyvah dizisinin ekran macerası kısa sürdü. Sevilen dizi Gençliğim Eyvah 5 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan 17. Bölümüyle final yaptı.

gençliğim-eyvah-final-yapıyor
Gençliğim Eyvah Final
Gençliğim Eyvah Neden Bitiyor?

Yeni sezonunun başlamasıyla kanalların Pazartesi akşamı yayınlanan; Yasak Elma, Sefirin Kızı, Çukur gibi dizileri karşısında yeterli direnci gösteremeyen Gençliğim Eyvah dizisinin beklenen reytingi almaması nedeniyle final kararı alındığı edinilen bilgiler arasında.

KİMSE BİLMEZ

ATV’nin 2019 – 20 Yaz sezonunda ekranlara getirdiği, izlenme oranındaki memnuniyet dolayısıyla kış sezonunda da devam eden dizisi Kimse Bilmez’de yılın sonu gelmeden final kararı alan diziler arasına girdi. Baş rollerinde; Keremcem, Özgü Kaya, Burak Serdar Şanal, Selda Özbek ve Engin Hepileri’nin rol aldığı Kimse Bilmez dizisi yayınlanacak 28. Bölümü ile final yaparak ekranlara veda edecek.

kimse-bilmez-final-yapıyor
Kimse Bilmez Neden Bitiyor?

Sevilen dizinin final kararı almasının sebebiyle ilgili yapımcı şirketten bir açıklama yapılmazken, dizinin final yapmasında en etkili şeyin 2020 yılının ilk aylarında yeni dizilerin başlayacak olması tahmin ediliyor.

SEN ANLAT KARADENİZ

ATV’nin 3 sezondan beri izlenme rekorları kıran Karadeniz dizisi Sen Anlat Karadeniz 2019 yılında final yapacak (bitecek) dizilerden birisi oldu. 25 Ekim Cuma günü çekimleri sona eren Sen Anlat Karadeniz’in oyuncuları final sahnesinin çekimleri sonrasında set ekibi ile birlikte veda pozu verdiler.

sen-anlat-karadeniz-neden-final-yapıyor
Sen Anlat Karadeniz Neden Final Yapıyor?

Yeni sezonda izlenme oranları ile dikkatlari üzerine çeken Sen Anlat Karadeniz dizisinin bitecek olması sevenlerini üzdü. Dizinin final karanın sebepleri merak edilirken, Sen Anlat Karadeniz’in final kararı alınmasında TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un devamı olan Kuruluş Osman’ın Atv’ye geçmesi gösteriliyor. Zira Diriliş Ertuğrul TRT ekranlarında Çarşamba günü yayınlandığından dolayı devamı Kuruluş Osman’ın da aynı gün yayınlanmasına karar verildiği iddia ediliyor.

Sen Anlat Karadeniz Ne Zaman / Hangi Tarihte Final Yapacak?

Geçtiğimiz günlerde son sahneleri çekilen Sen Anlat Karadeniz dizinin final yağacağı tarih de belli oldu. Sevilen dizi 13 Kasım 2019 Çarşamba günü yayınlanacak 64. Bölümü ile sevenlerine ve ekranlara veda edecek.

2019’da Final Yapan Diziler

Bitmesi planlanan bazı dizilerin final yapacakları tarihler yapımcı şirketler tarafından açıklanıyor. Bazı diziler için bu süre oldukça kısa oluyor. İşte bitmesine karar verilip hemen final yapan Türk Dizileri.

CANEVİM BİTTİ!

canevim-neden-final-yaptı

Hikayesiyle 2019 – 2020 Yaz Sezonun iddialı dizilerinden birisi olan Canevim dizisi için geçtiğimiz günlerde final yapacağı bilgisi gelmişti. 2019 – 20 Yeni sezon ömrü uzun olmayan Canevim 30 Eylül Pazartesi yayınlanan 17. son bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Canevim neden bitti?

Canevim’in Final Yapmasının Ardında Hikaye ve Karakterlerin Uyumsuzluğu Dikkat Çekti!

ATV ekranlarında yaz dizisi olarak ekranlara gelen Canevim dizisinin farklı hikayesi ilk başlarda dikkat çekse de ilerleyen bölümlerde hikayedeki karakter Taylan’ın saplantılı psikolojisi bozuk bir karakterden aşık bir adama dönüşmesi buna karşın dizinin iyi adamı Ömer’in de yaşadıkları yüzünden kötü bir adama dönüşmesi dizinin gerçekçiliğini bozarak sonu yaklaştıran nedenlerin başında geldiği belirtiliyor.

2020 Ocak Ayının İlk Haftalarında Diziler Yok!

2020 Ocak Ayında Dizilerin Yeni Bölümleri Yayınlanmayacak! Peki, 2020 Ocak Ayında Diziler Ne Zaman Başlayacak?? İşte dizilerin 2 Hafta süreyle ekranda olma sebebi ve yeni bölümlerin başlama tarihleri.

Erken Final Yapan / Yapacak Diziler

Yayın hayatına daha yeni başlamış, ancak istenilen başarıyı elde edememiş televizyon dizileri için erken final kararı alınabiliyor. İşte henüz ömrünün baharındayken erken final yapan / yapacak diziler.

ŞAMPİYON İÇİN 16 BÖLÜM SONRA FİNAL KARARI ALINDI

şampiyon-dizisi-erken-final-mi-yapacak

TRT 1’in bu sezon başlayan yeni dizisi Şampiyon’da erken final kararı alınan dizilerden birisi. Şampiyon dizisi neden final yapıyor? 2019 – 2020 yeni sezonunda 12 Eylül 2019 akşamı TRT1 de başlayan dizi yayınlanan ilk 3 bölümünde istenilen izlenme oranlarına ulaşamadı. Düşük reyting sonuçlarına karşın yüksek maliyeti olan Şampiyon dizisi yapımcı şirket tarafından yayınlanacak 16 bölüm sonrasında yani 13 hafta sonra final yapmasına karar verildi. Şampiyon dizisinin başrolünde; Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar ve Baha Süer gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Güncelleme: Şampiyon dizisinin final kararı ile ilgili açıklama dizinin yapımcısından geldi. BSK Yapım (Okul Sanat Film) tarafından konuyla ilgili sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Şampiyon dizisinin final iddiaları yalanladı.

ÇOCUK DİZİSİ DEVAM YA DA FİNAL YAPMA ARASINDA

çocuk-dizisi-final-mi-yapıyor

Hangi Dizi Bitecek? Soruları yanıt ararken Star TV’nin yeni sezonda farklı tanıtımıyla büyük ilgi çeken dizisi Çocuk’ un izlenme oranlarının hiç iç açıcı olmadığı belirtiliyor. Çocuk Dizisi erken final mi yapacak? Pazartesi günleri yayınlanan Çocuk dizisinin güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesi olsa da güçlü rakipleri; Çukur, Yasak Elma ve Zalim İstanbul karşısında tutunması oldukça güç görünüyor. İlerleyen günlerde reytinglerde olumlu bir düzelme görülmezse Çocuk dizisinin final yapması düşünülebilir.

KUZGUN FİNAL YAPACAK!

kuzgun-final-mi-yapacak

Geçtiğimiz sezon bir iyi bir kötü reytingle sezonu tamamlayan Kuzgun dizisi, yeni sezonda da beklentileri karşılayamadı. Kuzgun dizisi final mi yapacak? Diziye giren yeni oyuncular Onur Sağlak ve Nilperi Şahinkaya’nın izlenme oranlarını çok etkilemediği belirtilirken, Kuzgun için final kararı alındığı belirtiliyor. Buna göre, Kuzgun 16 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak 21. Bölümü ile final yaparak ekranlara veda edecek.

Yayın Günü Değişen Diziler

AZİZE DİZİSİNİN GÜNÜ DEĞİŞTİ

azize-dizisinin-günü-değişti

Kanal D’nin geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan dizisi Azize’nin günü değişti. Baş rollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’ın rol adlığı dizi yayın gününde olmayınca izleyicisi Azize neden yok? Final mi yaptı? Sorularını sorarken cevap kanal tarafından geldi. Yayın gününde değişiklik yağılan dizi artık Cumartesi akşamları saat 20.00’de Kanal ekranlarında olacak.

KİMSE BİLMEZ’İN GÜNÜ DEĞİŞTİ

kimse-bilmez-bitecek-mi

ATV’nin 2019 Yaz sezonunun ilgiyle izlenen dizilerinden birisi olan Kimse Bilmez dizisi yeni sezonun ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başlamasıyla gün değiştirerek Pazar günü yayınlanmaya başladı. Kimse Bilmez final mi yapacak? Dizinin konusunun kısır döngüye girmesi Kimse Bilmez final yapacak iddialarını gündeme getirse de şu an için Kimse Bilmezin bitmesiyle ilgili açıklanmış herhangi bir bilgi bulunmuyor.

ELİMİ BIRAKMA YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ!

elimi-birakma-dizisinin-günü-değişti

TRT 1’in geçtiğimiz sezon yayınlanan bu sezonda iddia bir başlangıç yapan Elimi Bırakma dizisinin de yayın günü değişti. Pek çok yeni dizinin yayınlanmaya başlamasından sonra dizinin izlenme oranlarında düşüş meydana gelmesi nedeniyle yeni gününe alındığı ifade edilen Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü yeni günü olan 5 Kasım Salı günü ekranlara olacak.

ŞAMPİYON DİZİSİNİN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Yayın hayatına TRT 1’de 12 Eylül Perşembe akşamı başlayan Şampiyon dizisi reyting yarışında gerilerde kalmıştı. Bu nedenle dizinin erken final yapacağı iddiaları yapılırken yapımcı şirket bunu yalanlamıştı. Reyting raporlarında hala üst sıralarda yer alamayan dizinin şimdi de günü değişti: Yetkiler tarafından Şampiyon dizisinin yeni bölümlerinin 3 Kasım 2019’den itibaren Pazar günleri yayınlanacağı duyuruldu.

Şampiyon ve Elimi Bırakma Yeni Gününde

BU YAZILARIMIZDA DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2023 Sezonunda Bitecek Türk Dizileri

2022 Sezonunda Bitecek Diziler

2021’de Final Yapan Diziler,

2020’de Sezon Finali Yapan Diziler

2019’da Biten Türk Dizileri

2018’de Final Yapan Diziler

Bu Sezon Bitecek Diziler (2024)

Bir Cevap Yazın